2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ya biraz doktorun inisiyatifinde bu gerçekten, ben bu topicte daha önce de belirtmiştim. Benim ilk denemem yaşım 35 altı, doktor istersen 2 tane koyabiliriz dedi. Ama ben istemedim. Biraz doktorla merkezle alakalı sanırım.
Evet doktor ablamada onu söyledi bende istersen yapar Allahın izniyle

Progesteron iğne kullananlarda benim gibi mi acaba merak ediyorum. Kafam karma karışık bugün otoparktan çıkarken bir arabaya göre göre sürttüm hatırlamıyorum. Çok dalgınım, toparlanamıyorum. Progesteron aptallığı yaşıyorum. Artık hormonlar bedenimi ele geçirdi

Hayırlı aksmalar arkadaşlar bugün taze transferim yapılacaktı ama kısmet olmadı rahimde biraz sıvı birikmesi varmış bi taNede 7 mm civarında polip. Kendi doktorum polip 1 cm altında olduğu için önemli değil dedi transfer için hazırlıklara basladigimzda eger ilaçlar tetikleyip büyültürse o zaman histeroskopi yapariz dedi simdi dokunmaya gerek yok dedi ama başka kadın dogumcuda muayene olduğumda polip almanı tavsiye ederim ederim dedi.kafam karıştı böyle bi durumda karşılaşan oldu mu her doktor farklı konuşuyor maalesef

Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimyaninta
Canım tabi doktoruna durumu söyle ama bizim herseyden korktuğumuz kadar doktorlar herşeyi sorun etmiyor,sen durumu bildir ama evham yapma,ben de transferin 3. Günü uçak yolculuğu yapmak durumunda kaldım ve yorucu bir hafta geçirdim,baya korktum acaba bişey olur mu diye,ama doktor istersen yürüyerek dön ,tutundu ise bişey olmaz ,ister pamuklara sarın ister ,sarınma hepsi aynı dedi...Anladığım kadarıyla bebek tutundu ise kolay kolay bişey olmuyor..Allah hepimize hayırlı haberler versin...

Bu da burda dursun bakalım.. bolca vaktimiz var beklerken zikirlerimizi de ihmal etmeyelim. Rabbime sığınalım manevi yönden de rahatlayalım inşallaah...

Eklentiler

• 5E6E9A2F-9050-4B65-A4E2-62D07F834EE2.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 48
Amin bakalım hayırlısı bir de ssagda hic göremedi yumurta solda 3 tane gördü bu ay insanın iyice morali bozuluyor ne yapacagımızı bilemiyrum

Amin bakalım hayırlısı bir de ssagda hic göremedi yumurta solda 3 tane gördü bu ay insanın iyice morali bozuluyor ne yapacagımızı bilemiyrum
Cnm sakin bi şekilde bekliceksin ilaçlarını sektirmiceksin. Bol bol dua ediceksin. Bana da 8 9 tane yumurta çıkar demişti son muayeneye kadar. Ama 12 tane toplandı. Verdiği sayıdan daha fazlası çıkıyor opu işleminde. İçini ferah tut

Benimde solda 2 tane görüldü sağda hiç yoktu opuda 4 tane toplandı 3 tanesi olgundu 2si döllendi 1 tanesi 4.geriledi 5.güne gitmedi diğeri inşallah şuan benimledir

Gonapeptly kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız? Bana transfer günü 1 tane verdiler 3 gün sonra yapacaksın dediler. Dolaba koymam gerekir mi dedim gerek yok dediler. Zaten buz aküsü de vermediler. Şimdi baktım 2 ile 8 derece arası saklayın diyor. Ama dün öğlenden beri oda sıcaklığında. Siz nerede muhafaza ettiniz.

Benimde solda 2 tane görüldü sağda hiç yoktu opuda 4 tane toplandı 3 tanesi olgundu 2si döllendi 1 tanesi 4.geriledi 5.güne gitmedi diğeri inşallah şuan benimledir
Ben transfer öncesi 2 tane kullanmıştım enjektabl olarak ve soğuk zincir ile verilmişti transfer sonrası verilmesi değişik geldi farklı bir tedavi mi deneniyor transfer sonrası progesteron iğne veya clexane iğne verdiklerini duydum sadece.

Transferden sonra baş ağrısı yaşayan oldu mu nasıl atlattınız sabahtır başım ağrıyor ilaç da içmedim. Ve bu zamanda (transfer sonrası 6.günüm) mide bulantısı normal mi yoksa psikolojik midir?

Valla bilmiyom ki ben de progesteron iğnesi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…