• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ayyy hadi inşallah güzel haberlerle 🤲🏻 iletişimde olalım embriyoların durumuna göre dediler bana başkada bişey demedi herhangibi bi ilaçda vermediler. Kaç yumurtanız var ?
5 tane varmış başka varsa da bilmiyorum zaten sağlıklı ve kaliteli olsunlar da önemli olan o sağlıklı embriyo nasip olsun hepimize inşallah

Yazdığım görülmedi sanirim daha önce opu olanlar anesteziden sonra ayilma süreciniz nasil geçiyor benimki mide bulanti bas donmeli ve uzun sürüyor haziran ayi adetimle tedaviye başlayacağım ama bu durum beni endişelendiriyor benim gibi olan var mi

2 defa oldum korkulacak hiçbir şey yok rahat olun zaten çok kısa süren bir işlem bir bayıldığınız anı hatırlıyorsunuz sadece gerisi yok.Gözünüzü açtığınızda odanızda oluyorsunuz.Sonrasında mide bulantısı,baş dönmesi vb.hiçbir yan etkisi olmadı bende.Oluyorsa da bünyenizin hassasiyetinden kaynaklıdır.Endişe edilecek bir şey yok.

Merhaba kızlar bende haziranda 2.denememi yaptıracağım adet olmayı bekliyorum benim ilk denemem kimyasal gebelik oldu 2 tane dondurulmuş embriyom var ikisi de a kalite hakkımızda hayırlısı olsun ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler bende pcos ve hipotrodi var

Bende pazar opu olacağım çok korkuyorum anestezi de yaplsa
Hakkınızda hayırlısı olsun inş hiç korkmayın zaten uyuttukları için hiç bişey anlamıyorsunuz uyandığınızda odaya grlmiş oluyorsunuz ilk gün adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor fazla yumurta toplanırsa belki bi tık fazla ama ağrı kesici içebiliyorsunuz isterseniz sonra azalarak geçiyor zaten ağrı 2 güne

2 defa oldum korkulacak hiçbir şey yok rahat olun zaten çok kısa süren bir işlem bir bayıldığınız anı hatırlıyorsunuz sadece gerisi yok.Gözünüzü açtığınızda odanızda oluyorsunuz.Sonrasında mide bulantısı,baş dönmesi vb.hiçbir yan etkisi olmadı bende.Oluyorsa da bünyenizin hassasiyetinden kaynaklıdır.Endişe edilecek bir şey yok.
Keşke ben de öyle rahat olabilsem ama iki anesteziden sonra da midem basim çok kötü oldu bir turlu ayilamadim keşke bir yolu olsa

Hakkınızda hayırlısı olsun inş hiç korkmayın zaten uyuttukları için hiç bişey anlamıyorsunuz uyandığınızda odaya grlmiş oluyorsunuz ilk gün adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor fazla yumurta toplanırsa belki bi tık fazla ama ağrı kesici içebiliyorsunuz isterseniz sonra azalarak geçiyor zaten ağrı 2 güne
bende hiç ağrı olmadı yan etkiler kişiden kişiye değişebiliyor

Kızlar selam. İnşallah Tedavileriniz hayırlısı ile güzel sonuçlanır ve rabbim evlat nasip eder❤️❤️
Bir kızım var 8 yaşında. İkinci çocuk in bir süredir uğraşıyoruz ama olmadı. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ve hız da sınırda çıktı. Bende polip vardı aldırdım. Onun dışında bir sorun yok dedi Dr. Rezerv azlığı var ama normal aralıkta dedi. Ama günün sonunda tüp bebeğe yönlendirdi eşimin durumundan dolayı. Benim reglim biteli 3 gün oldu. Merak ettiğim şey şu, tüp bebek tedavisine ne zaman başlanıyor? Acıbademde doktorum. Bulunduğum ilde Acıbademin tüp bebek merkezi yok. İstanbul a gidicem ama ne zaman gitmem lazım? Şuan gitsem bi anlamı yok mu? Sürece nasıl başlanıyor ben daha onu bilmiyorum 🙈🙈

Çok teşekkür ediyorum çok ayrıntılı anlattığınız için😍

Merhabalar, öncelikle herkese tedavi sürecinde yüksek moral ve güzel sonuçlar almayı diliyorum 💖 29 yaşında 2 senelik evliyim, 1,5 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat hiç hamile kalamadım. Bende bir sorun çıkmayınca eşim doktora gitti, morfoloji 0, hız 0, toplam sayı sınırın biraz altında çıkınca doktor tüp bebek önerdi. Eşimin morali çok bozulduğu için birkaç ay ilaçla değerleri yükseltelim istedim ben ama pek değişen bise olmadı. Tüp bebek tedavisine başladık geçen ay yumurta toplama işlemim oldu, 3 dondurulmuş embriyom var, transfer için ön deneme yaptı doktorum çok şükür iyi dedi, adet görmeyi bekliyorum sonrasında transfer olacak nasipse. Allah hepimize en büyük dünya nimeti olan anneliği tattırsın inşallah

Kızlar selam. İnşallah Tedavileriniz hayırlısı ile güzel sonuçlanır ve rabbim evlat nasip eder❤️❤️
Bir kızım var 8 yaşında. İkinci çocuk in bir süredir uğraşıyoruz ama olmadı. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ve hız da sınırda çıktı. Bende polip vardı aldırdım. Onun dışında bir sorun yok dedi Dr. Rezerv azlığı var ama normal aralıkta dedi. Ama günün sonunda tüp bebeğe yönlendirdi eşimin durumundan dolayı. Benim reglim biteli 3 gün oldu. Merak ettiğim şey şu, tüp bebek tedavisine ne zaman başlanıyor? Acıbademde doktorum. Bulunduğum ilde Acıbademin tüp bebek merkezi yok. İstanbul a gidicem ama ne zaman gitmem lazım? Şuan gitsem bi anlamı yok mu? Sürece nasıl başlanıyor ben daha onu bilmiyorum 🙈🙈
Merhabalar. Adetin ikinci veya üçüncü günü iğnelere başlanıyor. Hatta ilk gün bile gitsen iyi olur inşallah

Yazdığım görülmedi sanirim daha önce opu olanlar anesteziden sonra ayilma süreciniz nasil geçiyor benimki mide bulanti bas donmeli ve uzun sürüyor haziran ayi adetimle tedaviye başlayacağım ama bu durum beni endişelendiriyor benim gibi olan var mi
Kolay geçer inşallah uyandığınızda direkt kalkmayın ayağa dinlenin güzelce. Açlık ve anestezi etkisi maalesef. İnşallah bu tedaviniz çok daha güzel ve kolay geçer 🙏🏼

Back