- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #2.081
Tabi bencede dikkat etmekte lazım , sende canım dikkat et kendineIyi yapmissiniz helal olsun valla ben de hep yurudum bir saat e yakin ama korkmadim desem yalan olurSimdi de dikkat et sen yinede annesi yorma kendini cok
Ay öyle miine bileyim adette böyle sayılıyor ya bende yine öyle sandım:) daha 6 mı ya
Bende senden öğrenmiş oldum iyi olduben de sayiyorum sayiyorum daha 6 yani nisandan beri buralardayim ilk ogrendigim bu oldu hep uyariyodu kizlar gene yanlis varsa duzeltirler
Aminnnn canım benim ins hayirlisiylarica ederim guzelim, insallah herkes kavusur bebegine
Valla oldum transferi geldim eveAmin canım inşallah seninde transferin bu gün galiba inşaallah tutunur sımsıkı sana minisin yada minislerin ❤hersey gonlunce olsun canım benim ❤
Bende seninle bugün bende oldum banada 2 tane koydular biraz benim hastanede beklemem uzun sürdü eve gelince haliyle yoruldum ama şuan bende yatıyorum ins güzel haberler alırız ben 10 gün sonra test vereceğim instransferimi oldum eve dönüyorum. 12 hücreliler gayet iyiler dedi doktor. Eve gidip proluteksi vuracağım.11 gün sonra dedi doktor sonuca. (3.gün embriyosu) Benımle birlikte bekleyeck olanları beklıyorum.
Hayırlı olsun canım. Güzel güzel tutunsunlar inşallahTransferimi oldum eve geldim çok şükür çok güzel geçti 2 adet transfer yapıldı. Fakat şöyle bir sorunum oldu ki kabız oldum bu günü buldu tamdaeve geldiğimden beri kayısı yiyorum hem kurusu hem tazesi kiraz da yiyorum ay sinir oldum yaaa
Kizlar bana 5 gün emriyosu transfer edildi bir tane yarın transfer gününü saymasak 4 gün kanda baktirsam cikarmiHayırlı olsun canım. Güzel güzel tutunsunlar inşallahKayısıyı yerken bi yandan su da iç. İi gelir inşallah. Benim doktorum kabız olursan magnezyum alıp iç demişti. Sen de çok rahatsız olursan bi danış doktoruna istersen
Amin inşallah tutunsunlarHayırlı olsun canım. Güzel güzel tutunsunlar inşallahKayısıyı yerken bi yandan su da iç. İi gelir inşallah. Benim doktorum kabız olursan magnezyum alıp iç demişti. Sen de çok rahatsız olursan bi danış doktoruna istersen
Cnm benim doktorum 9. Günde bile emin olamazsın dedi. 12yi bekle dedi. Benimki de 5. Gün embriyosuyduKizlar bana 5 gün emriyosu transfer edildi bir tane yarın transfer gününü saymasak 4 gün kanda baktirsam cikarmi
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alın inşaallahHerkese merhaba benim de 22 haziranda ilk transferim olacak iki adet dondurulmuş 5. gün embriyosu. Çok heyecanlıyım umarım hepimiz için olumlu olur sonuçlar.
Inşallah canım bol bol dinlen en önemlisi bence psikoloji hep pozitif ol ❤❤ Haberdar ederim tabi sende haberdar et belirtilerini falan sonrada inşallah pozitifi sonucunu paylaş bizle insan mutlu oluyorValla oldum transferi geldim eveAyyyy ins tatlım benim hayirlisiyla tutunsunlar ins sagolasin sende ilerleyinsinden haberdar et canım benim
Bu gün mide yanması oldu acaba tutundumu kiCnm benim doktorum 9. Günde bile emin olamazsın dedi. 12yi bekle dedi. Benimki de 5. Gün embriyosuydu
Artık psikolojimi bozdu ilaçlar erken gebelikte çıkmadıysa çıkmaz diye düşündüm.Doktorunuza sormadan mı bıraktınız? Keşke kan testini yapana kadr devam etseydiniz. İdrar testine güven olmuyor
Aynen canım şimdiden oldu bu iş diyorum ama birazcıkta tedirginlik varInşallah canım bol bol dinlen en önemlisi bence psikoloji hep pozitif ol ❤❤ Haberdar ederim tabi sende haberdar et belirtilerini falan sonrada inşallah pozitifi sonucunu paylaş bizle insan mutlu oluyor
Kuzum benim hayirli olsun inş güzel sonuçlar alırızTransferimi oldum eve geldim çok şükür çok güzel geçti 2 adet transfer yapıldı. Fakat şöyle bir sorunum oldu ki kabız oldum bu günü buldu tamdaeve geldiğimden beri kayısı yiyorum hem kurusu hem tazesi kiraz da yiyorum ay sinir oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?