2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

selam kızlar .Mart grubunda idim negatifim var.şimdi haziran başlığına geldim.Yaş 31. Sebepsiz İnf. 14 haziran trans tarihim. çift embriyo olacak bu sefer. Yer İzmir Tavmergen.Embr kabul edebilsin diye Bağışıklık baskılıayıcı prograf ( kronik hastayım ) - intralipid serum kullanacağım ek olarak. Liste var mı. *****Prolüton depot*** tam olarak ne iğnesi kızlar? kan sulandırıcı değil , progestan da içermiyor... Düşük önleyici deniliyor ama içeriğini bilen kullanan var mı. Kalçadan vuruluyormuş. Doktor karından olanı daha her yerde yok getirtmeye çalışırım dedi (transtan sonra evden çıkmak istemediğim için)

Merhaba kızlar. Moralim çok bozuk. Dün 6 tane yumurta toplamışlardı.4 tanesi genetik olgunluğa ulaşmamış. 2 tanesi sadece iyiymiş. Ama sadece 1 tanesi döllenmiş. Yani şuan 1 tane embriyo var. Oda gelişip gelişmeyeceği yarın belli olcak. Çok üzüldüm. Yıkıldım normalde bişi yok demişlerdi. Bi çok doktor. Sıkıntı olmaz. Eşimde sadece hareketsizlik problemi vardı. Dua edin yarına büyüsün gelişsin.
Benim gibi problem yaşayan oldu mu hiç. Bu olhunlaşamama neden oluyır.

Peki sizin sonuç pozitif mi oldu
Daha beklemedeyim inşallah pozitif olur önceden bir 2 aylık gebeliğim var onda çok fazla adet sancısı gibi ağrı çekmiştim ve acayip belim ağrımıştı. Yine aynı belirtileri yaşıyorum. İnşallah pozitifi görüp bu defa sağlıklı bir gebelik yaşarım

Yok canim.ya bence dun yedigim seyden dolayi oldu sanirim zaten 1 kere ciktim baskada cikmadim sanirim.ondan oldu insallah baska bisi olmazda
Aman inşallaah olmaz. Sonuçta kabız olmandan daha iyidir diye düşünüyorum. Zorlanmak daha kötü. Ne zaman test ypıcaksın az kaldı senin

Aman inşallaah olmaz. Sonuçta kabız olmandan daha iyidir diye düşünüyorum. Zorlanmak daha kötü. Ne zaman test ypıcaksın az kaldı senin
Son 2 gunum kaldi yemin ediyorum nasil gerginim anlatamma sana asiri derecede korkuyorum esim.cok umitli vallahi onun icin daha cok istiyorum bilmiyorum son deli gibi belirtilerimi takip ediyorum

Son 2 gunum kaldi yemin ediyorum nasil gerginim anlatamma sana asiri derecede korkuyorum esim.cok umitli vallahi onun icin daha cok istiyorum bilmiyorum son deli gibi belirtilerimi takip ediyorum
Hadi hayırlı haberler inşallaah. Kendine de çok stres yaratma. Biliyorum zor oluyo ben de aynı durumdayım ama Güzel düşün güzel olsun inşallaah. Zaman geçmio beklenilen bi tarih olunca Rabbim kolaylaştırsın hepimiz için

Herkese merhaba. Aylardır yazmayı bırakmıştım ama hep yazılanları okudum. İki olumsuz, aşılamanın(şubat ve nisan) ardından tüp bebek tedavisine geçildi. Gonal f, femara, merional kullandım. Cuma nasipse yumurtalarım toplanacak. Süreçlerini yazanlar sayesinde ayrıntılı bilgilendim. Herkese teşekkürler. Umarım hakkımızda hayırlısı pozitifi görmektir.

amınn amınnnn :)) bu ardaa sen ne durumdasın kacıncı gunun ve belırtılerın nasıl :))

amınn amınnnn :)) bu ardaa sen ne durumdasın kacıncı gunun ve belırtılerın nasıl :))
Bugün transferin 3. Günü. Sabah regl ağrısı gibi ağrım oldu. Bi belirtim yok şuan. Ne hissedeceğimi bile bilmiorum Sürekli belirti aramak da istemiorum. Yoksa aşırı heyecan yapıorum. Transfer günü haddinden fazla sıkıntı yaptım kendime. O yüzden Düşünmemeye çalışıorum şuan. Bütün gün yatıp yuvarlanıorum arada kalkıp evde yürüyüş yapıorum. Henüz normale dönmedim.

bı 7. gunun falan olsunda ozman daha rhat donersın norml zamanına ınsalah hadı bakalım hayırlısı daha basındasın rabbım ınsaşşah sonunu guzel eylesın dılerım allahtan :)

bı 7. gunun falan olsunda ozman daha rhat donersın norml zamanına ınsalah hadı bakalım hayırlısı daha basındasın rabbım ınsaşşah sonunu guzel eylesın dılerım allahtan :)
Aminnn Allahım hepimize yardım etsin. Su gibi geçsin de güzel haberler alalım inşallaah. Yoksa 17 si hiç gelmezmiş gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…