- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Yarın opu var benim embriyolarım kalırsa da taze transfer olacak nasipse transfere kadar hergün içicem ben 1 aydır da içiyorumCanım daha önceki muayenelerimde rahim duvarım iyi diyordu dr mayıs ayı transfer için ilaca başladım ama 10 kullandım 6mm kaldı ilerlemedi dr keselim adet ol tekrar başlayalım dedi sebep yok neden kalınlasmadi dr anlamadı şuan tekrar transfer için ilaca baslayacagim bide nar dediniz o içeceğimsenin transfer günün ne zaman canım benim
Anladım canım benim bende açıkçası bu ay da böyle olursa diye korkuyorum ama umarım olmazBenimde 2 ay ust uste bu sebepten ertelendi malesef simdi tekrar yeniden basladik bakalim
Inş bol bol kaliteli yumurtaların toplanır canım benim bol bol sağlıklı embriyolarin olsunYarın opu var benim embriyolarım kalırsa da taze transfer olacak nasipse transfere kadar hergün içicem ben 1 aydır da içiyorum
Olur olur şifa niyetine inşallahInş bol bol kaliteli yumurtaların toplanır canım benim bol bol sağlıklı embriyolarin olsungüzel haberler duyarsın ins tatlım endişe etme faydasi olmuş ne güzel ins bizde de olur bakalım
Olmaz inşallah canimAnladım canım benim bende açıkçası bu ay da böyle olursa diye korkuyorum ama umarım olmazsen ne yaptın ne zaman başladın ilaç kullanıyormuşum kalınlaşması için hangi aşamadasın şuan?
Hayır gebelikBurda yumurta takibimi yaptınız acaba ¿
Amh niz kacBenim ultrasonda bakıldıgında düşük amh olmasına rağmen sagda 6 solda 3 yumurta vardı.Ama burda okudugm kadarıyla o yumurtaların kalitesiz cıkma ya da dollenmeme ihtimali varmış amh da düşük olunca bir korkmadım değil.Süreç zorlu olucak gibi duruyor bizim icin .Benim bir de geçirilmiş ileri evre endimetriozis ameliyatım var tekrarlayacan çikolata kisti var hayrlısı dedik artık .Rabbim isteyen herkese saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz yaşayalım inşallah o duyguyu
merhaba korkulacak bir şey yok canım merak etme az yumurta olan tarafta gayet iyi diğer tarafta 4 tane vardı orası biraz rahatsızlık veriyor ama yarına daha iyi olur 2saatte normale dönüyorsun korkma ... söylenenden biraz fazla çıkıyor yumurta seninki de öyle olur muhtemelen büyük küçük hepsini alıyorlar kist olmasın diye yarın arayacaklar bakalım nasıl durumlarNasılsınız nasıl geçti opunuz hayırlı haberlerle inşallah
Hadi hayırlısı olsun yarına inşallah benim de güzel olur . Kaç var demişlerdi kaç topladılar ? Yanınızda bişey götürdünüz mü ben iç çamaşırı ve ped götüreyim her ihtimale karşı diyorummerhaba korkulacak bir şey yok canım merak etme az yumurta olan tarafta gayet iyi diğer tarafta 4 tane vardı orası biraz rahatsızlık veriyor ama yarına daha iyi olur 2saatte normale dönüyorsun korkma ... söylenenden biraz fazla çıkıyor yumurta seninki de öyle olur muhtemelen büyük küçük hepsini alıyorlar kist olmasın diye yarın arayacaklar bakalım nasıl durumlar
kizlar ben de tup bebekle butuk oglumu kucagima aldim ikinci kendiliginden geldi. surec kolay degil bilirim. insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz.Hadi hayırlı olur inşallah hep birlikte pozirifleri görelim
5 dediler fazla çıktı ama ben diğerlerinin olgun olduğunu pek sanmıyorum yarın belli olacak hiçbir şey götürmedim ped almıştım onu da ordan verdiler yine .. inşallah senin de güzel yumuşların olur kaliteli kaliteli canım dualarım seninle.. bugün abdest alıp meryem suresini aç dinle o kadar iyi geliyor kiHadi hayırlısı olsun yarına inşallah benim de güzel olur . Kaç var demişlerdi kaç topladılar ? Yanınızda bişey götürdünüz mü ben iç çamaşırı ve ped götüreyim her ihtimale karşı diyorum
MERHabalar benimki ablamda geçen sene aldı ben şimdi turgut hoca acımabdem atakentteMerhaba Kararsız kaldım şimdi ama bana hsg cekildi hsg de de gorunuyor tüp ayrıca ameliyatımı yapan doktor da söylemişti tüp hasarlı diye ben de emin olamadım şimdi acıbadem fulya da ercan bastu vardı ismini duymuştum acaba nasıl ?sizn doktorunuz kim
Güzel dualarınız için teşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun5 dediler fazla çıktı ama ben diğerlerinin olgun olduğunu pek sanmıyorum yarın belli olacak hiçbir şey götürmedim ped almıştım onu da ordan verdiler yine .. inşallah senin de güzel yumuşların olur kaliteli kaliteli canım dualarım seninle.. bugün abdest alıp meryem suresini aç dinle o kadar iyi geliyor ki
Amin canım benim insOlur olur şifa niyetine inşallahçok yok benim yumurtalarım 3 tane 2si kalsa çok güzel olur ama bakalım nasip artık
Anladım canım hayırlısı olsun ins kontrol ne zaman senin ? Bende yarın başlıyorum estofome bide fitil kullanacağım bu sefer bakalım ne olacakOlmaz inşallah canim
Estrofeme basladik 3 gündür kullanıyorum bugun de 8.günüm
Canım hiç korkma opudan çok kolay ne olduğunu bile anlamıyorsun yanında uyanınca yiyecegim ufak birşey bide su al bana öyle demişlerdi başka birseye ihtiyacin yok hayirlisiyla atlatırsın ☺Hadi hayırlısı olsun yarına inşallah benim de güzel olur . Kaç var demişlerdi kaç topladılar ? Yanınızda bişey götürdünüz mü ben iç çamaşırı ve ped götüreyim her ihtimale karşı diyorum
Canım hiç korkma opudan çok kolay ne olduğunu bile anlamıyorsun yanında uyanınca yiyecegim ufak birşey bide su al bana öyle demişlerdi başka birseye ihtiyacin yok hayirlisiyla atlatırsınHadi hayırlısı olsun yarına inşallah benim de güzel olur . Kaç var demişlerdi kaç topladılar ? Yanınızda bişey götürdünüz mü ben iç çamaşırı ve ped götüreyim her ihtimale karşı diyorum
Anladım canım hayırlısı olsun senin için o zamanHayır gebelik
Yarin kontrolum var canim seninde hayırlısı olsun inşallah senin kaçıncı günün bugünAnladım canım hayırlısı olsun ins kontrol ne zaman senin ? Bende yarın başlıyorum estofome bide fitil kullanacağım bu sefer bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?