• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım bence hiç endişe etme olmaması çok iyi inanki ben bulantı kusmaktan kafamı kaldıramıyorum acillik oldum korktum şu bile içemiyorum bu sefer gene korkuyorum birseymi oldu diye yani bebeklerimizi kucağımıza alana kadar böyle galiba ins alip bi oh deriz artık 🤲🏻🤲🏻😇
Aynen canım olsada korkuyoruz olmasada biz tüp bebek anneleri olarak sanırım bütün hamileligimizi böyle geciricez☺️insAllah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız hep duamdasiniz kendim için ne kadar dua ediyorsam tanıdığım tanımadığım burda yada herne şekilde tedaviyle normal çocuk isteyen herkez için dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.İleride inşallah bu yaşadığımız korku ve endişelere gülüp geçeriz ne kadar abartmisiz deyip 🥰

Ben 11+4 de yaptırdım 2li testi. İlaçlarımı prolutex iğneyi 3 güne kutu bitince bırakıcam fitili haftaya bırakıcam folik asit bırakıp kan ve demir ilacına geçiyorum oksapar doğuma kadar devam edecek.. inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲🏻🤲🏻
Anladım canım amin insAllah🤲
Kan pıhtılaşma sorunu mu var o yüzden mi oksapar doğuma kadar devam edecek

Aynı korkuları bende yaşadım niye belirtim yok diye endişeleniyordum sabah kahvaltı öncesi bulantı ve çok fazla koku hassasiyeti dışında bişeyim yoktu çünkü dün bebeğimi gördüm rahatladım darısı başınıza🤲🏻 bir dahaki gittiğinizde siz de benim gibi kafatasını göbeğini kollarını ayaklarını görebilirsiniz ❤️ bugünde gittim ikili tarama için kan verdim detaylı ultoroson için randevu aldım şuanlık çok güzel gidiyo inşallah sonu da güzel olur 🤲🏻
Sağlıkla kucagına al canım. Doktorun kim.

Kızlar merhaba. Bende 4. Gün embriyosu transfer edildi, internette 4.gün embriyosuna dair fazla bir şey yok,3-5 var sadece. Bugün transferin 4.günü. Sadece 2.gün gece sol kasık ağrım olmuştu, dün hafif bel, bugün de afedersiniz ishal. Ben test transfer gününü satmazsak 7. Günü test yaparsam çıkar mı? Kanda mı,idrarda mı?

Bende ilk onunla görüştüm. Ücret çok gelmişti bize
Evet belki de en yüksek fiyat orası sanırım daha pahalısını duymadım ama pozitif oranları fazla olduğu için başka yerde negatif görüp birde buraya gelseydik daha pahalıya gelicekti o yüzden direk bahçeciyi de tercih ettik ilk denemede pozitifi aldık çok şükür ilgisinden de çok memnun kaldım. Bebeğim doğup emzirme olayı bitince tekrar gidicem kardeşler için dondurma işlemi yaptırmaya hiç donmuş yok çünkü bizde

Evet belki de en yüksek fiyat orası sanırım daha pahalısını duymadım ama pozitif oranları fazla olduğu için başka yerde negatif görüp birde buraya gelseydik daha pahalıya gelicekti o yüzden direk bahçeciyi de tercih ettik ilk denemede pozitifi aldık çok şükür ilgisinden de çok memnun kaldım. Bebeğim doğup emzirme olayı bitince tekrar gidicem kardeşler için dondurma işlemi yaptırmaya hiç donmuş yok çünkü bizde
İNŞAALLAH canım gönlünce olsun

Kızlar merhaba. Bende 4. Gün embriyosu transfer edildi, internette 4.gün embriyosuna dair fazla bir şey yok,3-5 var sadece. Bugün transferin 4.günü. Sadece 2.gün gece sol kasık ağrım olmuştu, dün hafif bel, bugün de afedersiniz ishal. Ben test transfer gününü satmazsak 7. Günü test yaparsam çıkar mı? Kanda mı,idrarda mı?
Canım idrar için 7 erken bence yapınca negatif çıkarsa moralin bozulur 8. Gün erken gebelik testlerinden yaparsan idrarda belki çıkar ama cikmayadabilir çünkü herkesin bünyesi farklı.Kanda yaptırınca da şöyle bir sorun oluyo betahcg düşük çıkınca yine moral bozukluğu oluyo.Acikcasi bence 10.güne kadar sabret derim çünkü o moral bozukluğu stres bebeğini kötü etkiler bu tabi benim naçizane tavsiyem 🥰Hepimiz o heyecanla erken öğrenmek istiyoruz ama zaten Dr 10.gun den önce kan testlerini değerlendirmek bile istemiyo yinede sen bilirsin☺️

Canım idrar için 7 erken bence yapınca negatif çıkarsa moralin bozulur 8. Gün erken gebelik testlerinden yaparsan idrarda belki çıkar ama cikmayadabilir çünkü herkesin bünyesi farklı.Kanda yaptırınca da şöyle bir sorun oluyo betahcg düşük çıkınca yine moral bozukluğu oluyo.Acikcasi bence 10.güne kadar sabret derim çünkü o moral bozukluğu stres bebeğini kötü etkiler bu tabi benim naçizane tavsiyem 🥰Hepimiz o heyecanla erken öğrenmek istiyoruz ama zaten Dr 10.gun den önce kan testlerini değerlendirmek bile istemiyo yinede sen bilirsin☺️
Çok teşekkür ederim 🥰♥️ Peki 7.gün kanda çıkar mı? Bekleyemiyorum 🤭

