- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.061
Benim de 9. Gün aynen böle çıktı silik. Ama ben de inanılmaz rahatladım. Size de hayırlı olsun Rabbim hepimiz için devamını getirsin inşallaahValla suda içmiştim çayda içmiştim az öncr dayanamadım yaptım. Çok tek embriyo bugün 7. Gün çok silik ama silikte olsa var ya bir çizgi. Bu kadar şeyden sonra çok ihtiyatlı seviniyoruz bizler tabi ama öyle rahatladım ki en iyi siz anlarsınız:))))))
Işıkta pek net deil ama orda bir çizgi var uzaktasilik testi atsana canım
Ben kayseride yaşıyorum normalde :) siz ?Yaaaa en sevdigim yerrrrhangi sehirdesiniz normalde
Doktorunuza sormadan mı bıraktınız? Keşke kan testini yapana kadr devam etseydiniz. İdrar testine güven olmuyorBenim 10.günüm erken gebelik testi yaptım negatif hiçbirşey çıkmadı ben de bıraktım ilaçları
Ben yaptım cumartesi pzarsalaklık ettim negatifi görünce çok stres oldum çok sıkıntı yaptım. Bu sabah bi daha yaptım hafif çizgi çıktı kan verdim henüz sonuç çıkmadı. Pek güvenemedim idrar testine ama inşallaah doğrudur.. ama perşembe önemli tabi 12. Günkü değer yüksek olsa ii olur
Eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar, içinizde nasıl bir rahatlama oldu öyle iyi tahmin edebiliyorum kiii :))) çok sevindim adınıza bizler için çok güzel bir gün oldu. Tebrik ederiiim.Testinde bence çokta silik değilll, gayet nett ben ikinciyi gördüm attığınız fotoğraftan:)))Benim de 9. Gün aynen böle çıktı silik. Ama ben de inanılmaz rahatladım. Size de hayırlı olsun Rabbim hepimiz için devamını getirsin inşallaah
Evet 5. Gün çift embriyo konuldu. Ne biliyim ilk denemem onun heyecanını çok yaşadım. Bi de insan ister istemez en ufak bişi olsa umutsuzluğa kapılıo5. Gün embriyosunu senin. Benimde cumartesi hafif silik çıkıp pazar varla yok arası çıktı. Tekrar yapmaya korktum. Sizin ne güzel bugün silik çıkmış demekki yükselmeye başlamış neden stres yapıyorsunuz ki
Ben istanbuldayim daa ucak la mi gittin ya hic korkmadin mi bisi olcak diye senin kadar cesur olamazdimBen kayseride yaşıyorum normalde :) siz ?
Çok şükür bana hak veren biriEşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar, içinizde nasıl bir rahatlama oldu öyle iyi tahmin edebiliyorum kiii :))) çok sevindim adınıza bizler için çok güzel bir gün oldu. Tebrik ederiiim.Testinde bence çokta silik değilll, gayet nett ben ikinciyi gördüm attığınız fotoğraftan:)))
Ben de gordum hayirli olsunn insallahIşıkta pek net deil ama orda bir çizgi var uzaktabana öle gelmio di mi. Sabahtan beri kaç kere baktım bilmiorum kendimi teyit etmek için
Evet 5. Gün çift embriyo konuldu. Ne biliyim ilk denemem onun heyecanını çok yaşadım. Bi de insan ister istemez en ufak bişi olsa umutsuzluğa kapılıo
Rabbim tamamına erdirsin hepimize hayırlısını nasip etsin inşallaahBen de gordum hayirli olsunn insallahben de dun 5.gunum de yaptim bende silik cikti yarin 7.gunum kan vercem
Yok arabayla gittik eşimle ama olmadım ya hemde hiç stres olmadım, baya araştırmıştım bebeğin tutunma mekanizması nasıldır nedir filan dye doktorumlada çok konuştuk. Ben zaten yapı olarak rahat biriyim doktorumda benim gibi sanırım. Tabi yinede çok ağır birşey kaldırmadım, çok kendimi yormadım ama normal hayatımda devam ettim :) hatta baya bi yürüdüm, doktorumda faydası olacağını söyledi:)Ben istanbuldayim daa ucak la mi gittin ya hic korkmadin mi bisi olcak diye senin kadar cesur olamazdim
Hayirlisiyla kan da ogrenince rahatlicam tabi erken yapmak bi ise yaramadi hafif rahatladim ilk denemem benimdeRabbim tamamına erdirsin hepimize hayırlısını nasip etsin inşallaah5. Gün ii çıkmış sizin valla. Benim 7. 8. Günler çıkmadı çok huzursuzdum. Yaptığıma pişman olmuştum.
Aynen öylee kan testi hatta kalp atışı duymadan insan rahat edemiyor benim daha önce normal yolla bir kimyasalım olmuştu onunda etkisi sanırım. Ama silik çizgi insanın içine öyle bir su serpiyor ki anca bunu bizler anlarız:)Çok şükür bana hak veren birieşim kan testini yapıp notere onaylatmamı bekliyor inanamadı adam bugün evlilik yıl dönümümüzdü çok güzel denk geldi tabi kan testi çıkmadan yine de emin olamıyoruz ama bu rahatlama bile bunca emekten sonra ii geldi
Aminnn cümlemize inşallaah.Hayirlisiyla kan da ogrenince rahatlicam tabi erken yapmak bi ise yaramadi hafif rahatladim ilk denemem benimdeAllahim bak ne guzel sevindirmis insallah kalp atislarini duymayi sonra da kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Iyi yapmissiniz helal olsun valla ben de hep yurudum bir saat e yakin ama korkmadim desem yalan olurYok arabayla gittik eşimle ama olmadım ya hemde hiç stres olmadım, baya araştırmıştım bebeğin tutunma mekanizması nasıldır nedir filan dye doktorumlada çok konuştuk. Ben zaten yapı olarak rahat biriyim doktorumda benim gibi sanırım. Tabi yinede çok ağır birşey kaldırmadım, çok kendimi yormadım ama normal hayatımda devam ettim :) hatta baya bi yürüdüm, doktorumda faydası olacağını söyledi:)
Amiin kuzum Allahim herkese gonlundekini versin kucagini bos birakmasinAminnn cümlemize inşallaah.hepimiz burda sürecimizin en başından beri birbirimize soruyoruz, birbirimizden güç alıyoruz, herkes tanımadığı insanlara dua ediyor. Bu sinerjiyle inşallaah topicteki herkes isteğine ulaşır Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Zaten yaşamayan biri bu endişeleri, heyecanı, korkuyu anlayamıyor... inşallaah Rabbim tamamına erdirirAynen öylee kan testi hatta kalp atışı duymadan insan rahat edemiyor benim daha önce normal yolla bir kimyasalım olmuştu onunda etkisi sanırım. Ama silik çizgi insanın içine öyle bir su serpiyor ki anca bunu bizler anlarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?