- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.341
İnşallah ulaşır canım hiç belli olmuyor ki embriyolar bazen son anda hızlı bir gelişim gösterebiliyorBana da 5 tanesini 3. Günde dondurduk 4 tanesi istediğimiz gelişmeyi göstermedi ama hala bekliyoruz 5. Güne dedi bilemiyorum 5. Güne ulaşır mı
İnşallah hangileri pozitif olacaksa o olur hayırlısı artıkİnşallah ulaşır canım hiç belli olmuyor ki embriyolar bazen son anda hızlı bir gelişim gösterebiliyor
Tavsiyem iğneyi daha yavaş enjekte etmeniz o zaman sızısı daha az oluyor biraz ağrı acı yapıyor bilginize iğne ucu ince olduğu İçin korkmayınBugün muayenem vardı sağda ve sol tarafta 5-6 tane yumurtam varmış tedavinin 5. Günü bugün iki tarafta da 14mm 16mm e ulaşan yumurtalarım var. Gonal f 250 kullanıyordum devam edicem bide cetrodite verdi yarım saat sonrada onu vurulcakmışım yumurtalar çatlamasın diye. Gonalf kalem iğne kullanıyorum ama cetroditeyi nasıl vurcam korkuyorum
İlaç mı kullanıyorsunuz nasıl düşecekYüksek benim de 6.14 pkoyum
Pko nun bi tedavisi yok amh çok fazla folikül demekİlaç mı kullanıyorsunuz nasıl düşecek
Bize Cumartesi bi nuamara verdiler bahçecide o eczanede uyguna veriyorlar epey de hastası var siz nerden TEM’in ediyorsunuzEvet aynen öyleymiş iki üç eczane araadım hespsi farklı inisirim yaptı tanıdık bi eczacı buldum baya baya uyguna verdi teşekkürler. Önceden acıbadem hastanesine gidiyordum anlaşmalı eczacıları vardı baya indirimli getiriyolardı burda yokmuş rekabet yasası gereği
Yok merak etme o tutunacaksa her turlu tutunur sana canim benim sakinles hic kotu dusunme lutfen bu senin ilk transfer denemen mi neden kastin bu kdarKızlar ben de bugün transferimi oldum. İnanılmaz kastım kendimi çok zorlandım çıktığımda gerginlikten ölüyordum. Beklediğim kadar kolay geçmedi. Tutmayabilir diye acayip endişeliyim. 2 embriyo transferi oldu. Sizlerde bu kadar kendinizi sıktınız mı vücudumu hep kaskatı hissediyorum
Evet ilk denemem şu zamana kadar yaptığım en zor işlemdi benim için. Hala kasıklarımı ve belimi sıkıyormuşum gibi gelio. Eve geldim gerginlikten zor uyudum. Uyandım daha rahatladım ama hala sanki kendimi sıkıyorum rahat değilim. Bilmiorum çok garip oldum yaYok merak etme o tutunacaksa her turlu tutunur sana canim benim sakinles hic kotu dusunme lutfen bu senin ilk transfer denemen mi neden kastin bu kdar
Canim ya kiyamam bkraz evham falan yaptin sanirim ya seni rahatlatacak bisiler finle muzik vaesa evde lavanta yagi kokusuda iyi gelir sakinlesmesmeyeEvet ilk denemem şu zamana kadar yaptığım en zor işlemdi benim için. Hala kasıklarımı ve belimi sıkıyormuşum gibi gelio. Eve geldim gerginlikten zor uyudum. Uyandım daha rahatladım ama hala sanki kendimi sıkıyorum rahat değilim. Bilmiorum çok garip oldum ya
Canım desteğin için çok sağ ol. Bilmiyorum rahatlamaya çalışıyorum. biraz da kendimi kısıtlıyorum ya hareketlerimi onun da vermiş olduğu bir gerginlik var muhtemelen. Bir de normal muayene gibi düşünüyordum ama canım falan da yandı Zaten sıkışık olduğum için kendimi sıkmaya çalıştım ben kendimi sıktıkça doktor transferde zorlandı hepsi üstüste geldi. Umarım sonu güzel olurCanim ya kiyamam bkraz evham falan yaptin sanirim ya seni rahatlatacak bisiler finle muzik vaesa evde lavanta yagi kokusuda iyi gelir sakinlesmesmeye
