- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.241
Aynen canım yaaa yeter ki tutunsun da ben de titremeye razıyım.Ya adet olayi soyle ilaclardan dolayi asla olmazsin anca tutmazsa ilaclari biraktiltan amx 3 4 gun sonra olursun
Bende mesela refli zamani aynen usurum asiri susarim.falan aman ya bilmiyorum valla ama insallahh tutunmustur valla 9 ay titremee raziyimm
HahhahaAynen canım yaaa yeter ki tutunsun da ben de titremeye razıyım.
Hayır bana hap verildi sadece bir de progestan fırıl ve folik asit başka bir ilacım yok benim.Hahhahabu arada yeni isindim bak yazdigimdan beri acaba kan sulandiricilar mi yapiyor ya bana hem ignesi hemxe hapini verdi doktor
Ben mesela.simdi vucud sicakligi olcuyorum 36.6 yada 36.7 gibi gayette normal yani valla du bakalim.son 5 6 gün hadi bakalim hayirlisiHayır bana hap verildi sadece bir de progestan fırıl ve folik asit başka bir ilacım yok benim.
Bu arada az bir şey de olsa bende ısındım
Aminn canım aminnnBen mesela.simdi vucud sicakligi olcuyorum 36.6 yada 36.7 gibi gayette normal yani valla du bakalim.son 5 6 gün hadi bakalim hayirlisi
Ben gecen sefer 10. Gunde kanda gebelik yapmiatim cikmisti ama idrara inme suresi ayni oluyormus bilmiyorum bence sen hic idrarla ugrasma yapacaksanda kan yaptor bazen cikmiyomus idrarda bosuna canin sikilmasinAminn canım aminnnbakalım rabbim.bkzlerw nasıl haberler verecek. Acaba biz 10. Gün eczaneden alsak gebelik testi çıkar mı ki bir şey acaba yaa
Himm anladım canım. O zaman neyse haftaya cumartesiyi bekleyeceğim mecbur bakalım. Ne haberler çıkacakBen gecen sefer 10. Gunde kanda gebelik yapmiatim cikmisti ama idrara inme suresi ayni oluyormus bilmiyorum bence sen hic idrarla ugrasma yapacaksanda kan yaptor bazen cikmiyomus idrarda bosuna canin sikilmasin
Ay hadi hayirlisi canimm ama belirtilerini paylas hee mera ediyorummHimm anladım canım. O zaman neyse haftaya cumartesiyi bekleyeceğim mecbur bakalım. Ne haberler çıkacak
Tmm cnm paylaşırım tabi ki , sen de farklı bir belkrti yaşarsan at mutlakaAy hadi hayirlisi canimm ama belirtilerini paylas hee mera ediyorumm❤
Tamam canim aynen insan valla mutlu oliyir boyle hadi bakalim bu arada bu senin ilk miTmm cnm paylaşırım tabi ki , sen de farklı bir belkrti yaşarsan at mutlaka
Hayır benim ikinci olacak Allah nasip ederse canım. Bir tane 6 yaşında oğlum var. O normal oldu. Ama ikinci maalesef olmuyorTamam canim aynen insan valla mutlu oliyir boyle hadi bakalim bu arada bu senin ilk mi
Heee tüp bebek ilk deneme diye soruyorsan evet ilk kez canımTamam canim aynen insan valla mutlu oliyir boyle hadi bakalim bu arada bu senin ilk mi
Ayy masaalah ne guzrll allahim onu size bagislasinn insallah buda tutarda hayirlisiylan kardesine kavusunuz abisiiHayır benim ikinci olacak Allah nasip ederse canım. Bir tane 6 yaşında oğlum var. O normal oldu. Ama ikinci maalesef olmuyor
Canim ben kullaniyorumOksapar iğne kullanan var mı ? Çok acıtıyor nasıl vuruyosunuz göbekten
Ayyy canımsın ağzın bal yesin. Sana da nasip etsin bana da , ve burdaki tüm bacilarimiza nasip etsinAyy masaalah ne guzrll allahim onu size bagislasinn insallah buda tutarda hayirlisiylan kardesine kavusunuz abisiiya soyle dusun hamile kalabiliyorsun demekki buda obemli biru olsun bence senin olucak bilmiyorum oyle bi eneji aldim rabbim yaniltmasin insallahhh
Aminnn aminnn rabbim.duysun bu sesimizi insalahhhAyyy canımsın ağzın bal yesin. Sana da nasip etsin bana da , ve burdaki tüm bacilarimiza nasip etsin
Güven canım benim allahım izniyle onlarsa güzel güzel ilerler hayirlisiyla güzelcenede tutunurlarBeklemeyi çok dert etmiyorum inan ki daha iyisi daha sağlıklısı olacaksa beklerim. Yumurtalarıma güvenmiyorum sadeceSen neyi bekliyorsun rahim kalınlaşmasını falan mı ?
Geçen gün birisi yazmıştı burda sendin o zaman isim hafızam çok kötü aklımda tutamıyorum kimin ne yazdığını. Hatta alttan muayene ettirmeyin demiştin.Yok benim hic bir problemim.yoktu kanamam bile.olmaxi hic kendiliginden ilk muayne icin doktora gittik alttan mauyne ederken biraz canim yandi sonra bi kanamam basladi oluk oluk igne miyne yaltilar ama dustu tutunamadi zaten daha cok yeni 6. Haftama yeni giricektim 1 gun sonra kalp atisi falanda baslamisti cok ziyan oldu gibi geldi bana cok uzuldumda neyse tandiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?