- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.381
Aa cekerim tabiki cok tesekklur ederimTamam canım benim çok tşk ederim. Bana da biri 707 kere el vasiy zikri çek dedi onu da yapıyorum. İstersen sende çek canım.
Mide bulantınız varmış iyi haber bunlarBugün 6. Gün canım benim ,
Aminn canım cümlemizin kini kabul eylesin inşallahAa cekerim tabiki cok tesekklur ederimallahim.kabul etsin insallahhh
Sizinle aynı günde embriyolarımız umarım pozitif görürüzAminn canım cümlemizin kini kabul eylesin inşallah
Öyle mi , hadi inşallah yaaa. Size de çift mi transfer edildi. Yoksa tek mi ?Sizinle aynı günde embriyolarımız umarım pozitif görürüz
Sabah oldu. Sadece bir kez hafif amaMide bulantınız varmış iyi haber bunlargüzel sonuçlar bekliyoruz sizden
Çift transfer 3. Gün şu an belirtim yok biraz bel ağrısı hariç.Öyle mi , hadi inşallah yaaa. Size de çift mi transfer edildi. Yoksa tek mi ?
Birde belirtiler var mı sizde bir şey ...
Ayy hadi hayırlısı canım yaaa. O bel ağrısı bende de hep var hiç geçmedi.Çift transfer 3. Gün şu an belirtim yok biraz bel ağrısı hariç.
Transfer işlemi zor mu? Bir de hemen gönderiyorlar mı eveBenim transferinin 3. Günü bugün ama sürekli uykum geliyor yaa ilaçlardan mı acaba akşam 9.30-10.00 gibi kanepede uzanırken sızıyorum resmen ve sabaha kadar deliksiz bir uyku anlamadım gittiya ilaçlardan ya da bana aşırı bir rahatlık geldi herhalde
Transfer işlemi ağrılı bir işlem değil ama idrar a sıkışık gitmeniz gerekiyor o nedenler tek zor kısmı bu genellikle 1 saate yakın dinlendirip sizi gönderiyorlar.Transfer işlemi zor mu? Bir de hemen gönderiyorlar mı eve
tedavi dışı ilaç kullanmayın, yatın dinlenin, soğan yiyin, ılık çorba için vb. PCR istemiyorlar ama ufak da olsa yapılacak işlem için bazı enfeksiyonların bulunup bulunmadığına dair kan testi istemişlerdi benden işlemden 24 saat önce. 1 kere yapınca ikincide istemediler, geçerliliği 6 ay dediler.kızlar merhaba tam tedavinin ortasındayım ve boğazım şişti soğuk algınlığı gibi. ilaç kullansam tedavime kötü yansırmı? covid testi isterler mi yumurta toplamadan önce?
Benden ve eşimden covid testi istediler. Acıbademde istiyorlar. Her hastanenin farklı bir prosedürü var sanıyorum. Ancak tam grip mevsimi covid değildir inşallah ki covid olsa nasıl bir uygulama yaparlar bilmiyorum.kızlar merhaba tam tedavinin ortasındayım ve boğazım şişti soğuk algınlığı gibi. ilaç kullansam tedavime kötü yansırmı? covid testi isterler mi yumurta toplamadan önce?
Bende öğretmenim ama transferim oldu benim eğer pozitifse aşı olmayı düşünmüyorum açıkcasıKızlar covid aşısı olabiliyor muyuz bu süreçte? Benim eğer transfer uygun görülürse 2 ay sonra olacak? Öğretmenlerin bugün aşıları sistemden açıldı sizin bir bilginiz var mı?
Evet, gebelik durumu varsa ki inşallahhh vardırBende öğretmenim ama transferim oldu benim eğer pozitifse aşı olmayı düşünmüyorum açıkcası
Beeo Propolis alın için belli eczanelerde var internetten bakın enfeksiyona birebirkızlar merhaba tam tedavinin ortasındayım ve boğazım şişti soğuk algınlığı gibi. ilaç kullansam tedavime kötü yansırmı? covid testi isterler mi yumurta toplamadan önce?
ya aslında udi hundi yağımda varda. bitkisel birşey kullanmaya korkuyorum kötü bi etkisi olur diye. allahım bu süreçte olan herkesin yüreğini ferahlatsın daha fazla aratmasın derdimize derman olsun bütün çektiklerimizBeeo Propolis alın için belli eczanelerde var internetten bakın enfeksiyona birebir
Amiin :) üzgün olmayın lütfen. Eğer o dediğinizin faydasını görüyorsanız bir an önce toparlanmak için kullanın. Enfeksiyon olması daha kötü. Bana doktorum aşırıya kaçma yeter demişti. Rahat olun stres bitkisel şeylerden daha zararlıya aslında udi hundi yağımda varda. bitkisel birşey kullanmaya korkuyorum kötü bi etkisi olur diye. allahım bu süreçte olan herkesin yüreğini ferahlatsın daha fazla aratmasın derdimize derman olsun bütün çektiklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?