Bak soyle dusunmek zorundasin egerki embriyi sana tutunacaksa sen nblm halder kaldir nblm istedugin kadar kasil ne yaparsan yap o tutuncak eger tutunmiycaksada biliyosun tutunmuyor bunu aklina sok onun disinda ciddi diyorum suan kendine yapiyosun sen iyi olucaksinki bebeklerinde iyi olsun meditayon videolari dinle sakinlemekle ilgili
Bide doktoruna yaz istersen boyle psikolojik bi durum yasiyorum nblm bisi der sana rahatlator seni
Ben ilk tranferimde senin kasilmasini su sekilde yasadim asiri derecede wcm vardi doktorun yuzune yapacam.diye cok korkuyodumkasmistim kendimi
Ama unutma dunyanin sonu degil rabbim saglikli gebelik lutfen rahatlat kendini
Insallah canim insallahhh allah yardimcim olsun insallqh tutunur bebislerin sana hadi bakalim sende aramiza katildin beraber gün sayicaz sanada :)yarin 1. Gununu tamamlamis olucaksin bqk ilk 48 saat onemli genelde yat dinlen sadece wcye kalkarsin yatakta donmen iste nblm hafif otutuk pozizyonda olman falan onemli degil bunu unjtma birde bugun eger cok su ictiysen butun gun o suyu atana kadar biraz fazla wcye gidicen zaten oda vucudu geriyor emin ol hadi bakalim.tekrardan hayirlisi :)Canım desteğin için çok sağ ol. Bilmiyorum rahatlamaya çalışıyorum. biraz da kendimi kısıtlıyorum ya hareketlerimi onun da vermiş olduğu bir gerginlik var muhtemelen. Bir de normal muayene gibi düşünüyordum ama canım falan da yandı Zaten sıkışık olduğum için kendimi sıkmaya çalıştım ben kendimi sıktıkça doktor transferde zorlandı hepsi üstüste geldi. Umarım sonu güzel olur
Oturunca ya da bacaklarımı kasıklarıma çekince düz uzatmasam sorun olmaz deil mi. Herşeye takılıyorum şuan. Zaten transfer yapılınca doktor idrarımı boşalttı kalkamazsın sen böle dediInsallah canim insallahhh allah yardimcim olsun insallqh tutunur bebislerin sana hadi bakalim sende aramiza katildin beraber gün sayicaz sanada :)yarin 1. Gununu tamamlamis olucaksin bqk ilk 48 saat onemli genelde yat dinlen sadece wcye kalkarsin yatakta donmen iste nblm hafif otutuk pozizyonda olman falan onemli degil bunu unjtma birde bugun eger cok su ictiysen butun gun o suyu atana kadar biraz fazla wcye gidicen zaten oda vucudu geriyor emin ol hadi bakalim.tekrardan hayirlisi :)
Yok yahu hic bisi olmaz soylr dusun uyuyunca nasil uyudugunu bilmiyorsun sonucta kimbilir nasil yatiyosun oyuzden serbest borak bak zaten kasmaman lazim.kendini ki embriyolarin rahminin icine girsin yapissim rahim.duvarina sende yardimci ol cocuklarina biraz rahatlaOturunca ya da bacaklarımı kasıklarıma çekince düz uzatmasam sorun olmaz deil mi. Herşeye takılıyorum şuan. Zaten transfer yapılınca doktor idrarımı boşalttı kalkamazsın sen böle dedibi de göbeğim iğnelerden mosmor zaten hemşire bastırdıkça kötü oldum, korktum çok. Umarım bugün yaşadığım gerginlik , kasılmalar negatif yansımaz bana
Gebeliğe engel mi peki siz gebelik düşünüyor musunuzPko nun bi tedavisi yok amh çok fazla folikül demek
Evet ben şu an tüp bebek tedavisindeyimGebeliğe engel mi peki siz gebelik düşünüyor musunuz
Pco olduğunuz için mi normal yolla olmadı başka bi sorun varEvet ben şu an tüp bebek tedavisindeyim
PkoPco olduğunuz için mi normal yolla olmadı başka bi sorun var
Evet zor oldu ama yaptım yaptıktan sonra biraz sızlıyorTavsiyem iğneyi daha yavaş enjekte etmeniz o zaman sızısı daha az oluyor biraz ağrı acı yapıyor bilginize iğne ucu ince olduğu İçin korkmayın
Ne kadar süre denediniz olmadı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?