- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.601
Bana da kalçadan iğne verdi Dr. Gerçekten dikkat dağınıklığı falan mı yapıyor ben de çalışıyorum gece 10da vurdurcam igneyiProgesteron iğnesi bu verilmiyordu 2 ay önce transferim oldu. Onda vermediler bu sefer verdiler. Hiçbir iğne değil o beni tüketti. Kafam gitti dikkatim gitti ben rapor da almadım çalışıyorum.
Ayy hadi güzel haberler bekliyoruz sizdenGeç olsun da sonucu güzel olsun inşallah. Benim de 5. Gün embriyolarım 1 ay dinlenme oldu 1 ay da değerlerden dolayı olmadı bu ay olacak transfer.
Ben de biraz başdönmesi yaptı ama galiba aynı değil bizim iğneler, benimki göbekten prolutex diye bişey, aynı anda iki tane yapılıyor, 3 güne birBana da kalçadan iğne verdi Dr. Gerçekten dikkat dağınıklığı falan mı yapıyor ben de çalışıyorum gece 10da vurdurcam igneyi
evet sebepsiz. Ama benım kronik hastalığım var. O sebeple tutmamış olabilir.Doktorum prograf deneyecek bu sefer hem 2 tane koyulacak şans artsın diye. hem de geçen ay hist yapıldı rahme çizik attı yine tutunma kolaylaşsın diyeMerhaba bende orada yaptırıyorum tüp bebeği sizin hiç bir problem yokmuydu? Üzüldüm ilk transferinizin negatif olmasına. İnşallah 2. Tutar
Cnm doktoruna linkini eklediğim masajı danış istersen. Ben olumlu sonuç alanları duydum. Bi araştır, doktoruna danış kafana yatarsa deneyebilirsin. Myom ve kistlere iyi geliyormuş. tabi bu tarz masajlar için gebe olmadığınızdan emin olmalısınız !!!Kızlar benim tedavim ağustosa kaldı daha önce bahsetmiştim merkez bakıma girecekmis zaten kıstım de varmış ama doktor o zamana kadar bir ilaç bir tedavi vermedi sizce kendiliğinden gider mi yoksa ekstra bitkisel birsey mi yapmam lazım kafam allak bullak
Bu süreçte bitkisel bir şey kullanmak işleri daha zora sokabilir. Yine de öylece beklemek sizi strese sokuyorsa youtube da kist,miyom gibi sorunlar için yoga hareketleri görmüştüm deneyen insanların işe yaradığını yazdıklarını okudum.Ben de adet ağrısı için denediğim de ağrılarımın hafiflediğini hissettim.Kişisel kanaatim denenebilir.En azından hormonları da karıştırmadan kafanızı da rahatlatmış olursunuz.Kızlar benim tedavim ağustosa kaldı daha önce bahsetmiştim merkez bakıma girecekmis zaten kıstım de varmış ama doktor o zamana kadar bir ilaç bir tedavi vermedi sizce kendiliğinden gider mi yoksa ekstra bitkisel birsey mi yapmam lazım kafam allak bullak
Kronik rahatsızlığınız nedir acaba? Ben de tavmergendeyim ilk transferim negatif sonrasında histereskopi yapıldı cumartesi 2. Transfer sonucumu öğreneceğimevet sebepsiz. Ama benım kronik hastalığım var. O sebeple tutmamış olabilir.Doktorum prograf deneyecek bu sefer hem 2 tane koyulacak şans artsın diye. hem de geçen ay hist yapıldı rahme çizik attı yine tutunma kolaylaşsın diye
Amin inşallah .Benimde sağda hiç göremediler solda 3 tane var dendi.ama bu ay zaten iptal ettik incir ve zeytinyagına baslayacagım insallah önümüzdeki ay için faydalı olurBenimde solda 2 tane görüldü sağda hiç yoktu opuda 4 tane toplandı 3 tanesi olgundu 2si döllendi 1 tanesi 4.geriledi 5.güne gitmedi diğeri inşallah şuan benimledir
Denediğim yoga buydu.Hareketlerin daha yarısını yapmıştım ki sökülmeye yardım ettiği için sanırım ağrılarım hafifledi.Kist üzerinde etkisini sadece yorumlardan okudum ama adet ağrısına etkisi kişisel tecrübemdir.Cnm doktoruna linkini eklediğim masajı danış istersen. Ben olumlu sonuç alanları duydum. Bi araştır, doktoruna danış kafana yatarsa deneyebilirsin. Myom ve kistlere iyi geliyormuş. tabi bu tarz masajlar için gebe olmadığınızdan emin olmalısınız !!!
