• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Çok şükür daha iyiyim. bugün bir daha kan verebilirim belki. Durumu kabullendim. Olacak olan olur. Olmayacak olan ise bir yolunu bulup son bulur. Akışına bıraktım.

Sen nasılsın?
Kaygılar esir almasın bizi. İçini rahatlat güzel gidiyordur bence. Olumsuz yaşantılar geride kaldı. Bugüne odaklan. An a odaklan. Sevgiler merak edip sorduğun için teşekkür ediyorum 🥰🧿🙏
Sürecin tam nasıl ilerledi bu düşme sürecinde iyiyr gitmesi yönündr bir ilaç kullanfın mı çünkü bana hiç bişe vermediler takibe drvam edicez dediler sadece öylece kendiliğinden adet gibi akıp gidecek mi ben hiç bişey anlamadım

Sürecin tam nasıl ilerledi bu düşme sürecinde iyiyr gitmesi yönündr bir ilaç kullanfın mı çünkü bana hiç bişe vermediler takibe drvam edicez dediler sadece öylece kendiliğinden adet gibi akıp gidecek mi ben hiç bişey anlamadım
Canım Dr kontrole çağırır büyük ihtimalle durama göre ilaç verir adetle akıp gider.
Benim bir oncekinde ilaçsız adet oldum ama değer zaten 21 di gerek yoktu ilaca.

Canım Dr kontrole çağırır büyük ihtimalle durama göre ilaç verir adetle akıp gider.
Benim bir oncekinde ilaçsız adet oldum ama değer zaten 21 di gerek yoktu ilaca.
Sıfırı görene kadar test yapcakmıyım o kadar yoruldum ki artık bitsin istiyorum normal hayatıma dönebileyim yoksa sürekli test test çok zor oluyor

Sıfırı görene kadar test yapcakmıyım o kadar yoruldum ki artık bitsin istiyorum normal hayatıma dönebileyim yoksa sürekli test test çok zor oluyor
Canim benim inanki çok üzüldüm Rabbım uzatmadan en güzelinden versin ins 🤲🏻 maalesef iyice düştüğü görmek için test vermen lazım ondan sonrada adet durumun olacak sıfır olmadan adet gene malasef olunmuyor ama Tabi dr bi yönlendir me yapar o daha iyi bilir çünkü bide şuan teselli olurmu bilmem sağlıklı olmayan embriyolarda olabiliyor bu durum ondan daha iyisi seni bekliyor böyle düşün olurmu 🤲🏻🤲🏻

Canım zaten çok hızlı düşüş var şu an adeti bekliceksin sanırım.Teste gerek varmı bilmiyorum çünkü düşüş başlamış ama Dr tekrarlamani isteyebilir.
Benim değer 21ken 4 gün sonra 1.69 düşmüştü ondan 2 gün sonra adet olmuştum ki değer çok yükselmemesine rağmen.Tahminimce bir hafta içinde adet olursun ama tabi yinede Dr Danış.
Birde adet biraz parçalı olabiliyo senin kaç günlük tam bu gün transferden sonra ben transferden 19 gün sonra adet olmuştum.

Canim benim inanki çok üzüldüm Rabbım uzatmadan en güzelinden versin ins 🤲🏻 maalesef iyice düştüğü görmek için test vermen lazım ondan sonrada adet durumun olacak sıfır olmadan adet gene malasef olunmuyor ama Tabi dr bi yönlendir me yapar o daha iyi bilir çünkü bide şuan teselli olurmu bilmem sağlıklı olmayan embriyolarda olabiliyor bu durum ondan daha iyisi seni bekliyor böyle düşün olurmu 🤲🏻🤲🏻
Çok teşekkür eserim güzel dualarınız için evet anladım ki bizim embriyolarda bi sıkıntı var rabbim neylerse güzel eyler

Canım zaten çok hızlı düşüş var şu an adeti bekliceksin sanırım.Teste gerek varmı bilmiyorum çünkü düşüş başlamış ama Dr tekrarlamani isteyebilir.
Benim değer 21ken 4 gün sonra 1.69 düşmüştü ondan 2 gün sonra adet olmuştum ki değer çok yükselmemesine rağmen.Tahminimce bir hafta içinde adet olursun ama tabi yinede Dr Danış.
Birde adet biraz parçalı olabiliyo senin kaç günlük tam bu gün transferden sonra ben transferden 19 gün sonra adet olmuştum.
Şuan transferimin 23.günü hafif bel ağrısı dışında bir şikayetim yok bende bikaç hün sonra yapatım bi test daha o zaman

Şuan transferimin 23.günü hafif bel ağrısı dışında bir şikayetim yok bende bikaç hün sonra yapatım bi test daha o zaman
Aynen canım zaten çabuk sifirlanacak gibi baya hızlı dusmus 😔.Her şey Allah'tan İcine atma sen elinden geleni yaptın taktir Allah'tan ağla üzül yada içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama içine atma insanın içinde birikiyo taş oluyo.Kimseyle görüşmek istemezsen görüşme konuşmak istemezsen konuşma kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.Bana yanlız kalmak iyi geliyordu bir süre kimseyle konuşmadım görüşmedim açıkçası.Durumu önce kendim kabullenip sindirdim.Allah sabrını veriyo tez vakitte sağlıkla tekarar nasip olur insAllah🤲🤲

Şükür değerin iyi artiyo canım önemli olan artması.Her bünye bir değil sen kafana takma hepimizin değerleri farklı değerin aynı kalmadiktan sonra yada düşüş olmadıktan sonra stres yapmaya gerek yok canım senin bebiş yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyo annesi garantici olucak demekki🥰
Selam arkadaşlar benimde sonuç yavaş ilerliyor degerlendirebilirmisiniz
18temmuz 44.1
21temmuz 65.76

Back