- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.101
Canım bence şuan hiç boyle düşünme belki geç tutundu senin bilemezsin bence ilaçlarını bırakma şuan önemli olan test sonucu cunku Dr gene danış istersen tabikide bu arada kaç gün var test gününe?Artık psikolojimi bozdu ilaçlar erken gebelikte çıkmadıysa çıkmaz diye düşündüm.
Çarşamba test günüm iğnemi bıraktım oturamıyorum artıkCanım bence şuan hiç boyle düşünme belki geç tutundu senin bilemezsin bence ilaçlarını bırakma şuan önemli olan test sonucu cunku Dr gene danış istersen tabikide bu arada kaç gün var test gününe?
Progestoran demi çok acıtıyor senin kaç gün oldu tahmin edebiliyorum ama bence iki gün gene uzun bir zaman ben bırakma derim çünkü idrara hiç bir zaman güvenmeyin diyorlar ondan moral bozma ins bebisin seninledir güzel haberler alırsınÇarşamba test günüm iğnemi bıraktım oturamıyorum artık
Çok hem de 13 gündür kullanıyorumProgestoran demi çok acıtıyor senin kaç gün oldu tahmin edebiliyorum ama bence iki gün gene uzun bir zaman ben bırakma derim çünkü idrara hiç bir zaman güvenmeyin diyorlar ondan moral bozma ins bebisin seninledir güzel haberler alırsın
Zeytinyağı limon karıştırıp içebilirsiniz, ben nolur nolmaz diye içtim bugün, hiç zorlanmadan kendiliğinden oldu rahat ettim, doktor kabızlık olursa diye şurup vermişti ama kullanmadım onuTransferimi oldum eve geldim çok şükür çok güzel geçti 2 adet transfer yapıldı. Fakat şöyle bir sorunum oldu ki kabız oldum bu günü buldu tamdaeve geldiğimden beri kayısı yiyorum hem kurusu hem tazesi kiraz da yiyorum ay sinir oldum yaaa
Keşke perşembe gününü bekleseydin.. Zor biliyorum ama şimdi daha çok stres olacaksın doktoruna danıştın mı? 1, 2 falan da değil düşündürücü bir rakamKızlar sabah sağlık ocağında yaptırdığım test sonucu çıktı. İdrarda çizgiyi gördüm ama test sonucum 4.39 ıu/l çıkmış. Ne diosunuz çok düşük deil mi? Gebelik yok sanki
Taze transfer mi? Kaçıncı günün canımKızlar sabah sağlık ocağında yaptırdığım test sonucu çıktı. İdrarda çizgiyi gördüm ama test sonucum 4.39 ıu/l çıkmış. Ne diosunuz çok düşük deil mi? Gebelik yok sya
Yok cnm dondurulmuş. 9. Günümdü bugünTaze transfer mi? Kaçıncı günün canım
Yok danışmadım. Ama gidip hastanede tekrar ettim testi. Bakalım aynı mı çıkıcak. Ona göre yarın doktorumla görüşücemKeşke perşembe gününü bekleseydin.. Zor biliyorum ama şimdi daha çok stres olacaksın doktoruna danıştın mı? 1, 2 falan da değil düşündürücü bir rakam
Hayırlısı olsun canım. Test gününde yine tekrarla veya doktorunla görüş. 5 e yakın. Ya yükselecek ya düşecek. İnşallah pozitif olurYok cnm dondurulmuş. 9. Günümdü bugün
Saol cnm. İnşallah. Hayırlısı artık ne diyebilirim kiHayırlısı olsun canım. Test gününde yine tekrarla veya doktorunla görüş. 5 e yakın. Ya yükselecek ya düşecek. İnşallah pozitif olur
İnşallah aynı çıkmaz. Yani bu erken gebelik testleri de 4 değerini göstermezler heraldeYok danışmadım. Ama gidip hastanede tekrar ettim testi. Bakalım aynı mı çıkıcak. Ona göre yarın doktorumla görüşücem
Yaa inanılmaz kafam karıştı. Cumartesi pazar testte çıkmadı normal testti. Pazartesi erken gebelik yaptım onda çıktı. Sağlık ocağında daha önce yaptırdığım troid testlerim yanlış çıkmıştı. Şuan dua ediyorum bu da yanlış olsun dieİnşallah aynı çıkmaz. Yani bu erken gebelik testleri de 4 değerini göstermezler heralde
uyuşturmuyorlar mı. anestezi veriliyor diye biliyorumEvet ilk denemem şu zamana kadar yaptığım en zor işlemdi benim için. Hala kasıklarımı ve belimi sıkıyormuşum gibi gelio. Eve geldim gerginlikten zor uyudum. Uyandım daha rahatladım ama hala sanki kendimi sıkıyorum rahat değilim. Bilmiorum çok garip oldum ya
transferde anestezi yok mu? neden ağrı oluyor kiTransfer işlemi ağrılı bir işlem değil ama idrar a sıkışık gitmeniz gerekiyor o nedenler tek zor kısmı bu genellikle 1 saate yakın dinlendirip sizi gönderiyorlar.
Ağrı olmuyor kitransferde anestezi yok mu? neden ağrı oluyor ki
Yumurta toplamada narkoz veriliyor. Transfer narkozsuz.uyuşturmuyorlar mı. anestezi veriliyor diye biliyorum
İnşallah öyledir. Çıktı mı sonucun bidaha vermiştin sankiYaa inanılmaz kafam karıştı. Cumartesi pazar testte çıkmadı normal testti. Pazartesi erken gebelik yaptım onda çıktı. Sağlık ocağında daha önce yaptırdığım troid testlerim yanlış çıkmıştı. Şuan dua ediyorum bu da yanlış olsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?