2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Progesteron iğnesi bu verilmiyordu 2 ay önce transferim oldu. Onda vermediler bu sefer verdiler. Hiçbir iğne değil o beni tüketti. Kafam gitti dikkatim gitti ben rapor da almadım çalışıyorum.
Bana da kalçadan iğne verdi Dr. Gerçekten dikkat dağınıklığı falan mı yapıyor ben de çalışıyorum gece 10da vurdurcam igneyi

Merhaba bende orada yaptırıyorum tüp bebeği sizin hiç bir problem yokmuydu? Üzüldüm ilk transferinizin negatif olmasına. İnşallah 2. Tutar
evet sebepsiz. Ama benım kronik hastalığım var. O sebeple tutmamış olabilir.Doktorum prograf deneyecek bu sefer hem 2 tane koyulacak şans artsın diye. hem de geçen ay hist yapıldı rahme çizik attı yine tutunma kolaylaşsın diye

Kızlar benim tedavim ağustosa kaldı daha önce bahsetmiştim merkez bakıma girecekmis zaten kıstım de varmış ama doktor o zamana kadar bir ilaç bir tedavi vermedi sizce kendiliğinden gider mi yoksa ekstra bitkisel birsey mi yapmam lazım kafam allak bullak

Cnm doktoruna linkini eklediğim masajı danış istersen. Ben olumlu sonuç alanları duydum. Bi araştır, doktoruna danış kafana yatarsa deneyebilirsin. Myom ve kistlere iyi geliyormuş. tabi bu tarz masajlar için gebe olmadığınızdan emin olmalısınız !!!

Bu süreçte bitkisel bir şey kullanmak işleri daha zora sokabilir. Yine de öylece beklemek sizi strese sokuyorsa youtube da kist,miyom gibi sorunlar için yoga hareketleri görmüştüm deneyen insanların işe yaradığını yazdıklarını okudum.Ben de adet ağrısı için denediğim de ağrılarımın hafiflediğini hissettim.Kişisel kanaatim denenebilir.En azından hormonları da karıştırmadan kafanızı da rahatlatmış olursunuz.

Kronik rahatsızlığınız nedir acaba? Ben de tavmergendeyim ilk transferim negatif sonrasında histereskopi yapıldı cumartesi 2. Transfer sonucumu öğreneceğim

Benimde solda 2 tane görüldü sağda hiç yoktu opuda 4 tane toplandı 3 tanesi olgundu 2si döllendi 1 tanesi 4.geriledi 5.güne gitmedi diğeri inşallah şuan benimledir
Amin inşallah .Benimde sağda hiç göremediler solda 3 tane var dendi.ama bu ay zaten iptal ettik incir ve zeytinyagına baslayacagım insallah önümüzdeki ay için faydalı olur

Denediğim yoga buydu.Hareketlerin daha yarısını yapmıştım ki sökülmeye yardım ettiği için sanırım ağrılarım hafifledi.Kist üzerinde etkisini sadece yorumlardan okudum ama adet ağrısına etkisi kişisel tecrübemdir.

Aaa az diye iptal ettiniz?
Amh değeriniz kaçtı?
İncir prolaktin değeri yükseltiyor haberiniz olsun
Az diye değill E2 değerim 238 cıktı değer aralığında değilmiş ondan iptal ettiler .
kistler var çikolata kisti onları baskılamamız lazm dedi doktor dogum kontorl verdi 1 ay kullanacagm onumzdeki ay adetin 2. gunu tekrar gideceğz tekrar baklıacak.Şimdi de kararsız kaldım siz öyle diynce yumurtalık sayısınıa ve kalitesine de iyi geliyor diye okumuştum burdan biri de olumlu snuc almış napsam başlamasam mı ki

Bende yapmıştım iyi araştırın benim prolaktin 10 13 gibiydi 24 sınırda çıktı en son tahlilde

Ben kullanıp olumlu sonuç aldım ama inciri ocakta başlamıştım diyetisyen tavsiyesiyle Nisan'da opu oldu opu dan önce ignelere başladığımda incir zeytinyağı kullandım faydasını gördüm fakat benim opudan sonra iki regl dinlenmem vardı şuan tahlillerde hiç sorun çıkmadı transfer hazırlıklarına başladık bilemeyeceğim herkese farklı etki yapabiliyor

Güncelleme: Karnım su topladığı İçin transfer ertelenmişti kaç gündür buraya da giremiyordum. Serum falan almak zorunda kaldım baya şişti kilo falan aldım kızlar. Allah korusun hafif ohss geçirdim. Nefes zorluğu çekersen hemen gel dedi doktor ama iyiyim artık bilginiz olsun opudan sonraki şişliğinizi mutlaka haber edin doktorunuza. Ben bir şeyi merak ediyorum. Opudan sonra normal zamanınızda mı adet oldunuz ben bekliyorum olamadım bir türlü

Anladım. İnşallah hayırlısı ile alırız kucağımıza bebeklerimizi

Çok sagolun aklıma yattı deneyeyim ben de inşallah faydası olur

Kızlar merhabalar. Ben ocak ayında 1. transferimi yaptırdım negatifle sonuçlandı. Rahmi biraz dinlendirelim dedik. 04.06.2021 tarihin de doktorda randevum vardı muane oldum hiç bir sorun yok transfer yapabiliriz dedi. estrofem ilacına başladım. transfer hangi gün olucak henüz belli değil. Benim sorum şu progestan 50 mg iğne yaptıran varmı ?

Ben de biraz başdönmesi yaptı ama galiba aynı değil bizim iğneler, benimki göbekten prolutex diye bişey, aynı anda iki tane yapılıyor, 3 güne bir
Progestan benim iğne 1 günde 2 ampul biradan yapılıyor ve gün aşırı yapılacak. Ben de bu gece vurdurcam bakalım bana etkisi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…