- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.661
Evet bebek daha küçük olduğu için kesenin içinde gözükmüyor ben ilk gittiğimde 1 cmlik küçücük bi kese vardı içinde görünmesi imkansızdıO zaman benim kalp atışı için erken olacak bayramdan sonraya kalacak sanırım çünkü transferden sonra 24 gün ilk kontrol.Hayirlidi olsun keseyi görelim bir hayırlısıyla bekleriz çaresi yok bayramdan sonra duyarız insAllah yeterki duyalım geç olsun güç olmasın
Bahçeci fulyada yaptırdım transferimiOlur inşallah zaten 2 tane olmuş ama hayırlısı haber verin bize deaynı yerde yaptırdınız demi
Merhaba, bahçeci de transfer gününüzü anlatabilir misiniz? Neler yapıldı ve ne kadar süre de çıktınız?Bahçeci fulyada yaptırdım transferimi
Bende bahçeci umutta yaptırdım transferimi. Testi de orda mı yaptırdınız? Yani labaratuvar farkı yok demi ? Birde dr ne dedi sonuçlarınıza?Bahçeci fulyada yaptırdım transferimi
İkizlerde olabiliyor böyle bi durum biri diğerinden illa küçük oluyor ama doktorunuz yorumu da önemli. Benim bi arkadaşım tek koydurmuştu kalp atışında tek görmüşler 2.kontrolde ikiz olduğu ortaya çıkmışArkadaşlar bugün kalp atışını dinlemek için gittik. Benim ikiz yani iki kese görünmüştü ikiz demek tuhaf geliyor hâlâ bana. Bir tanesinin kalbi duyuldu 7+1 ile uyumlu dedi doktor. Yalnız diğerinde henüz bebeği göremiyorum dedi. Ama yolk sac oluşmuş bu iyi bir şey dedi. Bir hafta sonra tekrar gideceğiz. Korkmalı mıyım bilemedim. Buna da şükür asla nankörlük yapmak istemem ama bir tane de olsa yatar kalkar şükrederiz de bu durum normal mi?
Benim bahçeciden3. Denemem niyeyse değişmek istemedim merkezimi. Dondurulmuşlarım vardı transfer gününden bir gün önce arayıp saati söylüyorlar o saatte sizi odaya alıp bir süre bekletiyorlar transfere sıkışık girmek gerekiyor. Beklerken de hemşireler bilgi veriyor gne saat kaçta transfer olacagını embrıyolog geldi ve bilgi verdi 2 tane 5.gün embriyosu koyuldu bana. Saatim geldiğinde ameliyathaneye alındım birkaç kez kimlik doğrulama işlemi yapıldı bu konuda cidden çok hassaslar. Dualarla aldılar beni hepsi çok ilgiliydi doktorumda öyle 5 dakikalık bir işlem zaten. Sonra odada yarım saat dinlenip taburcu oluyorsunuz.Merhaba, bahçeci de transfer gününüzü anlatabilir misiniz? Neler yapıldı ve ne kadar süre de çıktınız?
Olumsuz konuşmadı hiç testlere devam et dedi ben döndüm evime testi orda yaptırmadımBende bahçeci umutta yaptırdım transferimi. Testi de orda mı yaptırdınız? Yani labaratuvar farkı yok demi ? Birde dr ne dedi sonuçlarınıza?
Hadi bakalım güzel haberlerle İnşallahOlumsuz konuşmadı hiç testlere devam et dedi ben döndüm evime testi orda yaptırmadım
Teşekkür ederim. Gerisini artık yaşayıp göreceğizBenim bahçeciden3. Denemem niyeyse değişmek istemedim merkezimi. Dondurulmuşlarım vardı transfer gününden bir gün önce arayıp saati söylüyorlar o saatte sizi odaya alıp bir süre bekletiyorlar transfere sıkışık girmek gerekiyor. Beklerken de hemşireler bilgi veriyor gne saat kaçta transfer olacagını embrıyolog geldi ve bilgi verdi 2 tane 5.gün embriyosu koyuldu bana. Saatim geldiğinde ameliyathaneye alındım birkaç kez kimlik doğrulama işlemi yapıldı bu konuda cidden çok hassaslar. Dualarla aldılar beni hepsi çok ilgiliydi doktorumda öyle 5 dakikalık bir işlem zaten. Sonra odada yarım saat dinlenip taburcu oluyorsunuz.
Dr öyle dedi canım benim dinlen bol bol dedi çok olmadığı sürece şuan korma dedi olabilir dedi ama haklısın biz sağ salim kucağımıza alana kadar hep tedirgin olacağız Rabbım hayırlısını versin insAllah kucağına almayı nasip etsin canım dinlen ayakta kaldıysa uzun süre olabilir.Birde progestan kullanmaya devam ediyorsan oda yapabilir.