Aaa az diye iptal ettiniz?Amin inşallah .Benimde sağda hiç göremediler solda 3 tane var dendi.ama bu ay zaten iptal ettik incir ve zeytinyagına baslayacagım insallah önümüzdeki ay için faydalı olur
Az diye değill E2 değerim 238 cıktı değer aralığında değilmiş ondan iptal ettiler .Aaa az diye iptal ettiniz?
Amh değeriniz kaçtı?
İncir prolaktin değeri yükseltiyor haberiniz olsun
Bende yapmıştım iyi araştırın benim prolaktin 10 13 gibiydi 24 sınırda çıktı en son tahlildeAz diye değill E2 değerim 238 cıktı değer aralığında değilmiş ondan iptal ettiler .
kistler var çikolata kisti onları baskılamamız lazm dedi doktor dogum kontorl verdi 1 ay kullanacagm onumzdeki ay adetin 2. gunu tekrar gideceğz tekrar baklıacak.Şimdi de kararsız kaldım siz öyle diynce yumurtalık sayısınıa ve kalitesine de iyi geliyor diye okumuştum burdan biri de olumlu snuc almış napsam başlamasam mı ki
Ben kullanıp olumlu sonuç aldım ama inciri ocakta başlamıştım diyetisyen tavsiyesiyle Nisan'da opu oldu opu dan önce ignelere başladığımda incir zeytinyağı kullandım faydasını gördüm fakat benim opudan sonra iki regl dinlenmem vardı şuan tahlillerde hiç sorun çıkmadı transfer hazırlıklarına başladık bilemeyeceğim herkese farklı etki yapabiliyorAz diye değill E2 değerim 238 cıktı değer aralığında değilmiş ondan iptal ettiler .
kistler var çikolata kisti onları baskılamamız lazm dedi doktor dogum kontorl verdi 1 ay kullanacagm onumzdeki ay adetin 2. gunu tekrar gideceğz tekrar baklıacak.Şimdi de kararsız kaldım siz öyle diynce yumurtalık sayısınıa ve kalitesine de iyi geliyor diye okumuştum burdan biri de olumlu snuc almış napsam başlamasam mı ki
Anladım. İnşallah hayırlısı ile alırız kucağımıza bebeklerimizievet sebepsiz. Ama benım kronik hastalığım var. O sebeple tutmamış olabilir.Doktorum prograf deneyecek bu sefer hem 2 tane koyulacak şans artsın diye. hem de geçen ay hist yapıldı rahme çizik attı yine tutunma kolaylaşsın diye
Cnm doktoruna linkini eklediğim masajı danış istersen. Ben olumlu sonuç alanları duydum. Bi araştır, doktoruna danış kafana yatarsa deneyebilirsin. Myom ve kistlere iyi geliyormuş. tabi bu tarz masajlar için gebe olmadığınızdan emin olmalısınız !!!
Çok sagolun aklıma yattı deneyeyim ben de inşallah faydası olurBu süreçte bitkisel bir şey kullanmak işleri daha zora sokabilir. Yine de öylece beklemek sizi strese sokuyorsa youtube da kist,miyom gibi sorunlar için yoga hareketleri görmüştüm deneyen insanların işe yaradığını yazdıklarını okudum.Ben de adet ağrısı için denediğim de ağrılarımın hafiflediğini hissettim.Kişisel kanaatim denenebilir.En azından hormonları da karıştırmadan kafanızı da rahatlatmış olursunuz.
Aminnnn inşallah buralar bebislerle dolsunAyy hadi güzel haberler bekliyoruz sizdenİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Progestan benim iğne 1 günde 2 ampul biradan yapılıyor ve gün aşırı yapılacak. Ben de bu gece vurdurcam bakalım bana etkisi ne olacakBen de biraz başdönmesi yaptı ama galiba aynı değil bizim iğneler, benimki göbekten prolutex diye bişey, aynı anda iki tane yapılıyor, 3 güne bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?