2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı ve buna benzer yorumları dikkatle okuyan her yazıda farklı hikayeye kapılan biri olarak bende paylaşmak istedim. Bende 4 yıllık evliyim eşimde varikosel var bi kez aşılama denedik olmadi daha sonra tüp bebek süreci. 29 adet yumurta 13 sağlıklı döllenen ve 5. Güne kadar gitti fakat 6 tanesi donduruldu ve o dönem bize hepsi 1. Kalite denmişti. 2 adet transfer sonuç kimyasal gebelik. Daha sonra psikolojik süreç bizi çok zorladığı için oluruna biraktik fakat 2 yil gecti tekrar kontrollere gitmeye karar verdik embriyolari deneyelim diye . Hipo troid cikti esimin sperm sayisi fazlasiyla azalmisti genetik test yapildi o da henüz çıkmadı. Fakat en çok üzüldüğüm haberi doktorum embriyoların kalitesinin yazılı olduğu raporu isteyince yaşadım. Meğerse yumurtalar 1. Kalite değilmiş ve doktorun dediğine göre tutma oranı %5ila 10 arası. Hipo troid için ilaca başladım ve yapilan testlerin çıkmasını bekliyoruz. Her okudum yorumdan sonra rabbim sen nasip et diyorum kimseyi evlatla sınama diyorum. Biraz fazla uzun oldu ama insan bazen kendini anlayanlarla konuşabilmek istiyorum. Rabbim bu yolda hicbirimizin ümitlerini boşa çıkarmasın inşallah

Ben şuana kadar 4 farklı iğne vuruldum sadece 1 tanesi ilaç verirken yaktı
İgneden çok korkuyorum da onun için sormak istedim. Amin inşallah rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. Burda herkes birbirine çok ılımlı yaklaşıyor. Öyle iyi geliyor ki birilerine birşey sormak falan.

Tedaviyle inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Üzmeyin kendinizi. Üzülsek de ne yaparsak yapalım kısaca Allah nasip ederse olacak. Siz nerde tüp benek tedavisi görüyorsunuz

İgneden çok korkuyorum da onun için sormak istedim. Amin inşallah rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. Burda herkes birbirine çok ılımlı yaklaşıyor. Öyle iyi geliyor ki birilerine birşey sormak falan.
Hepimiz aynı yoldayız birbirimizi anlayabiliyoruz inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepimizde kucaklarimiza doldururuz

Ne denir bilemedim ama üzülmeyin rabbim inşallah en güzel vakitte mukafatlandirsin sizi

Tedaviyle inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Üzmeyin kendinizi. Üzülsek de ne yaparsak yapalım kısaca Allah nasip ederse olacak. Siz nerde tüp benek tedavisi görüyorsunuz
Daha önce Ahmet fatih öğüç e gitmiştik şimdi bakırköyde ayşe karahasanoğlu na başladık ama çok ümitliyim bi çok şeyi arastiriyo çok detaylı bilgiler veriyor. Doktordan çıkınca kafamda hiç bi soru işareti kalmıyor o yüzden inanıyorum bu kez olacak sanki

Ne denir bilemedim ama üzülmeyin rabbim inşallah en güzel vakitte mukafatlandirsin sizi
Rabbim isteyen bekleyen bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün. Gerçekten hep dilimde tek dua rabbim kimseyi evlatla sınama içinde beni de . Yaşamayan anlamıyor. Yaşamasında kimse zor bi süreç

3 tane göbekten 2 tane göğüs altından bi tane koldan iğne yapiyodum gün içerisinde. Ben ki kan alırken gerilen insanım. Insanın gözü gormuyo iğne yaparken hep böyle kız olursa söyle elbise alırım odasını şu renge boyarız beşiğini hangi model alsak falan diye konuşurduk eşimle sağ olsun konustururdu beni iğneye odaklanmayayim diye o ara ona laf anlatıcam diye ne ara yaptığımı anlamazdim heyecandan

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Her akşam yattığımda sürekli tüp bebekle ilgili şeyler okumaktan uyku düzeni falan hiç kalmadı

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Her akşam yattığımda sürekli tüp bebekle ilgili şeyler okumaktan uyku düzeni falan hiç kalmadı
Ben de aynıyım canım merak etme, ne kadar düşünmemeye çalışsak da olmuyor. Henüz yumurta toplama veya ilerisi olmadı bilmiyorum senin ne aşamada ama bildiğim kadarıyla yardımcı olurum:)

Ben de aynıyım canım merak etme, ne kadar düşünmemeye çalışsak da olmuyor. Henüz yumurta toplama veya ilerisi olmadı bilmiyorum senin ne aşamada ama bildiğim kadarıyla yardımcı olurum:)
Ben haziranda iğnelere başlıcam. 12. Gün de eşim mikro tese ameliyatı olacak. Bahçeci tüp bebek merkezinde

Ben haziranda iğnelere başlıcam. 12. Gün de eşim mikro tese ameliyatı olacak. Bahçeci tüp bebek merkezinde
Ben de iğnelerin 8. Gündeyim. Konya novafertil ali sami hocadayım. Benim eşimde de hareketli sperm yok maalesef. O yüzden tüp bebek dediler. Hoca çok ümitli ama bakalım. Herşey yolunda giderse 1 aya kalmaz hamilesin dedi ama bakalım inşallah sana da istediğini hayırlı bir şekilde versin Rabbim inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…