- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
o bekleyiş çok zor hiç gelmiyor sanki o regli. benimde tüh problemim var. hayırlı olsun bu arada umarım bir an önce regli olur ve başlarsın transfer işlemine. canım.Merhaba arkadaşlar sonuclarim çıktı gayet güzel dedi Dr sıkıntı yok dedi troidlerden sikintiliydi ya tüp bebek için bı engeli var mı süreci erteleyecekmiyiz dedim hayır TSH 2.5 altı olduğu için sorun yok zaten troid hastasın gebelikte antikorların yükselecek onuda ilaçla dusurecegiz dedi şimdi regl bekliyorum bı hafta on güne kadar regl olacağım sonra transfer ilaçlarına baslayacagiz
İnşallah bakalım Dr gecikmesin diye ilaç verdi ilaç bitiikten sonra beş gün içinde gelir dedi ilacın bitmesine beş gün kaldio bekleyiş çok zor hiç gelmiyor sanki o regli. benimde tüh problemim var. hayırlı olsun bu arada umarım bir an önce regli olur ve başlarsın transfer işlemine. canım.
hadi bakalımİnşallah bakalım Dr gecikmesin diye ilaç verdi ilaç bitiikten sonra beş gün içinde gelir dedi ilacın bitmesine beş gün kaldi
Trasnfer oldun mu senhadi bakalım
hayır bugün tedaviye başladım benTrasnfer oldun mu sen
Ooo hadi hayırlı olsunhayır bugün tedaviye başladım ben. ama karar verdiğimizden beri sabırsızlıkla regli bekliyordum. bugünde 300lük gonal f ile tedaviye başladık
teşekkür ederimOoo hadi hayırlı olsun
Benim opu zamanı ilk reglimde Dr kontrol etti iyi iyi 12 kadar yumurta toplarız demişti ben zeytinyağının içine incir koydum her sabah aç karnına düzenli yedim her akşam tekrar yaptım sabah yedim şuan 11 tane embriyom var dondurulmuş iyi kalite de inşallah baskalarina da yardımcı olur ama alerjiniz vs varsa yapmayinhayır bugün tedaviye başladım ben. ama karar verdiğimizden beri sabırsızlıkla regli bekliyordum. bugünde 300lük gonal f ile tedaviye başladık
Aynen bu süreç nasıl geçti anlamadım ama şuan son beş gün geçmeyecek gibi geliyoteşekkür ederim. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız . çok heyecanlı bi süreç.
Kesinlikle. Benimde tiroid sorunum var ama bu ay teansferi yapıcaz umarımAynen bu süreç nasıl geçti anlamadım ama şuan son beş gün geçmeyecek gibi geliyo
İnşallah stres olmamaya çalış stresin yükseltme ihtimali daha fazlaymış troidleri rahim kalınlaşması içinde nar suyunu duymuştum trasnfer öncesiKesinlikle. Benimde tiroid sorunum var ama bu ay teansferi yapıcaz umarım
evet onu bende duydum nar suyu ve kabak çekirdeği iyi geliyormuş. bende rahim inceliğide varİnşallah stres olmamaya çalış stresin yükseltme ihtimali daha fazlaymış troidleri rahim kalınlaşması içinde nar suyunu duymuştum trasnfer öncesi
O zaman 3 m migrosta nar suyu var cam şişede ondan al iç şuan tazesini bulamicazevet onu bende duydum nar suyu ve kabak çekirdeği iyi geliyormuş. bende rahim inceliğide var
başlıcam bende nar suyu içmeyeO zaman 3 m migrosta nar suyu var cam şişede ondan al iç şuan tazesini bulamicaz
İzmirdeyim ben irenbe de sen?başlıcam bende nar suyu içmeye. sen nerde tedavi oluyorsun
Tedaviniz hayırlı olsun.Merhabalar, tedavinin 3. Gunundeyim, haziran transferiyim nasipse...
Tibbi hicbir problem yok, 1 adet cocugum var allah bagislarsa, Hsg vs. çekildi, rabbime sukur iki tarafta da sorun yok
15 ayda 3 kez yumurta takibi yaptim, 2kez igneli asilama denedim, benim bunye igneleri sevmedi, yumurtalar erkenden catladi,asilama iptal oldu. 1 kez ilacli asilama yaptim tutmadi. Ilk tup bebek denememde 3.gun 2 taze embriyo transferi ile hemen gebe kaldim, kalp atisini vs. duydum 9. Haftada dusuk yasadim. Hayat bu arada kurtaji da ogretti, bir daha yasatmaz insallah. Bu ikinci denemem (kısa periyot) taze embriyo transferi olur diye dusunuyorum.
Hamile kalmak isteyenler icin ozel tasarlanan prenatal multivitamin sabah-aksam, bir de pihtilasma olmasin diye gunde 1 ecoprin. Sabah Karindan 300IU Gonal-F, aksam kalcadan menopur-75 kullaniyorum..
Vmax ve impryl ile eşimin sperm kalitesini destekliyoruz.
Beklenmeyen Adet 15-16 Haziran sanirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?