2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Transfer işlemi zor mu? Bir de hemen gönderiyorlar mı eve

kızlar merhaba tam tedavinin ortasındayım ve boğazım şişti soğuk algınlığı gibi. ilaç kullansam tedavime kötü yansırmı? covid testi isterler mi yumurta toplamadan önce?

kızlar merhaba tam tedavinin ortasındayım ve boğazım şişti soğuk algınlığı gibi. ilaç kullansam tedavime kötü yansırmı? covid testi isterler mi yumurta toplamadan önce?
tedavi dışı ilaç kullanmayın, yatın dinlenin, soğan yiyin, ılık çorba için vb. PCR istemiyorlar ama ufak da olsa yapılacak işlem için bazı enfeksiyonların bulunup bulunmadığına dair kan testi istemişlerdi benden işlemden 24 saat önce. 1 kere yapınca ikincide istemediler, geçerliliği 6 ay dediler.

Kızlar covid aşısı olabiliyor muyuz bu süreçte? Benim eğer transfer uygun görülürse 2 ay sonra olacak? Öğretmenlerin bugün aşıları sistemden açıldı sizin bir bilginiz var mı?

Benden ve eşimden covid testi istediler. Acıbademde istiyorlar. Her hastanenin farklı bir prosedürü var sanıyorum. Ancak tam grip mevsimi covid değildir inşallah ki covid olsa nasıl bir uygulama yaparlar bilmiyorum.

Kızlar covid aşısı olabiliyor muyuz bu süreçte? Benim eğer transfer uygun görülürse 2 ay sonra olacak? Öğretmenlerin bugün aşıları sistemden açıldı sizin bir bilginiz var mı?
Bende öğretmenim ama transferim oldu benim eğer pozitifse aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası

Beeo Propolis alın için belli eczanelerde var internetten bakın enfeksiyona birebir
ya aslında udi hundi yağımda varda. bitkisel birşey kullanmaya korkuyorum kötü bi etkisi olur diye. allahım bu süreçte olan herkesin yüreğini ferahlatsın daha fazla aratmasın derdimize derman olsun bütün çektiklerimiz

Amiin :) üzgün olmayın lütfen. Eğer o dediğinizin faydasını görüyorsanız bir an önce toparlanmak için kullanın. Enfeksiyon olması daha kötü. Bana doktorum aşırıya kaçma yeter demişti. Rahat olun stres bitkisel şeylerden daha zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…