• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Çarşamba büyütme iğnelerini vuruyor muyuz yoksa sadece çatlatma iğnesi mi?
Buyutmeleri ben akşam vurunuyordum o gün değiştirdiler Çarşamba sabah vurundum Çarşamba gece de çatlatma karı vurundum üç tane arka arkaya iki dk içinde ertesi gün boş geçti sadece hap verdiler ağrı kesici sonraki günde opu... Gece vurundugum saate göre ayarliyorlar opuyu 34-36 saat sonrasina

Buyutmeleri ben akşam vurunuyordum o gün değiştirdiler Çarşamba sabah vurundum Çarşamba gece de çatlatma karı vurundum üç tane arka arkaya iki dk içinde ertesi gün boş geçti sadece hap verdiler ağrı kesici sonraki günde opu... Gece vurundugum saate göre ayarliyorlar ölüyü 34-36 saat sonrasina
Bende akşamüstü 5 te vuruluyorum. 3 tane çatlatma iğnesi mi 🥴 ben 1 tane sanıyordum

Evet evet onu biliyorum benimkiler maalesef yavaş gelişiyor normalde yumurta takibi yaptırdığımda 11 12. Günde çatlıyolardı bu sefer yavaşladılar olsun isterken
Hayırlısı her zaman çok istemek ters tepiyo bazen benimde troidler sıkıntı çıkarmıştı çok şükür düzeldi simdi

Yok benim iğnelerim günde 1 sefer hep aynı saatte vurulmam gerekiyor kendisi vuran da çok ama ben kan alınırken bile bakamadığım için şuanlık ablama vurduruyorum ama mecbur kalırsam mecbur kendim vurucam 🙄 aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevap veririm 🤗 sizin sorun neydi?
Eşimde azospermi var. Benim adetimin 12. Günü de eşim mikro tese olacak

Tüp bebek transfer hepsi dahil şuan ekstra transfer için kullanacağım ilaçlara çıkacak para başka yok
Ooo çok iyi ben tüp bebek için 12 bin verdim ilaçlarda şuana kadar 6 küsür tuttu birde transfer aşaması var rabbim yardım etsin hepimize 🤲🏻
Yok hayır regl bekliyorum şuan gelince gidicem onun içinde ilaç verdi Dr vaktinde gelsin diye
İnşallah güzel sonuçlanır rabbim önce göbişimizİ sonra kucağımızı doldursun inşallah 🤲🏻

Ooo çok iyi ben tüp bebek için 12 bin verdim ilaçlarda şuana kadar 6 küsür tuttu birde transfer aşaması var rabbim yardım etsin hepimize 🤲🏻

İnşallah güzel sonuçlanır rabbim önce göbişimizİ sonra kucağımızı doldursun inşallah 🤲🏻
Amin inşallah bizim bebisler masraflı geliyorlar inşallah gelsinlerde

Benimde bugün onuncu günüm çatlatma iğnesinin sabah yaptım test birinci foto sabahınki
Birde akşamına bir test daha yaptım ikinci foto sizce aynımı koyulukları

Eklentiler

• 7DFF0075-C420-4CBA-A88B-826B364E8F8A.webp
    7DFF0075-C420-4CBA-A88B-826B364E8F8A.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 962C9886-A2B3-496A-9B34-C1A0E4B29F1E.webp
    962C9886-A2B3-496A-9B34-C1A0E4B29F1E.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 41
Back