• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

İgneden çok korkuyorum da onun için sormak istedim. Amin inşallah rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin. Burda herkes birbirine çok ılımlı yaklaşıyor. Öyle iyi geliyor ki birilerine birşey sormak falan.
Hiç korkulcak bişey yok bende çok tedirgindim ama öyle olmuyor acımıyor sokup çıkardığın belli bile olmuyo hemşireler nasıl vurman gerektiğini detaylı bi şekilde anlatıyor zaten o anlatırken video çek ben izin alıp çekiyorum hep yanlış bişey yapmayım diye. Yakınında biri varsa o da kolaylıkla vurabilir ama aynı saat olması önemli

İnşallah öyle olur burda okuduklarım var yumurta takibinde az görüp opuda biraz daha fazla toplanıyomuş inşallah bizimde öyle olur 🤲🏻
Amin inşallah bu işler biraz da nasip ben öyle düşünüyorum Rabbim biliyor tabiki en doğrusunu.
Siz nerde yaşıyorsunuz? Hangi hastanede tedavi

Yazmışsınız üstte telefondan görmedim kusura bakmayın :) Hangi doktor ? ben de oraya gitmeyi istemiştim ilk başta ancak fiyat olarak yüksek geldi
Evet ama başarı oranları yüksek diye orayı tercih ettim başka merkezde başarısız olup sonra oraya gidersem daha maliyetli olacaktı diye nasip bu işler ama

Ooo çok iyi ben tüp bebek için 12 bin verdim ilaçlarda şuana kadar 6 küsür tuttu birde transfer aşaması var rabbim yardım etsin hepimize 🤲🏻

İnşallah güzel sonuçlanır rabbim önce göbişimizİ sonra kucağımızı doldursun inşallah 🤲🏻
Rapor ilaçların % 20 sini ödediği halde mi 6 küsür tuttu ilaçların fiyatı

Eşimin doktoru Bülent Erol. Benim doktorum cem celik
Ben de memorial şişli semra kahraman ve acıbadem ercan bastu arasında kalmıştım aslında haziran ayında semra hanıma başlayacagız ama ercan'a da bir gorunsem mi diye düşünmüyo değilim orda tedavi olanlar ya da oalcak olanlar var mı?

kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun. benim yaşım 38 7 yıllık evliyim. bir dondurulmuş embriyom var çok dua ediyorum tutsun diye. hepiniz geçirdiniz çok zor süreçler umarım tutar da opu mopuydu iğneydi uğraşmam tekrar. siz de dua eder misiniz beni için. mevlam isteyen herkesin kucağını evlatlarıyla doldursun.

Kızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce

Eklentiler

• 772474BC-0B1F-4BEF-93A9-669FE0E68711.webp
    772474BC-0B1F-4BEF-93A9-669FE0E68711.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 36
  • A58F3FA3-D3D1-44BE-B163-48B96C31353E.webp
    A58F3FA3-D3D1-44BE-B163-48B96C31353E.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 40
kızlar hepimizin tedavisi hayırlı olsun. benim yaşım 38 7 yıllık evliyim. bir dondurulmuş embriyom var çok dua ediyorum tutsun diye. hepiniz geçirdiniz çok zor süreçler umarım tutar da opu mopuydu iğneydi uğraşmam tekrar. siz de dua eder misiniz beni için. mevlam isteyen herkesin kucağını evlatlarıyla doldursun.
Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı şekilde doldursun inşallah 🤲🏻❤️

Back