2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Amin canım inşallah seninde transferin bu gün galiba inşaallah tutunur sımsıkı sana minisin yada minislerin ❤ hersey gonlunce olsun canım benim ❤
Valla oldum transferi geldim eve Ayyyy ins tatlım benim hayirlisiyla tutunsunlar ins sagolasin sende ilerleyinsinden haberdar et canım benim

transferimi oldum eve dönüyorum. 12 hücreliler gayet iyiler dedi doktor. Eve gidip proluteksi vuracağım.11 gün sonra dedi doktor sonuca. (3.gün embriyosu) Benımle birlikte bekleyeck olanları beklıyorum.
Bende seninle bugün bende oldum banada 2 tane koydular biraz benim hastanede beklemem uzun sürdü eve gelince haliyle yoruldum ama şuan bende yatıyorum ins güzel haberler alırız ben 10 gün sonra test vereceğim ins

Hayırlı olsun canım. Güzel güzel tutunsunlar inşallah Kayısıyı yerken bi yandan su da iç. İi gelir inşallah. Benim doktorum kabız olursan magnezyum alıp iç demişti. Sen de çok rahatsız olursan bi danış doktoruna istersen

Kizlar bana 5 gün emriyosu transfer edildi bir tane yarın transfer gününü saymasak 4 gün kanda baktirsam cikarmi

Amin inşallah tutunsunlar yarın da devam ederse ariycam dru

Valla oldum transferi geldim eve Ayyyy ins tatlım benim hayirlisiyla tutunsunlar ins sagolasin sende ilerleyinsinden haberdar et canım benim
Inşallah canım bol bol dinlen en önemlisi bence psikoloji hep pozitif ol ❤❤ Haberdar ederim tabi sende haberdar et belirtilerini falan sonrada inşallah pozitifi sonucunu paylaş bizle insan mutlu oluyor

Inşallah canım bol bol dinlen en önemlisi bence psikoloji hep pozitif ol ❤❤ Haberdar ederim tabi sende haberdar et belirtilerini falan sonrada inşallah pozitifi sonucunu paylaş bizle insan mutlu oluyor
Aynen canım şimdiden oldu bu iş diyorum ama birazcıkta tedirginlik var ins canım hayırlısıyla paylaşırım tabikide bende az kaldı güzel haberler almamıza ins

Kuzum benim hayirli olsun inş güzel sonuçlar alırız hemen çıkmayı şuan için bekleme stresinden olabilir bunu kafama takma egerki gene kabızlık olursa bir tane kefir iç oda kabızlığı önler çok sıkıntı olursa Dr basvur ama içini rahat tut ins geçer

Selam kızlar bende dün transfer oldum, 2 embriyom iyi durumdaydı ikisini de yerleştirelim dediler, ben de zaten öyle istiyordum. Eve geldiğimde uzandım, yürüdüm de, bugün de dışarda işlerim vardı, ofise de uğradım iğne için sağlık ocağına da gittim falan (eşim hep yanımdaydı arabayı kendisi kullandı) sadece ani hareket etmemeye ve bise taşımamaya özen gösteriyorum. Doktorum 3 gün çok önemli, yere eğilme yukarı uzanma, sebze ağırlıklı beslen günlük hayatına özen göstererek devam edebilirsin dedi, zaten yatmanın bilimsel bi faydası yok aksine bel ve sırt ağrısına ve de kabızlığa neden oluyor hiç istemediğimiz şeyler bunlar dedi. bide pc kullanırken kablolu internet kullan sosyal medyadan uzak dur dedi içim bi onda biraz huzursuz evde bile modem kaynaklı radyasyon var sonuçta. Onun dışında bi sıkıntım yok bi belirtim de yok daha erken tabi de uzun yazdım kusura bakmayın, şuan yerleşme kanaması olcak mı diye merak ediyorum olanlar kaçıncı gün oldunuz yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…