• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Demek ki hayırlısı böyleymiş canım benim. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir. Vardır bir hikmet. İnsan üzülüyor tabi ama hayırlı vakitte olması herşeyden önemli. Rabbim bilir, biz bilmeyiz. İnşallaah tez vakitte nasip etsin inşallaah sana da isteyen herkese de. 🙏
Aminn canim aminn elden bisi gelmiyor inslalah sizinkiler tutar bakalim bende regli oldugim gibi gidicem doktora hayirlsi artik

Evet pazartesi normalde ama eşim o gün çalıştığı için pazar akşamüstü gibi yaptırmaya karar verdim yanımda olsun diye heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🤲🏻
Az kalmış sayılır canım senin içinde hayirlisiyla güzel sonuçlar alırsın ins sende bizimle paylaş mutlaka 🥰

Transfer olacakken catlatma iğnesi mi vuruluyor. Bana vermedi Dr
Ben de pzt olucam transfer aynı ilerliycez nasipse 😊 Bana 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. Sizin kaç adet olacak bir de kaçıncı gün embriyoları
Canım valla dr bana niye verdi bilmiyorum ne etkisi var açıkçası emin değilim bide hepsini vurmalı istemedi 3/1oraninda vur dedi ama işte dediği saatte vuramadım ins sorun çıkmaz 🤗 ayyy ne güzel sende pazartesi olacaksın haberleşiriz süreçleri birlikte benim 5. Gün embriyosu 2 tane dedi dr ama kesinlik yok bakacağız senin kaç günlük canım

Aminn canim allahim hepimizinkini kolaylastirsin insallah gercektem cok zor isler rabbim kim istiyorsa tez vakitte versin insallahhh
Zor olmazmi canım benim nelerle uğraşıp göğüs geriyoruz maddi manevi sorunlar ayrı ayrı ama allahımin bildiğini bizler bilemiyoruz dilerim fazla uzatmadan hayirlisiyla hepimize evlat versin bu günlerin hepsi geride kalsın ınş

ben de pzartesi olacağım mama. Takipte kalalım grubu. Burdan konuşuruz. benım yaş 31 3.gün çift emb - 2.denemem- İzmir- Sebepsiz inf-
Hayırlısı olsun hepimiz için benim doğal yolla olan bir kızım var bu ilk tüp denemem dondurulmuş 5. Gün embriyom var 2 adet transfer edilecek

Canım valla dr bana niye verdi bilmiyorum ne etkisi var açıkçası emin değilim bide hepsini vurmalı istemedi 3/1oraninda vur dedi ama işte dediği saatte vuramadım ins sorun çıkmaz 🤗 ayyy ne güzel sende pazartesi olacaksın haberleşiriz süreçleri birlikte benim 5. Gün embriyosu 2 tane dedi dr ama kesinlik yok bakacağız senin kaç günlük canım
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demişler 😂 Senin Drun da vardır bildiği yalnız dün vurdurdugum progestan iğne hala ağrıyor o nolacak yaaa 🙄 benim de 2 adet 5.gun embriyom var donrulmus 2si transfer edilecek

Benim de 15i ama bende de hiç bir şey yok gerçekten bugün canım çok sıkkın uyandım. Göğüslerimdeki sızı gerginlik bile baya azaldı artık.Ciddi ciddi ümidi kestim
Hayır canım ümidi kesmemelisin. Ben de panik oldum. Hiç mi belirti olmaz diye ama okudukça rahatladım. (Ama ara ara duygu değişimi oluyor takıyorum yine 🤭🤭) Belirtiler ilaç etkisi de olabilir. Normal yolla olsaydı belirti beklemeyecektik mesela. Sadece adet gecikince anlayabilirdik. Biz şuan hamiş olmayı beklediğimiz için böyleyiz. Belirti de belirti diye tutturuyoruz. Bebişine de kendine de güven stresten uzak durun. Çok az kaldı. Yapabiliriz.

