- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.521
Merhaba canım normal merak etme ilk iki gün bende de kasık ağrısı olmuştu. Doktor öncesinde olabilir korkma diye söylemişti zatensonuç pozitif oldu sanrm sizin
Peki sizin sonuç pozitif mi olduMerhaba canım normal merak etme ilk iki gün bende de kasık ağrısı olmuştu. Doktor öncesinde olabilir korkma diye söylemişti zaten
Cnm geçmiş olsun. Sanmıyorum bi sıkıntı olacağını. Normalde ilaçlar kabız yapar diyordu doktor. Extra bişey mi kullandın??Kizlar birsey sorucam bugun transferin 9. Gunum ve cok afedersiniz ishal oldum birsry olur mu acaba sizce acile gideyimm mi
Doktorunuza sordunuz mu?Benim de 3. Günüm adet olucakmışım gibi uyandım. Hala da devam edio
Yok canim.ya bence dun yedigim seyden dolayi oldu sanirim zaten 1 kere ciktim baskada cikmadim sanirim.ondan oldu insallah baska bisi olmazdaCnm geçmiş olsun. Sanmıyorum bi sıkıntı olacağını. Normalde ilaçlar kabız yapar diyordu doktor. Extra bişey mi kullandın??
Daha beklemedeyim inşallah pozitif olurPeki sizin sonuç pozitif mi oldu
Yok sormadım ama şuan ağrı yok. Bakalım olucak mı tekrar...Doktorunuza sordunuz mu?
Aman inşallaah olmaz. Sonuçta kabız olmandan daha iyidir diye düşünüyorum. Zorlanmak daha kötü. Ne zaman test ypıcaksın az kaldı seninYok canim.ya bence dun yedigim seyden dolayi oldu sanirim zaten 1 kere ciktim baskada cikmadim sanirim.ondan oldu insallah baska bisi olmazda
Son 2 gunum kaldi yemin ediyorum nasil gerginim anlatamma sana asiri derecede korkuyorum esim.cok umitli vallahi onun icin daha cok istiyorum bilmiyorum son deli gibi belirtilerimi takip ediyorumAman inşallaah olmaz. Sonuçta kabız olmandan daha iyidir diye düşünüyorum. Zorlanmak daha kötü. Ne zaman test ypıcaksın az kaldı senin
Hadi hayırlı haberler inşallaah.Son 2 gunum kaldi yemin ediyorum nasil gerginim anlatamma sana asiri derecede korkuyorum esim.cok umitli vallahi onun icin daha cok istiyorum bilmiyorum son deli gibi belirtilerimi takip ediyorum
amınn amınnnn :)) bu ardaa sen ne durumdasın kacıncı gunun ve belırtılerın nasıl :))Hadi hayırlı haberler inşallaah.Kendine de çok stres yaratma. Biliyorum zor oluyo ben de aynı durumdayım ama Güzel düşün güzel olsun inşallaah. Zaman geçmio beklenilen bi tarih olunca Rabbim kolaylaştırsın hepimiz için
Benimde sabah uyandığımda oluyor sadeceYok sormadım ama şuan ağrı yok. Bakalım olucak mı tekrar...
Bugün transferin 3. Günü. Sabah regl ağrısı gibi ağrım oldu. Bi belirtim yok şuan. Ne hissedeceğimi bile bilmiorumamınn amınnnn :)) bu ardaa sen ne durumdasın kacıncı gunun ve belırtılerın nasıl :))
bı 7. gunun falan olsunda ozman daha rhat donersın norml zamanına ınsalah hadı bakalım hayırlısı daha basındasın rabbım ınsaşşah sonunu guzel eylesın dılerım allahtan :)Bugün transferin 3. Günü. Sabah regl ağrısı gibi ağrım oldu. Bi belirtim yok şuan. Ne hissedeceğimi bile bilmiorumSürekli belirti aramak da istemiorum. Yoksa aşırı heyecan yapıorum. Transfer günü haddinden fazla sıkıntı yaptım kendime. O yüzden Düşünmemeye çalışıorum şuan. Bütün gün yatıp yuvarlanıorum arada kalkıp evde yürüyüş yapıorum. Henüz normale dönmedim.
Benimde sabah uyandığımda oluyor sadece
Hemşireyle konuştum şimdi o ağrı gayet normal diyor..Benimde sabah uyandığımda oluyor sadece
Aminnnbı 7. gunun falan olsunda ozman daha rhat donersın norml zamanına ınsalah hadı bakalım hayırlısı daha basındasın rabbım ınsaşşah sonunu guzel eylesın dılerım allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?