• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Transferi değil ama opuyu etkiler yumurtalarınız erken çatlayabilir doktorunuza mutlaka bilgi verin saati öne çekebilir
Transfer canım benim rahmin bu ay çok şükür doktorun istediği gibi kalinliga ulaştı pazartesi ins transfer olacağım dondurulan emrbriyo konulacak catlatma tam niye verdiler bilmiyorum transfere ama ben diğer iğneyle karıştırıp erken vurdum onu Inş yoktur sorsam mı genede dr bilemedim 🤔

Güncelleme: Karnım su topladığı İçin transfer ertelenmişti kaç gündür buraya da giremiyordum. Serum falan almak zorunda kaldım baya şişti kilo falan aldım kızlar. Allah korusun hafif ohss geçirdim. Nefes zorluğu çekersen hemen gel dedi doktor ama iyiyim artık bilginiz olsun opudan sonraki şişliğinizi mutlaka haber edin doktorunuza. Ben bir şeyi merak ediyorum. Opudan sonra normal zamanınızda mı adet oldunuz ben bekliyorum olamadım bir türlü 😣
Canım bende senin gibi olmuştum serum kullandım 3 gün sonra toparladım adetinde normal gününde olmuştu benim ama gecikebilir de demişti dr senin kaç gün gecikti ?

Canım bu opu için değil ben onu oldum dondurulmus embriyom var transfer yapılacak hazırlık aşamasında 3/1 oranında gene her ihtimale çatlama igmesi vurulalim dedi saat 8 demisti şimdi transferde önemli bu olay sizce sorsam mı bilemedim bende
Bilemedim o zaman grupta bir kadın doğumcu olsaydı keşke beynini yerdik🤣🤣

Bende bilemedim vakit geç olunca bugün soramadım dr ins sorun yoktur der yarın 😂 keşke ya ne güzel olurdu bizim için onu düşünemedim ne yapardı 🤭 senin test gününe kaç gün kaldı bu arada canım?
16 haziran test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum belirti yok bakalım hayırlısı ay Sonu şehir de değiştireceğim

Transfer canım benim rahmin bu ay çok şükür doktorun istediği gibi kalinliga ulaştı pazartesi ins transfer olacağım dondurulan emrbriyo konulacak catlatma tam niye verdiler bilmiyorum transfere ama ben diğer iğneyle karıştırıp erken vurdum onu Inş yoktur sorsam mı genede dr bilemedim 🤔
Transfer öncesi niye bilmiyorum ki bence mutlaka doktorunuza haber verin belki yumurta kaldıysa onlar çatlasın diye olabilir mutlaka sorun

16 haziran test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum belirti yok bakalım hayırlısı ay Sonu şehir de değiştireceğim
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ins yolun yarısı geçmiş sayılır diyelim 😇😁 hamile haberini aldıktan sonra dr sorarsın ona gore şehir değişikliğini hayirlisiyla yaparsınız ins

Inş canım benim ins olmaz 🤲🏻 bilgi veririm hayirlisiyla seninde test gününe az kaldı galiba degilmi Canım ?
Evet pazartesi normalde ama eşim o gün çalıştığı için pazar akşamüstü gibi yaptırmaya karar verdim yanımda olsun diye heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🤲🏻

Vururken hissetmiyorsun ki korkma vurduktan 15 dk sonra başlıyor herşey 😃 ya aslında hemşire ovmadı vurunca belki ondandır sen ov bi süre ben de ovcam bu sefer
Yaaa vuruldum iğneyi korkudan 10dk oyaladim hemşireyi 🙈 sagolsun çok iyi insandı uğraştı benimle. Dediğine göre ilk başlarda değilde sonradan çıkıyormuş acısı. Yağlı bir ilaç olduğundan zamanla birikime ve morarma yapıyormuş. iğne olduktan sonra en az 2dk yat kalkma dedi. Eve geldikten sonra kalçam ağrımaya başladı 🙄

Merhaba kızlar bi sorum olacak size ins transfer hazirligindayim bugün catlatma igmesi vurmam lazımdı akşam 8 demişti hemşire ben iğneyi karıştırdım 6 da vurdum bi sorun olmaz demi transferimi falan etkilemez demi??
Transfer olacakken catlatma iğnesi mi vuruluyor. Bana vermedi Dr

Ben de pzt olucam transfer aynı ilerliycez nasipse 😊 Bana 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. Sizin kaç adet olacak bir de kaçıncı gün embriyoları

Ben de pzt olucam transfer aynı ilerliycez nasipse 😊 Bana 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. Sizin kaç adet olacak bir de kaçıncı gün embriyoları
ben de pzartesi olacağım mama. Takipte kalalım grubu. Burdan konuşuruz. benım yaş 31 3.gün çift emb - 2.denemem- İzmir- Sebepsiz inf-

Bizde de genetik sıkıntısı var cnm.bir kez denedik Ankara Bahçeci de embriyolarda trizomi 18 çıktı ve transfer iptal edildi.bu ay ikinci denemeye başladık. Inşallah bu sefer sonuç temiz gelir yurtdışından..
İnşaallah temiz gelir Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🤲

Back
X