• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ayrıca manevi olarakda ruhumuzu beslemeliyiz çok dua ettim çok ağladım yaradana sığınıp sadece ondan istemek lazım o kulunı zayi etmez elbet dualarımızı birgün kabul edecektir.
Aynen canım inanır mısın 5 vakit dilimde hep dua ediyorum yarabbi yalnız koyma bizi die.. göz aydınlığı olacak evlatlar nasip et .. insallah rabbim imtihanimizin sonunu selamet eder yüzümüz güler hepimizin 🙏

Bu saatte tek gözle okursam olacağı bu ☺️ Bari tecrübemi paylaşayım, benim laparoskopi ile iki tüpüm de bağlandı hidrosalpenks sebebiyle ve bu operasyon sırasın da rahimde ki yapışıklıklar da görüldü böylelikle bu sorun da çözülmüş oldu. Korkulacak bir şey yok çok hızlı şekil de iyileştim. Diğer türlü hiç şansım yokken şimdi üzerine bir de tutunma ihtimalini arttırmış olduk.

Sizin drunuz kim ve hangi merkeze gidiyorsunuz? Laparoskobi çok basit bir işlem zaten. Anestezi almışken ikisini de olsaydınız keşke. Yarın opu olacaksanız eğer laparoskobi başka zamana kalıyor. Laparoskobi olduktan sonra rahim dinlensin sonra transfer yaptırın. Rahim dinlendirme bence çok işe yarıyor, vücut kendi toparlıyor.
Novafertıl a gidiyorum . Bu merkezde laporoskopi yokmuş . Şimdi opu oldum. 4 yumurta toplandı. Kalitelerini bilmiyorum henüz. Doktorum hidrosalpinge yumurta toplama sırasında müdahale ettim dedi aldım sıvıyı dedi yumurta kalitesine göre transfere karar verelim dedi

hanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldr anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.
Aynı durumdayız kardeşim benim de yaş 35 Bugün opu oldum 4 adet toplandı . Kaliteleri henüz belli değil. Allah var gam yok bekleyeceğiz rabbim yardımcımız olsun (amin ) 🙏🏻

hanımlar merhabalar,
herkese iyi akşamlar. ben 35 yaşındayım, birbuçuk yıldr anne olmaya çalışıyorum. en son mart ayında AMH değerime bakıldı ve yumurta rezervimin azaldığı ortaya çıktı, bundan dolayı tüp bebek önerildi. 19 haziran'da adet oldum, 20 haziran'da iğnelere başladım. toplam 4 tane folikül sayıldı, yarın yeniden kontrole gideceğim, çarşamba günü opu olabilir dedi doktor. bana da şans diler misiniz lütfen. bir süredir forumu takip ediyorum, herkese hayırlı haberler diliyorum, dualarımdasınız.
Sen de durumlar ne

Aynı durumdayız kardeşim benim de yaş 35 Bugün opu oldum 4 adet toplandı . Kaliteleri henüz belli değil. Allah var gam yok bekleyeceğiz rabbim yardımcımız olsun (amin ) 🙏🏻
Rabbim kolaylık versin bence en zor süreç embriyo olacak mı 5.güne gidecek mi diye beklemek rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar 🤲🏻 benim yaşım 27 ve 4 tane toplanmıştı benden de kötü düşünmeyin yalnız değilsiniz ❤️

Kızlar bugunki değerim 87. 06 önceki 55 di. Yüzde 60 lık bir artış var iyimi acaba biraz endişelendim😔
Biraz az artmış 2 katı istiyolar genelde ama artış olduğu için kötü düşünmeyin yine de doktorunuza danışıp proluton depot vurdurabilirsiniz benim doktorum düşük görünce onu vermişti ve 2 gün sonra yine tahlil verin 🤲🏻❤️

Rabbim kolaylık versin bence en zor süreç embriyo olacak mı 5.güne gidecek mi diye beklemek rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar 🤲🏻 benim yaşım 27 ve 4 tane toplanmıştı benden de kötü düşünmeyin yalnız değilsiniz ❤️
Hamilesiniz şuan ama de mi 🥰🤗🌹 rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ve darısını bana benim gibi isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah . 5 gün içinde belli oluyor değil mi tam bilmiyorum ben ilk denemem Bugün opu oldum fitil hap vs verdi doktorum . Sizin bir tanesi mi transfer edildi 4 taneden anlatın biraz lütfen ☺️

Doktorlar 2 günde bir en az %60 artış istiyor. Artışın normal hiç canını sıkma
Doktorum olumsuz bişey demedi embriyonun dinamiğiyle ilgiliymiş artış hızı cumartesi tekrarlıcam en azından yükseliyor ya o bile büyük bir umut. Nasıl duygulanıyorum böyle zamanlarda benim gibi hisseden kadınları anne olmak için hasretle bekleyenler geliyor aklıma öyle bir hal ki bu en ufacık umut kırıntısına tutunuveriyosun allahım hepimize tatırdın anneliği