Bugün de gördüm aslında kalp atışını ve hareketini. cumartesi günü kendi doktorumla rutin kontrolüm var. İnşallah rahmin büyümesi ile ilgilidir. sağol canım Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🤲🏻
O zaman için rahat olsun canım benim çok şükür bebis iyiymiş Sende iyi ol stresini hissetmesin olabildiğince dinlen bugünlerde geçer merak etme canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inş sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalim ins 🤲🏻🤲🏻🥰

Aynen canım olsada korkuyoruz olmasada biz tüp bebek anneleri olarak sanırım bütün hamileligimizi böyle geciricez☺️insAllah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız hep duamdasiniz kendim için ne kadar dua ediyorsam tanıdığım tanımadığım burda yada herne şekilde tedaviyle normal çocuk isteyen herkez için dua ediyorum Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.İleride inşallah bu yaşadığımız korku ve endişelere gülüp geçeriz ne kadar abartmisiz deyip 🥰
Allah razı olsun canım benim aynı şekilde sizde herkesde benim duamda Rabbım gönlümüzü biliyor en güzel şekilde atlatıp bunların hepsi tatlı anı kalsın ins 🤲🏻🥰

Kızlar merhaba bişey soracağm. Bende suan opu öncesi dönemdeyim iğneleri oluyorum bugün gittik e2 680 Lh 1,51 LH kaçı görüpte çatlatma yaptınız ölüyorum ağrıdan daha ne kdar büyütecez bunları bilmiyorum:)

Kızlar selamlar Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ hatırlarsanız bende sizle beraber transfer olmuştum ve tutmamisti.Bu ay hiç ilaç kullanmamistim kendimi normal akışa bırakmıştım. Bayramdan itibaren mide bulantilarim var ve adetimden 16gun geçti. Bu gün test yaptım evde çift çizgi inanamadım ve tahlil yaptırdım 41685 beta hcg değeri. Bu nasıl oldu şoktayım. Dış gebelik falan mı acaba. Çok heyecanlıyım. Yarın druma ileticem sonucu. 😇Umutlanmakta istemiyorum ama 🙈

Kızlar selamlar Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ hatırlarsanız bende sizle beraber transfer olmuştum ve tutmamisti.Bu ay hiç ilaç kullanmamistim kendimi normal akışa bırakmıştım. Bayramdan itibaren mide bulantilarim var ve adetimden 16gun geçti. Bu gün test yaptım evde çift çizgi inanamadım ve tahlil yaptırdım 41685 beta hcg değeri. Bu nasıl oldu şoktayım. Dış gebelik falan mı acaba. Çok heyecanlıyım. Yarın druma ileticem sonucu. 😇Umutlanmakta istemiyorum ama 🙈
Maşallah ne kadar yüksek bi değer ❤️ sağlıkla gelsin inşallah çok çok sevindim 🤲🏻🤲🏻❤️ dpktorla görüştünüz mü?

Maşallah ne kadar yüksek bi değer ❤️ sağlıkla gelsin inşallah çok çok sevindim 🤲🏻🤲🏻❤️ dpktorla görüştünüz mü?
Evet bu gün telefonda görüştüm yarın kontrole gidicem. Sen bebisi buyutmussun baya dedi 🤭inşallah hayırlısıyla olur. Tarlusal kullandım 1 kutu zararı varmidir acaba? En çok o aklımı kurcalıyor

Evet bu gün telefonda görüştüm yarın kontrole gidicem. Sen bebisi buyutmussun baya dedi 🤭inşallah hayırlısıyla olur. Tarlusal kullandım 1 kutu zararı varmidir acaba? En çok o aklımı kurcalıyor
Çok iyi yaa hep hayalimdir sürpriz bir hamilelik 🤲🏻 yarın bize de haber edin tarlusal hakkında hiç fikrim yok maalesef 😟

Hatırladım tabikide canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam okurken tüylerim diken diken oldu 🤭 Rabbım gerçekten bir kapıyı kapatınca binlerce hayırlı kapi acarmis sana da böyle olmuş Cook sevindim gözün aydın allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🥰🤲🏻 çok emin değilim ama benim bildiğim dış gebelikte 1000 üstünü göremiyor deger ki senin masallah cok iyi dr gittiğinde kalp atışı ve keseyide görürsün tahmince hatta 6. Haftanda bile olabilirsin ☺😍 bizlere bundan bildir durumu canım benim olurmu cooooook mutlu oldum çünkü 🤗🤭💚

selam kızlar. 2 negatiften sonra iki farklı doktora gittim ücretsiz ön görüşmeye ( ali öner, funda göde). Aynı cevap yaşın genç bekle mıtlaka olur vs...Eski doktorum ve diğerleri hep kromozom analizi istedi. Devlette 2 ay sonra gün verildi, özelde hemen verdik eşimle bin tl tuttu. 6 lı trombofili paneli istendi benden onu üniv verdim ve bir sürü test lupus, kardiyolipin vs.... hep ünide verdim kanı. sonuçlar 1.5 aya çıkacak. 3. denememi ağıst sonu izmir medical park funda gödede yapayım diyorum emin değilim. Ottoimmün hastalığım var yani kronik hastayım.Onun dışında sorun yok ikimizde de .amh 2.36 tüpler açık hiç gebe kalmadım doğal olarak da tedaviyle de. İzmir Medical park hakkında funda göde hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? (şuan biosteron+imprly kullanıyorum . yaş 31 )
Karar verdiniz mi bilmiyorum ama ben funda hanımın hastasıyım cok memnunum. Cok guler yüzlü halden anlayan bir doktor. Ne sorarsanız sorun sabırla cevap verip sizi aydınlatıyor.

Back