2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Aynen canım yaaa yeter ki tutunsun da ben de titremeye razıyım.

Aminn canım aminnn bakalım rabbim.bkzlerw nasıl haberler verecek. Acaba biz 10. Gün eczaneden alsak gebelik testi çıkar mı ki bir şey acaba yaa
Ben gecen sefer 10. Gunde kanda gebelik yapmiatim cikmisti ama idrara inme suresi ayni oluyormus bilmiyorum bence sen hic idrarla ugrasma yapacaksanda kan yaptor bazen cikmiyomus idrarda bosuna canin sikilmasin

Ben gecen sefer 10. Gunde kanda gebelik yapmiatim cikmisti ama idrara inme suresi ayni oluyormus bilmiyorum bence sen hic idrarla ugrasma yapacaksanda kan yaptor bazen cikmiyomus idrarda bosuna canin sikilmasin
Himm anladım canım. O zaman neyse haftaya cumartesiyi bekleyeceğim mecbur bakalım. Ne haberler çıkacak

Hayır benim ikinci olacak Allah nasip ederse canım. Bir tane 6 yaşında oğlum var. O normal oldu. Ama ikinci maalesef olmuyor
Ayy masaalah ne guzrll allahim onu size bagislasinn insallah buda tutarda hayirlisiylan kardesine kavusunuz abisii ya soyle dusun hamile kalabiliyorsun demekki buda obemli biru olsun bence senin olucak bilmiyorum oyle bi eneji aldim rabbim yaniltmasin insallahhh

Oksapar iğne kullanan var mı ? Çok acıtıyor nasıl vuruyosunuz göbekten
Canim ben kullaniyorum
Dogruyu soykiyim.hazirli ol diye asiri yakiyor ve acitiyor igneyi vurduktan sonra ilaci enjekte ederken asiri derece yavas vur sonra istersen buz tut oraya zaten bi 2 dk falan o bolge yaniyor sonra geciyo ama bide morarmada oluyor benxe minik.minik ignenin oldugu herler morariyor

Ayyy canımsın ağzın bal yesin. Sana da nasip etsin bana da , ve burdaki tüm bacilarimiza nasip etsin

Beklemeyi çok dert etmiyorum inan ki daha iyisi daha sağlıklısı olacaksa beklerim. Yumurtalarıma güvenmiyorum sadece Sen neyi bekliyorsun rahim kalınlaşmasını falan mı ?
Güven canım benim allahım izniyle onlarsa güzel güzel ilerler hayirlisiyla güzelcenede tutunurlar evet canim normalde mayısta olacakki rahim kalınlasmadi bu ay erteledim yarında randevu var coook korkuyorum

Geçen gün birisi yazmıştı burda sendin o zaman isim hafızam çok kötü aklımda tutamıyorum kimin ne yazdığını. Hatta alttan muayene ettirmeyin demiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…