Doktorum olumsuz bişey demedi embriyonun dinamiğiyle ilgiliymiş artış hızı cumartesi tekrarlıcam en azından yükseliyor ya o bile büyük bir umut. Nasıl duygulanıyorum böyle zamanlarda benim gibi hisseden kadınları anne olmak için hasretle bekleyenler geliyor aklıma öyle bir hal ki bu en ufacık umut kırıntısına tutunuveriyosun allahım hepimize tatırdın anneliği
Benim transferin 10.günü 50, 12.günü 58 çıktı. Artış çok yavaş olunca hemen umutsuzluğa kapıldım ama 15.gün 125, 17.gün 309 çıktı. Şu an katlanmaya devam ediyor. Merak etme seninki de katlanarak ilerleyecek inşallah

İnşallah umut oldun bana 🌺💕
Benim de 50 den 58'e çıkınca umudum tamamen bitmişti ve buradaki arkadaşlar umut oldu bana. Şükürler olsun ki katlanarak ilerlemeye başladı. Üzülme sakın inşallah seninki de öyle olacak. Konuş bebişinle, benimlesin biliyorum de, her zaman umutlu ol. Değerlerinin katlanarak ilerlediği haberini alabilmemiz dileğiyle

Hamilesiniz şuan ama de mi 🥰🤗🌹 rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ve darısını bana benim gibi isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah . 5 gün içinde belli oluyor değil mi tam bilmiyorum ben ilk denemem Bugün opu oldum fitil hap vs verdi doktorum . Sizin bir tanesi mi transfer edildi 4 taneden anlatın biraz lütfen ☺️
Amiin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️🤲🏻 opudan ertesi gün arıyolar döllenme sayısını söylüyolar ondan 2 gün sonra bidaha arıyolar durumları hakkında bilgi veriyolar ertesi gün arayıp yine bilgi ve ertesi gün tekrar bilgi veriyolar. Bende 4 yumurta toplandı 3 tanesi olgundu 2 tanesi döllendi 4.gün birinin gelişimi gerilemiş 5.günde yoktu diğerine kavuşmak için beklemedeyiz ❤️🤰🏼🤲🏻 taze transfer yapılacaksa 3.gün veya 5.gün çağırabilir bana doktorum ilk 3.gün transfer edicez dedi sonra gelişmelerşni takip edicem dedi 5.güne aldı iyi ki de öyle oldu nasip bu işler ama belkide gelişimi duran transfer edilcekti 3.gün ve negatif sonuçlanacaktı çok şükür öyle olmadı 🤲🏻 siz de en kısa zamanda kavuşursunuz inşallh 🤲🏻 donmuş yapacaksa zaten 1 2 ay bekliyorsunuz

Amiin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️🤲🏻 opudan ertesi gün arıyolar döllenme sayısını söylüyolar ondan 2 gün sonra bidaha arıyolar durumları hakkında bilgi veriyolar ertesi gün arayıp yine bilgi ve ertesi gün tekrar bilgi veriyolar. Bende 4 yumurta toplandı 3 tanesi olgundu 2 tanesi döllendi 4.gün birinin gelişimi gerilemiş 5.günde yoktu diğerine kavuşmak için beklemedeyiz ❤️🤰🏼🤲🏻 taze transfer yapılacaksa 3.gün veya 5.gün çağırabilir bana doktorum ilk 3.gün transfer edicez dedi sonra gelişmelerşni takip edicem dedi 5.güne aldı iyi ki de öyle oldu nasip bu işler ama belkide gelişimi duran transfer edilcekti 3.gün ve negatif sonuçlanacaktı çok şükür öyle olmadı 🤲🏻 siz de en kısa zamanda kavuşursunuz inşallh 🤲🏻 donmuş yapacaksa zaten 1 2 ay bekliyorsunuz
Gözünüz aydın ne güzel nasip olmuş insallah benim hikayem de mutlu sonuclanir dün opu yapıldı 5 yumurtadan 3 u dollendi 5 .gun beklenecek ama pgt ye gidecegi için ne kadar çok yumurta gitse o kadar iyi. ben de düşünceliyim gecenki dönemde 1 i hasta 1 i de kalitesiz döndü 1 i transfer olmuştu. O da tutmayınca elde var sıfır
Şimdi de öyle olur diye korkuyorum. Her aşaması çok para yine olmazsa elim boş kalırsa yeniden başlamak yerine havuz için bir opu daha mı yapılsa daha çok embriyo olsa daha mı iyi olur onun hesabindayim kafam allak bullak

Back
X