- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.581
Bugün oldum bende transfere eve geldikten sonra baş ağrısı başladı ama bu sanırım transferle çok ilgili değilde ilaçlar sebepli olabilir. Ben tedaviye başladığımdan beri çok sıklaşmıştı zaten baş ağrılarım. Bulantı konusunu bilemeyeceğim ben transfer olalı henüz 12 filan oldu :))Transferden sonra baş ağrısı yaşayan oldu mu nasıl atlattınız sabahtır başım ağrıyor ilaç da içmedim. Ve bu zamanda (transfer sonrası 6.günüm) mide bulantısı normal mi yoksa psikolojik midir?
Sorma yaa o kadar iğne yaptım hiçbiri bunun gibi değildi dün eğilemedim göbeğimin acısındanProgesteron iğnesi bu verilmiyordu 2 ay önce transferim oldu. Onda vermediler bu sefer verdiler. Hiçbir iğne değil o beni tüketti. Kafam gitti dikkatim gitti ben rapor da almadım çalışıyorum.
Hormonal olabilir baş ağrısı tüm denge değişiyor sonuçta, ben de menstürasyon migreni olur bazen tamamen ani hormonal değişim nedeniyleBugün oldum bende transfere eve geldikten sonra baş ağrısı başladı ama bu sanırım transferle çok ilgili değilde ilaçlar sebepli olabilir. Ben tedaviye başladığımdan beri çok sıklaşmıştı zaten baş ağrılarım. Bulantı konusunu bilemeyeceğim ben transfer olalı henüz 12 filan oldu :))
Progesteron iğneyi göbekten mi yapıyorsunuz bana kalça yazılmıştıSorma yaa o kadar iğne yaptım hiçbiri bunun gibi değildi dün eğilemedim göbeğimin acısından
Bunu birkaç yerden teyit ettirmeden kullanmayın olur mu? Bozulduysa sıkıntı olmasın? Bana buz aküsüyle verip mutlaka dolapta sakla demişlerdi yumurta toplama öncesi verdiklerindeGonapeptly kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız? Bana transfer günü 1 tane verdiler 3 gün sonra yapacaksın dediler. Dolaba koymam gerekir mi dedim gerek yok dediler. Zaten buz aküsü de vermediler. Şimdi baktım 2 ile 8 derece arası saklayın diyor. Ama dün öğlenden beri oda sıcaklığında. Siz nerede muhafaza ettiniz.
Bana göbekten olanı verdiler 3 güne 1 2 şer taneProgesteron iğneyi göbekten mi yapıyorsunuz bana kalça yazılmıştı
Yarın hem doktoruma hem veren hemşireye sorup öyle kullanırımBunu birkaç yerden teyit ettirmeden kullanmayın olur mu? Bozulduysa sıkıntı olmasın? Bana buz aküsüyle verip mutlaka dolapta sakla demişlerdi yumurta toplama öncesi verdiklerinde
Kızlar transfer sonrası gabızlık için mr yapabilirim.kayısı ve bol su tükeniyorum bu arada ama yine de oldu.
Hayırlı haberlerle inşallahBugün oldum bende transfere eve geldikten sonra baş ağrısı başladı ama bu sanırım transferle çok ilgili değilde ilaçlar sebepli olabilir. Ben tedaviye başladığımdan beri çok sıklaşmıştı zaten baş ağrılarım. Bulantı konusunu bilemeyeceğim ben transfer olalı henüz 12 filan oldu :))
İnş güzel haberlere işarettir belirtilerinizHayırlı haberlerle inşallahbenim hiç olmamıştı bugün sabahtır ağrıyor üstüne bulantıda geldi bilemedm bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah benim de 5. gün embriyoları donduruldu ama benim transfer geç olacak dinlendirme yapıyoruzOpuyu olduk...4 Haziran'da 6. Gün embriyosu transferde olduk bakalım bekliyoruz Allah'tan hayırlısı
Merhaba bende orada yaptırıyorum tüp bebeği sizin hiç bir problem yokmuydu? Üzüldüm ilk transferinizin negatif olmasına. İnşallah 2. Tutarselam kızlar .Mart grubunda idim negatifim var.şimdi haziran başlığına geldim.Yaş 31. Sebepsiz İnf. 14 haziran trans tarihim. çift embriyo olacak bu sefer. Yer İzmir Tavmergen.Embr kabul edebilsin diye Bağışıklık baskılıayıcı prograf ( kronik hastayım ) - intralipid serum kullanacağım ek olarak. Liste var mı. *****Prolüton depot*** tam olarak ne iğnesi kızlar? kan sulandırıcı değil , progestan da içermiyor... Düşük önleyici deniliyor ama içeriğini bilen kullanan var mı. Kalçadan vuruluyormuş. Doktor karından olanı daha her yerde yok getirtmeye çalışırım dedi (transtan sonra evden çıkmak istemediğim için)
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşarak birbirimizin mutluluğunu da paylaşmak nasıp olur inşallahHayırlısı olsun inşallah benim de 5. gün embriyoları donduruldu ama benim transfer geç olacak dinlendirme yapıyoruz
Aynı şekilde banada verdiler transferden sonra 3. Gün kullanmamı istediler zaten bu iğneyi opu öncesi çatlatma iğnesi ile beraber kullanmamızı istemişlerdi içerisinde 7tane var.. o zaman bizden iki tanesini kullanmamızı istemişlerdi zaten soğuk zincirle aldık dolaba koyduk.. transfer sonrası yine bir tane kullanmamızı istediler dolapta muhafa ediyorduk o şekilde kullandık.. hastanedekiler neden gerek yok dedi bilemiyorumGonapeptly kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız? Bana transfer günü 1 tane verdiler 3 gün sonra yapacaksın dediler. Dolaba koymam gerekir mi dedim gerek yok dediler. Zaten buz aküsü de vermediler. Şimdi baktım 2 ile 8 derece arası saklayın diyor. Ama dün öğlenden beri oda sıcaklığında. Siz nerede muhafaza ettiniz.
Aminİnşallah güzel haberlerimizi paylaşarak birbirimizin mutluluğunu da paylaşmak nasıp olur inşallah
Geç olsun da sonucu güzel olsun inşallah. Benim de 5. Gün embriyolarım 1 ay dinlenme oldu 1 ay da değerlerden dolayı olmadı bu ay olacak transfer.Hayırlısı olsun inşallah benim de 5. gün embriyoları donduruldu ama benim transfer geç olacak dinlendirme yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?