- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerlebunu ben de merak ediyorum ben de yarın opuya gireceğim dua edelim birbirimize inşallah sonucu güzel olur :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerlebunu ben de merak ediyorum ben de yarın opuya gireceğim dua edelim birbirimize inşallah sonucu güzel olur :)
5 tane varmış başka varsa da bilmiyorum zaten sağlıklı ve kaliteli olsunlar da önemli olan o sağlıklı embriyo nasip olsun hepimize inşallahAyyy hadi inşallah güzel haberlerleiletişimde olalım embriyoların durumuna göre dediler bana başkada bişey demedi herhangibi bi ilaçda vermediler. Kaç yumurtanız var ?
Amiiin inşallah5 tane varmış başka varsa da bilmiyorum zaten sağlıklı ve kaliteli olsunlar da önemli olan o sağlıklı embriyo nasip olsun hepimize inşallah
sevindim canım senin adına yazışmıştık amh vardı sende 3 olması şansı yükseltmiş yarın 9.15 dediler dua edin :)Amiiin inşallahbana da hep 2 diyodu bugün 3 gördü bakalım hayırlısı
Saat kaçta yarın opu?
Dualarım seninle ve isteyen herkesle inşallahsevindim canım senin adına yazışmıştık amh vardı sende 3 olması şansı yükseltmiş yarın 9.15 dediler dua edin :)
teşekkür ederim denerim.anladım canım Allah kısmet eder inşallah arı ürünlerini araştır ve clife macun dene bir de istersen
Hakkınızda hayırlısı olsun inş hiç korkmayın zaten uyuttukları için hiç bişey anlamıyorsunuz uyandığınızda odaya grlmiş oluyorsunuz ilk gün adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor fazla yumurta toplanırsa belki bi tık fazla ama ağrı kesici içebiliyorsunuz isterseniz sonra azalarak geçiyor zaten ağrı 2 güneBende pazar opu olacağım çok korkuyorum anestezi de yaplsa
Keşke ben de öyle rahat olabilsem ama iki anesteziden sonra da midem basim çok kötü oldu bir turlu ayilamadim keşke bir yolu olsa2 defa oldum korkulacak hiçbir şey yok rahat olun zaten çok kısa süren bir işlem bir bayıldığınız anı hatırlıyorsunuz sadece gerisi yok.Gözünüzü açtığınızda odanızda oluyorsunuz.Sonrasında mide bulantısı,baş dönmesi vb.hiçbir yan etkisi olmadı bende.Oluyorsa da bünyenizin hassasiyetinden kaynaklıdır.Endişe edilecek bir şey yok.
bende hiç ağrı olmadı yan etkiler kişiden kişiye değişebiliyorHakkınızda hayırlısı olsun inş hiç korkmayın zaten uyuttukları için hiç bişey anlamıyorsunuz uyandığınızda odaya grlmiş oluyorsunuz ilk gün adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor fazla yumurta toplanırsa belki bi tık fazla ama ağrı kesici içebiliyorsunuz isterseniz sonra azalarak geçiyor zaten ağrı 2 güne
doktorunuzla işlem öncesinde konuşun belki daha hafif düzeyde anestesi yapılabilirKeşke ben de öyle rahat olabilsem ama iki anesteziden sonra da midem basim çok kötü oldu bir turlu ayilamadim keşke bir yolu olsa
Doğrudur bende ohss riski vardı ondan da ağrım olmuş olabilir inş herkesinki ağrısız geçerbende hiç ağrı olmadı yan etkiler kişiden kişiye değişebiliyor
Çok teşekkür ediyorum çok ayrıntılı anlattığınız içinHakkınızda hayırlısı olsun inş hiç korkmayın zaten uyuttukları için hiç bişey anlamıyorsunuz uyandığınızda odaya grlmiş oluyorsunuz ilk gün adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor fazla yumurta toplanırsa belki bi tık fazla ama ağrı kesici içebiliyorsunuz isterseniz sonra azalarak geçiyor zaten ağrı 2 güne
Merhabalar. Adetin ikinci veya üçüncü günü iğnelere başlanıyor. Hatta ilk gün bile gitsen iyi olur inşallahKızlar selam. İnşallah Tedavileriniz hayırlısı ile güzel sonuçlanır ve rabbim evlat nasip eder
Bir kızım var 8 yaşında. İkinci çocuk in bir süredir uğraşıyoruz ama olmadı. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ve hız da sınırda çıktı. Bende polip vardı aldırdım. Onun dışında bir sorun yok dedi Dr. Rezerv azlığı var ama normal aralıkta dedi. Ama günün sonunda tüp bebeğe yönlendirdi eşimin durumundan dolayı. Benim reglim biteli 3 gün oldu. Merak ettiğim şey şu, tüp bebek tedavisine ne zaman başlanıyor? Acıbademde doktorum. Bulunduğum ilde Acıbademin tüp bebek merkezi yok. İstanbul a gidicem ama ne zaman gitmem lazım? Şuan gitsem bi anlamı yok mu? Sürece nasıl başlanıyor ben daha onu bilmiyorum![]()
Kolay geçer inşallah uyandığınızda direkt kalkmayın ayağa dinlenin güzelce. Açlık ve anestezi etkisi maalesef. İnşallah bu tedaviniz çok daha güzel ve kolay geçerYazdığım görülmedi sanirim daha önce opu olanlar anesteziden sonra ayilma süreciniz nasil geçiyor benimki mide bulanti bas donmeli ve uzun sürüyor haziran ayi adetimle tedaviye başlayacağım ama bu durum beni endişelendiriyor benim gibi olan var mi