- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.641
Transfer canım benim rahmin bu ay çok şükür doktorun istediği gibi kalinliga ulaştı pazartesi ins transfer olacağım dondurulan emrbriyo konulacak catlatma tam niye verdiler bilmiyorum transfere ama ben diğer iğneyle karıştırıp erken vurdum onu Inş yoktur sorsam mı genede dr bilemedimTransferi değil ama opuyu etkiler yumurtalarınız erken çatlayabilir doktorunuza mutlaka bilgi verin saati öne çekebilir
Canım bende senin gibi olmuştum serum kullandım 3 gün sonra toparladım adetinde normal gününde olmuştu benim ama gecikebilir de demişti dr senin kaç gün gecikti ?Güncelleme: Karnım su topladığı İçin transfer ertelenmişti kaç gündür buraya da giremiyordum. Serum falan almak zorunda kaldım baya şişti kilo falan aldım kızlar. Allah korusun hafif ohss geçirdim. Nefes zorluğu çekersen hemen gel dedi doktor ama iyiyim artık bilginiz olsun opudan sonraki şişliğinizi mutlaka haber edin doktorunuza. Ben bir şeyi merak ediyorum. Opudan sonra normal zamanınızda mı adet oldunuz ben bekliyorum olamadım bir türlü
Bilemedim o zaman grupta bir kadın doğumcu olsaydı keşke beynini yerdikCanım bu opu için değil ben onu oldum dondurulmus embriyom var transfer yapılacak hazırlık aşamasında 3/1 oranında gene her ihtimale çatlama igmesi vurulalim dedi saat 8 demisti şimdi transferde önemli bu olay sizce sorsam mı bilemedim bende
Bende bilemedim vakit geç olunca bugün soramadım dr ins sorun yoktur der yarınBilemedim o zaman grupta bir kadın doğumcu olsaydı keşke beynini yerdik
16 haziran test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum belirti yok bakalım hayırlısı ay Sonu şehir de değiştireceğimBende bilemedim vakit geç olunca bugün soramadım dr ins sorun yoktur der yarınkeşke ya ne güzel olurdu bizim için onu düşünemedim ne yapardı senin test gününe kaç gün kaldı bu arada canım?
Transfer öncesi niye bilmiyorum ki bence mutlaka doktorunuza haber verin belki yumurta kaldıysa onlar çatlasın diye olabilir mutlaka sorunTransfer canım benim rahmin bu ay çok şükür doktorun istediği gibi kalinliga ulaştı pazartesi ins transfer olacağım dondurulan emrbriyo konulacak catlatma tam niye verdiler bilmiyorum transfere ama ben diğer iğneyle karıştırıp erken vurdum onu Inş yoktur sorsam mı genede dr bilemedim
Benim de 17 haziran test günüm16 haziran test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum belirti yok bakalım hayırlısı ay Sonu şehir de değiştireceğim
İnş güzel olur her isteyene olsun inşBenim de 17 haziran test günümrabbim hayırlısını versin cümlemize
Tamam canım doğru diyorsun ben her ihtimale karşı sorayım genede teşekkür ederim yardımın içinTransfer öncesi niye bilmiyorum ki bence mutlaka doktorunuza haber verin belki yumurta kaldıysa onlar çatlasın diye olabilir mutlaka sorun
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ins yolun yarısı geçmiş sayılır diyelim16 haziran test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum belirti yok bakalım hayırlısı ay Sonu şehir de değiştireceğim
Ne demek inşallah sıkıntı çıkmaz bizi de bilgilendir mutlakaTamam canım doğru diyorsun ben her ihtimale karşı sorayım genede teşekkür ederim yardımın için
Inş canım benim ins olmazNe demek inşallah sıkıntı çıkmaz bizi de bilgilendir mutlaka
Evet pazartesi normalde ama eşim o gün çalıştığı için pazar akşamüstü gibi yaptırmaya karar verdim yanımda olsun diye heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırızInş canım benim ins olmazbilgi veririm hayirlisiyla seninde test gününe az kaldı galiba degilmi Canım ?
Yaaa vuruldum iğneyi korkudan 10dk oyaladim hemşireyiVururken hissetmiyorsun ki korkma vurduktan 15 dk sonra başlıyor herşeyya aslında hemşire ovmadı vurunca belki ondandır sen ov bi süre ben de ovcam bu sefer
Transfer olacakken catlatma iğnesi mi vuruluyor. Bana vermedi DrMerhaba kızlar bi sorum olacak size ins transfer hazirligindayim bugün catlatma igmesi vurmam lazımdı akşam 8 demişti hemşire ben iğneyi karıştırdım 6 da vurdum bi sorun olmaz demi transferimi falan etkilemez demi??
Ben de pzt olucam transfer aynı ilerliycez nasipseTransfer canım benim rahmin bu ay çok şükür doktorun istediği gibi kalinliga ulaştı pazartesi ins transfer olacağım dondurulan emrbriyo konulacak catlatma tam niye verdiler bilmiyorum transfere ama ben diğer iğneyle karıştırıp erken vurdum onu Inş yoktur sorsam mı genede dr bilemedim
ben de pzartesi olacağım mama. Takipte kalalım grubu. Burdan konuşuruz. benım yaş 31 3.gün çift emb - 2.denemem- İzmir- Sebepsiz inf-Ben de pzt olucam transfer aynı ilerliycez nasipseBana 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. Sizin kaç adet olacak bir de kaçıncı gün embriyoları
İnşaallah temiz gelir Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahBizde de genetik sıkıntısı var cnm.bir kez denedik Ankara Bahçeci de embriyolarda trizomi 18 çıktı ve transfer iptal edildi.bu ay ikinci denemeye başladık. Inşallah bu sefer sonuç temiz gelir yurtdışından..
Aminn canim allahim hepimizinkini kolaylastirsin insallah gercektem cok zor isler rabbim kim istiyorsa tez vakitte versin insallahhhCanım benim çok üzüldüm rabbim hakkından hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin ins sana güzel bol bol evlatlar ins
Valla allah biliyo ya hevesim kalmadi asiri uzuldum ama tabiki vardir rabbimin bir bildigi insallah nasip eder hepimizeBiz hep istiyoruz ama vakti zamanı Rabbim belirliyor demek ki zamanı değilmiş olur Allahın izniyle umudunu yitirme devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?