Hayır canım ümidi kesmemelisin. Ben de panik oldum. Hiç mi belirti olmaz diye ama okudukça rahatladım. (Ama ara ara duygu değişimi oluyor takıyorum yine 🤭🤭) Belirtiler ilaç etkisi de olabilir. Normal yolla olsaydı belirti beklemeyecektik mesela. Sadece adet gecikince anlayabilirdik. Biz şuan hamiş olmayı beklediğimiz için böyleyiz. Belirti de belirti diye tutturuyoruz. Bebişine de kendine de güven stresten uzak durun. Çok az kaldı. Yapabiliriz.
Benim önceden 1 tane doğal yolla gebeliğim var hep onunla kıyaslıyorum belirtileri ondan belki bu sorunu daha çok yaşıyorum. Ama onlar ikizdi belki belirtileri o yüzden aşırı fazla yaşamıştım.Bilmiyorum yaa gün geçmiyor sanki 😊

Benim önceden 1 tane doğal yolla gebeliğim var hep onunla kıyaslıyorum belirtileri ondan belki bu sorunu daha çok yaşıyorum. Ama onlar ikizdi belki belirtileri o yüzden aşırı fazla yaşamıştım.Bilmiyorum yaa gün geçmiyor sanki 😊
Aynen zaman geçmiyor bence de. Biraz daha sabır az kaldı 😇

Benim de 16 haziran test günüm. 🥰 Bende de hiçbir belirti yok. Hayırlısı olsun hakkımızda 😇
Benim de 15i ama bende de hiç bir şey yok gerçekten bugün canım çok sıkkın uyandım. Göğüslerimdeki sızı gerginlik bile baya azaldı artık.Ciddi ciddi ümidi kestim
Yaa benim de transferden sonra 5. Günüm bugün. Regl olcakmışım gibi ağrım var bi tek. Genellikle geceleri ya da sabahları oluyo. Gün içinde başka bişey yok. Tutmadı mı acaba diyorum. 🥺

Yaa benim de transferden sonra 5. Günüm bugün. Regl olcakmışım gibi ağrım var bi tek. Genellikle geceleri ya da sabahları oluyo. Gün içinde başka bişey yok. Tutmadı mı acaba diyorum. 🥺
Bende de sadece göğüs ağrısı var. Olumsuz düşünmeyelim. Günümüzü beklemekten başka çare yok zaten 😇

dün yumurtalarım toplandı 10 tane toplanmıştı az önce aradılar 3ü olgunmuş döllenmişler zor bekleyiş başladı 5 gün nasıl geçicek. az mı böyle olması normal mi? başka öğrenmem gereken bişey var mı?

Aminn canim aminn elden bisi gelmiyor inslalah sizinkiler tutar bakalim bende regli oldugim gibi gidicem doktora hayirlsi artik
Ben de bazen çok umutsuzluğa düşüyorum ama zaman belkide bizim belirlediğimiz zaman olmayacak her canlının bir kısmeti var şu hayatta ne biliyoruz bu durumun hayatındaki en kötü şey olduğunu öyle bir zamanda olacak ki sen belkide keyifle yaşayacaksın herşeyi hiç sıkma canını hayatta insanlarla nelerle uğraşıyor sevdiklerini kaybediyor bu dert bile değil çözümsüz de değil.

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demişler 😂 Senin Drun da vardır bildiği yalnız dün vurdurdugum progestan iğne hala ağrıyor o nolacak yaaa 🙄 benim de 2 adet 5.gun embriyom var donrulmus 2si transfer edilecek
Galiba canım verdiğine gore umarım yanlış vurmam sorun olmaz der dr 😁 ben ona bu akşam başlayacağım kalçadan olana herkes acıtıyor diyor umarım çok kasmam bende 🤭😇 hayirlisiyla güzel haberler veririz canin benim birbirimize 🥰

Back
X