2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

merhaba bende 30 yaşındayım ve benimde tedavim dün başladı aynıyız seninle umarım güzel sonuçlar alırız.

Merhabalar sizin kararınızı değiştirmek istemem. Banada tüpünde sıvı birikimi şüphesi var dedi orası ve 1/2 kere transfer ol eğer olmazsa öyle ameliyat olursun dediler . Ama gittiğim diğer tüp bebek yerleri bana onlar kadar olumsuz konuşmadı hatta bugün başladım acıbadem atakentte ilk iğnemide oldum hoca tüplerin hiçbir sıkıntısı yok diyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Merhabalar benimde ilk denemem ve bugün ilk iğnemi oldum arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun acıbadem atakent turgut aydın hocayla başladık

Ben de yeni başladım tedaviye4 gündür iğne vuruldum yarın muayene çağırdı bklm doktorumhayırlı haberler alrz inşallah

Benim de bir negatif denemem var haziran adetiyle tekrar tedaviye başlayacağım ama yumurta toplamada anesteziden sonra çok kötü olmustum tansiyonum düştü, midem bulandı basim dondu çok geç ayildim neden böyle oluyor bilmiyorum benim gibi olan var mi

32 yaş düşük yumurta rezervi,kötü yumurta kalitesi ve erken menapoz olma ihtimali teşhis edildikten sonra 2021 Kasım ayında ilk tüp bebek denememiz oldu sadece 3 yumurta toplanabildi 2 si transfer edildi ve sonuç negatif.

2.denememiz nisanda oldu bu sefer 5 yumurta toplanabildi sadece 1 tanesi transfer edilebildi.Hiç umudum yokken hamile olduğumu öğrendim tabi sevincimiz kısa sürecekti.Çift çizgi görmekle iş bitmiyormuş.8.haftamda ne yazık ki boş gebelik teşhisi kondu.

Maddi kısmı geçtim bir şekilde ödeniyor ama manevi olarak 3.denemeye gücüm kalır mı bilmiyorum.Zaten 3 ten sonrasını denemek isteyeceğimi de sanmıyorum.
Ruhen çok yorgunum..

tedavilere ara verip önce psikolojik olarak toparlan canım kaliteyi arttırmak için bir şeyler söylredi mi dr ??

tedavilere ara verip önce psikolojik olarak toparlan canım kaliteyi arttırmak için bir şeyler söylredi mi dr ??
erken menapoz riskim olduğu için fazla ara verme şansım olmuyor malesef en fazla 4-5 ay sonra tekrar başlıyoruz.Kaliteyi artırmanın da bir tedavisi yokmuş şu an tıbbi olarak ilaçlar da fayda etmiyor

Merhaba Kararsız kaldım şimdi ama bana hsg cekildi hsg de de gorunuyor tüp ayrıca ameliyatımı yapan doktor da söylemişti tüp hasarlı diye ben de emin olamadım şimdi acıbadem fulya da ercan bastu vardı ismini duymuştum acaba nasıl ?sizn doktorunuz kim

erken menapoz riskim olduğu için fazla ara verme şansım olmuyor malesef en fazla 4-5 ay sonra tekrar başlıyoruz.Kaliteyi artırmanın da bir tedavisi yokmuş şu an tıbbi olarak ilaçlar da fayda etmiyor
nasıl yokmuş canım ya biosteron kullanan var arısütü incir kürü falan bunlar işe yaramaz mı acaba sence??

moralini bozma sakın senin çocuğun olmaz denen biri incir kürü ile çocuk sahibi olmuştu amh sıfırlardaydı amh sıfır olsa bile arada bir yumurta atıyor insan o yüzden kalitesi için bir şeyler dene Allaha bırak kısmet edecek inşallah

Evet incir kürü çok etkili ben kullandım ama dikkat edin prolaktin seviyesini yükseltiyor. Arı sütü içinde çok yararlı diyolar kullanun biley kaybetmezsiniz. Doğada her derde deva var benim rahim duvarı inceliğim vardı nar suyu içtim dr bugün çok güzel rahmin dedi kesinlikle deneyin

Merhaba hanımlar bugün son kontrolümü yaptırdım cuma opu ve nasip olursa da taze transfer olacak dr bugün herşey çok güzel dedi. Opu le transfer arasında beni neler bekliyor bilgi verebilir misiniz taze transfer yaptıranlar

bunu ben de merak ediyorum ben de yarın opuya gireceğim dua edelim birbirimize inşallah sonucu güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…