2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Yarın opu var benim embriyolarım kalırsa da taze transfer olacak nasipse transfere kadar hergün içicem ben 1 aydır da içiyorum

Benimde 2 ay ust uste bu sebepten ertelendi malesef simdi tekrar yeniden basladik bakalim
Anladım canım benim bende açıkçası bu ay da böyle olursa diye korkuyorum ama umarım olmaz sen ne yaptın ne zaman başladın ilaç kullanıyormuşum kalınlaşması için hangi aşamadasın şuan?

Yarın opu var benim embriyolarım kalırsa da taze transfer olacak nasipse transfere kadar hergün içicem ben 1 aydır da içiyorum
Inş bol bol kaliteli yumurtaların toplanır canım benim bol bol sağlıklı embriyolarin olsun güzel haberler duyarsın ins tatlım endişe etme faydasi olmuş ne güzel ins bizde de olur bakalım

Inş bol bol kaliteli yumurtaların toplanır canım benim bol bol sağlıklı embriyolarin olsun güzel haberler duyarsın ins tatlım endişe etme faydasi olmuş ne güzel ins bizde de olur bakalım
Olur olur şifa niyetine inşallah çok yok benim yumurtalarım 3 tane 2si kalsa çok güzel olur ama bakalım nasip artık

Anladım canım benim bende açıkçası bu ay da böyle olursa diye korkuyorum ama umarım olmaz sen ne yaptın ne zaman başladın ilaç kullanıyormuşum kalınlaşması için hangi aşamadasın şuan?
Olmaz inşallah canim
Estrofeme basladik 3 gündür kullanıyorum bugun de 8.günüm

Amh niz kac

Nasılsınız nasıl geçti opunuz hayırlı haberlerle inşallah
merhaba korkulacak bir şey yok canım merak etme az yumurta olan tarafta gayet iyi diğer tarafta 4 tane vardı orası biraz rahatsızlık veriyor ama yarına daha iyi olur 2saatte normale dönüyorsun korkma ... söylenenden biraz fazla çıkıyor yumurta seninki de öyle olur muhtemelen büyük küçük hepsini alıyorlar kist olmasın diye yarın arayacaklar bakalım nasıl durumlar

Hadi hayırlısı olsun yarına inşallah benim de güzel olur . Kaç var demişlerdi kaç topladılar ? Yanınızda bişey götürdünüz mü ben iç çamaşırı ve ped götüreyim her ihtimale karşı diyorum

Hadi hayırlı olur inşallah hep birlikte pozirifleri görelim
kizlar ben de tup bebekle butuk oglumu kucagima aldim ikinci kendiliginden geldi. surec kolay degil bilirim. insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz.
instagramda .. var. benim dr um. cok bilgilendirici paylasimlari var. arada soru cevap da yapiyor. takip edin isterseniz. akliniza takilanlari da sorabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
5 dediler fazla çıktı ama ben diğerlerinin olgun olduğunu pek sanmıyorum yarın belli olacak hiçbir şey götürmedim ped almıştım onu da ordan verdiler yine .. inşallah senin de güzel yumuşların olur kaliteli kaliteli canım dualarım seninle.. bugün abdest alıp meryem suresini aç dinle o kadar iyi geliyor ki

MERHabalar benimki ablamda geçen sene aldı ben şimdi turgut hoca acımabdem atakentte

G
Güzel dualarınız için teşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Canım hiç korkma opudan çok kolay ne olduğunu bile anlamıyorsun yanında uyanınca yiyecegim ufak birşey bide su al bana öyle demişlerdi başka birseye ihtiyacin yok hayirlisiyla atlatırsın ☺

Canım hiç korkma opudan çok kolay ne olduğunu bile anlamıyorsun yanında uyanınca yiyecegim ufak birşey bide su al bana öyle demişlerdi başka birseye ihtiyacin yok hayirlisiyla atlatırsın
Anladım canım hayırlısı olsun senin için o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…