- 12 Kasım 2020
- 198
- 177
- 18
- 32
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.401
evet doğru diyosunuz kullanayım ozaman en iyisi.Amiin :) üzgün olmayın lütfen. Eğer o dediğinizin faydasını görüyorsanız bir an önce toparlanmak için kullanın. Enfeksiyon olması daha kötü. Bana doktorum aşırıya kaçma yeter demişti. Rahat olun stres bitkisel şeylerden daha zararlı
Benden toplama işlemi önce covid testi istediler ve yaptılar. Ama bencede tedavi dışı farklı bir ilaç kullanmayın lütfen.tedavi dışı ilaç kullanmayın, yatın dinlenin, soğan yiyin, ılık çorba için vb. PCR istemiyorlar ama ufak da olsa yapılacak işlem için bazı enfeksiyonların bulunup bulunmadığına dair kan testi istemişlerdi benden işlemden 24 saat önce. 1 kere yapınca ikincide istemediler, geçerliliği 6 ay dediler.
Kırmızı kanın geldiği gün adet gününüz. 4_5 güne kadar muayene ediyorlar ama sıkıntıya girmeyin 1-2 güne alın randevuyuKızlar bişey sorucam normalde 9u adet günümdü ama bugğn geldi ama tam sökmedi hafif hafif kanamam oldu suan bişey yok bugün sayılır mı doktordan randevu almak icin yoksa tamamen sökmesini mi beklemeliyiz?
Cok teşekkür ederm ağrılar da başladı zaten miktarı da arttı yarına alacagım randevuyuKırmızı kanın geldiği gün adet gününüz. 4_5 güne kadar muayene ediyorlar ama sıkıntıya girmeyin 1-2 güne alın randevuyu
Evet, gebelik durumu varsa ki inşallahhh vardırBende öğretmenim ama transferim oldu benim eğer pozitifse aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası
Güzel haberlerle gelirsin inşallah, bebişini sağlıkla kucağına alırsınMerhaba canım bende öğretmenim benim aşının 2. Dozu ilaç yumurta geliştirme dönemine denk geldi ,doktoruma sordum bir zararı olur mu diye,aksine gebelik öncesi tavsiye ediyoruz dedi.Ben yaptırdım,bugün transferimin 4. Günü umarım hayırlı haberler alırız...
Benim şansıma 2. Dozum transfer öncesine denk geldi canım,doktorum da onerince yaptırdım,insallah hepimiz hayırlı haberler alırızGüzel haberlerle gelirsin inşallah, bebişini sağlıkla kucağına alırsınben de yarına randevu aldım. Doktorum transferden önce 2 doz da bitiyorsa yaptırın dedi.
Hadi hayırlı olsun çift embriyo muKızlar bugün transfer işlemi oldu pozitif olanlar ne gibi bertileriniz oldu acaba?
İçinize sinmezse 3. Gün alın 2 veya 3. Gün başlıyor ve bir farkı olmuyor zaten gelişim için hormon değerlerine bakılıyor korkulacak bişey yok ilk seferin acemiliğini yaşıyorsunuzKızlar sabah kanama bir gelmişti yoğunlaşıyor gibi oldu kanama ama sonradan kesildi suan hic bişey yok ama bel ağrım var acaip hastalanacam belli ama gelen giden yok henüz yarın icin yine de randevu almalımıyım sizce yoksa tam anlamıyla gelse daha mı iyi ? Cok kararsız kaldım 2. Gün dediler illa hastane acaba tam anlamıyla geldikten sonra 2. Günse beklemem daha mı mantıklı
Evet çift baklm hayırlısıHadi hayırlı olsun çift embriyo mu
35 yaş altına çift transfer yapmıyorlarAyy herkes transfer olmuş ben bugün adet oldum yarın doktor randevum var insalah tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım bu arada çift embriyo transfer olanlar kaç yaşında merak ettim
Ben 30 yaşındayım, doktorum istersen çift transfer edelim dedi ama ben kabul etmedim mesela. Sanırım doktorların inisiyatifinde biraz35 yaş altına çift transfer yapmıyorlar
Bende 27 yaşımdayım ben teklifte bulundum dr 35 yaşın altındasın imkanı yok yapmam dedi net bi şekildeBen 30 yaşındayım, doktorum istersen çift transfer edelim dedi ama ben kabul etmedim mesela. Sanırım doktorların inisiyatifinde biraz
Ben de 35 yaşındayım. Dün çift embriyo transferim olduAyy herkes transfer olmuş ben bugün adet oldum yarın doktor randevum var insalah tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım bu arada çift embriyo transfer olanlar kaç yaşında merak ettim
Olsun canım embriyolarımız bize tutunsun sağlıklı bebeklerimiz olsun da gerisi önemli değil. İkiz bakmak belki zor olurduBende 27 yaşımdayım ben teklifte bulundum dr 35 yaşın altındasın imkanı yok yapmam dedi net bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?