2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Evet bebek daha küçük olduğu için kesenin içinde gözükmüyor ben ilk gittiğimde 1 cmlik küçücük bi kese vardı içinde görünmesi imkansızdı ama ben göbekten baktırdım vajinal bakınca belki gözükür onu bilemiyorum ben vajinal istemediğim için bekledim. Zorlu bi bekleyiş ama sonu güzel o ses için ne emekler veriyoruz inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız yine de hareketlerinize dikkat edin ne olur ne olmaz

Arkadaşlar bugün kalp atışını dinlemek için gittik. Benim ikiz yani iki kese görünmüştü ikiz demek tuhaf geliyor hâlâ bana. Bir tanesinin kalbi duyuldu 7+1 ile uyumlu dedi doktor. Yalnız diğerinde henüz bebeği göremiyorum dedi. Ama yolk sac oluşmuş bu iyi bir şey dedi. Bir hafta sonra tekrar gideceğiz. Korkmalı mıyım bilemedim. Buna da şükür asla nankörlük yapmak istemem ama bir tane de olsa yatar kalkar şükrederiz de bu durum normal mi?

İkizlerde olabiliyor böyle bi durum biri diğerinden illa küçük oluyor ama doktorunuz yorumu da önemli. Benim bi arkadaşım tek koydurmuştu kalp atışında tek görmüşler 2.kontrolde ikiz olduğu ortaya çıkmış

Merhaba, bahçeci de transfer gününüzü anlatabilir misiniz? Neler yapıldı ve ne kadar süre de çıktınız?
Benim bahçeciden3. Denemem niyeyse değişmek istemedim merkezimi. Dondurulmuşlarım vardı transfer gününden bir gün önce arayıp saati söylüyorlar o saatte sizi odaya alıp bir süre bekletiyorlar transfere sıkışık girmek gerekiyor. Beklerken de hemşireler bilgi veriyor gne saat kaçta transfer olacagını embrıyolog geldi ve bilgi verdi 2 tane 5.gün embriyosu koyuldu bana. Saatim geldiğinde ameliyathaneye alındım birkaç kez kimlik doğrulama işlemi yapıldı bu konuda cidden çok hassaslar. Dualarla aldılar beni hepsi çok ilgiliydi doktorumda öyle 5 dakikalık bir işlem zaten. Sonra odada yarım saat dinlenip taburcu oluyorsunuz.

Teşekkür ederim. Gerisini artık yaşayıp göreceğiz Sizi de şimdiden tebrik ederim sağlıkla görmek ve büyütmek nasip olsun inşaallah.

Dr öyle dedi canım benim dinlen bol bol dedi çok olmadığı sürece şuan korma dedi olabilir dedi ama haklısın biz sağ salim kucağımıza alana kadar hep tedirgin olacağız Rabbım hayırlısını versin ins ayyy ne güzel canım hayirlisiyla gör ins hepsini güzel haberler al canım benim ins

Sağol kuzum benim bilgi için bende dr söyledim önce koyuydu kan sulandirici kesti dün gece de açık pembe oldu bugün söyledim dinlen dedi yoğun olması halinde gelirsin bakarız korkma dedi ama bende de adet sancısı gibi oluyor arada oda normalmiş dediler Rabbım korusun ins hayirlisiyla sorun olmadan sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı ins

Canım benim hayirli olsun öncelikle tahminimce sen gobekten bakildin demi? Duyamam normal o sekilde ikizlere bor mutlaka geriden geldiği için daha zor oluyor rabbime şükür bende ikiz annesi olacağım ins ama ben alttan bayıldığım için duydum sende rahat rahat duyarsın bir sonraki haftaya merak etme canım benim

İnşallah canım benim Banada kanamanın olduğu gün oksapar ve coraspirini kestirdi ondan sonra azalıp kesildi.Aynen doktorum banada korkma dedi tüp bebek gebelerinde genelde oluyormuş böyle lekelenmeler rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bol bol dinlenip bu süreci de atlatırız inşallah

Yok canım alttan bakıldı. Size de hayırlı olsun. Bakalım bir hafta bekleyeceğiz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sağol canım dikkat ediyorum hayırlısı bakalım yarın ogrenicez
Sen neden alttan baktırmak istemedin riskli mi ben hiç bilmiyorum Dr ne şekilde muayne edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…