O korku doğuma kadar olacak sanırım
Ben yarın gidicem canim kese için insAllah görürüz ve kalp atışlarını da duyarız
Anladim canım benim ins hiç olmaz kanamanın veya lekelenmen canım hayirlisiyla kucağına alırsın ins teşekkür ederim bilgi için7. Hafta civarı başladı bende bulantı. Yok çok şükür hiç kanamamam olmadı benim lekelenmem de en son opunun ertesi günü 1 sefer oldu başka olmadı
Sağol kuzum benim bilgi için bende dr söyledim önce koyuydu kan sulandirici kesti dün gece de açık pembe oldu bugün söyledim dinlen dedi yoğun olması halinde gelirsin bakarız korkma dedi ama bende de adet sancısı gibi oluyor arada oda normalmiş dediler Rabbım korusun ins hayirlisiyla sorun olmadan sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı insCanım pazar gecesi bende de oldu lekelenme pembe kırmızı arası çok değil ama sürekli peçete koyup değiştirdim gece boyunca ertesi gün doktora gittim pruluton depot yaptı bende o geceden beri sürekli adet ağrısı var lekeden çok sancı canımı sıkıyor.Doktor ilk 3 ay çok önemli dedi 3 aydan sonra düşük tehlikeniz azalır dedi dinlenmemi önerdi sizde mümkün oldukça dinlenmeye çalışın
Hepimiz alalım inşallah sağlıcakla sorunsuz sıkıntısı şu 3 ay bitse diye bakıyorum ama sonra rahat olur muyum yine de emin değilimAnladim canım benim ins hiç olmaz kanamanın veya lekelenmen canım hayirlisiyla kucağına alırsın ins teşekkür ederim bilgi için
Canım benim hayirli olsun öncelikle tahminimce sen gobekten bakildin demi? Duyamam normal o sekilde ikizlere bor mutlaka geriden geldiği için daha zor oluyor rabbime şükür bende ikiz annesi olacağım ins ama ben alttan bayıldığım için duydum sende rahat rahat duyarsın bir sonraki haftaya merak etme canım benimArkadaşlar bugün kalp atışını dinlemek için gittik. Benim ikiz yani iki kese görünmüştü ikiz demek tuhaf geliyor hâlâ bana. Bir tanesinin kalbi duyuldu 7+1 ile uyumlu dedi doktor. Yalnız diğerinde henüz bebeği göremiyorum dedi. Ama yolk sac oluşmuş bu iyi bir şey dedi. Bir hafta sonra tekrar gideceğiz. Korkmalı mıyım bilemedim. Buna da şükür asla nankörlük yapmak istemem ama bir tane de olsa yatar kalkar şükrederiz de bu durum normal mi?
Amin canım benim aminnn 3 ay bitsin bende bekliyorum ama çok da emin olamadım ins daha güzel olur her diye umut edelimHepimiz alalım inşallah sağlıcakla sorunsuz sıkıntısı şu 3 ay bitse diye bakıyorum ama sonra rahat olur muyum yine de emin değilim
Yolunuz hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız brslenmeyede dikkat edin önemi çok büyükTeşekkür ederim. Gerisini artık yaşayıp göreceğizSizi de şimdiden tebrik ederim sağlıkla görmek ve büyütmek nasip olsun inşaallah.
İnşallah canım benimSağol kuzum benim bilgi için bende dr söyledim önce koyuydu kan sulandirici kesti dün gece de açık pembe oldu bugün söyledim dinlen dedi yoğun olması halinde gelirsin bakarız korkma dedi ama bende de adet sancısı gibi oluyor arada oda normalmiş dediler Rabbım korusun ins hayirlisiyla sorun olmadan sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı ins
Canım benim hayirli olsun öncelikle tahminimce sen gobekten bakildin demi? Duyamam normal o sekilde ikizlere bor mutlaka geriden geldiği için daha zor oluyor rabbime şükür bende ikiz annesi olacağım ins ama ben alttan bayıldığım için duydum sende rahat rahat duyarsın bir sonraki haftaya merak etme canım be
Yok canım alttan bakıldı. Size de hayırlı olsun. Bakalım bir hafta bekleyeceğiz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Canım benim hayirli olsun öncelikle tahminimce sen gobekten bakildin demi? Duyamam normal o sekilde ikizlere bor mutlaka geriden geldiği için daha zor oluyor rabbime şükür bende ikiz annesi olacağım ins ama ben alttan bayıldığım için duydum sende rahat rahat duyarsın bir sonraki haftaya merak etme canım benim
Sağol canım dikkat ediyorum hayırlısı bakalım yarın ogrenicezEvet bebek daha küçük olduğu için kesenin içinde gözükmüyor ben ilk gittiğimde 1 cmlik küçücük bi kese vardı içinde görünmesi imkansızdıama ben göbekten baktırdım vajinal bakınca belki gözükür onu bilemiyorum ben vajinal istemediğim için bekledim. Zorlu bi bekleyiş ama sonu güzel o ses için ne emekler veriyoruz inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız yine de hareketlerinize dikkat edin ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?