Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde öyle canım gitti pembemsi akıntı hadi inşallah umut
İnsallah canim gogus hasassiyetim vsr o rahmimdeki igrenc agri geçti kasigima hafif hafif giren sızılar var sadece ya aslinda ben seyi merk ediyorum embriyo tuplerdeyken hcg salgiliyormu yoksa rahme dusunce mi basliyor

İnsallah canim gogus hasassiyetim vsr o rahmimdeki igrenc agri geçti kasigima hafif hafif giren sızılar var sadece ya aslinda ben seyi merk ediyorum embriyo tuplerdeyken hcg salgiliyormu yoksa rahme dusunce mi basliyor
İlişkiye girdikten sonra 5-6 gün sürüyor canım Rahime yerleşmesi bu süreçte hiç bir belirti yaşamıyorsun zaten döllenme gerçekleşiyor rahime yerleştikden sonra hormon salgılıyor ve kese oluşmaya başlıyor önce kan a geçiyor hormon daha sonra idrar a yansıyor

Yani simdi soyle ben kan verdigimde 8. Gundu dolayisiyla dollenme islemi 4-10 gun surebilir deniliyor eger gebeysem bile henuz rahme dusmemisse cikammis olabilirmi

Yani simdi soyle ben kan verdigimde 8. Gundu dolayisiyla dollenme islemi 4-10 gun surebilir deniliyor eger gebeysem bile henuz rahme dusmemisse cikammis olabilirmi
Olabilir kuzum ben Şubat ayında bir düşük yaşadım mesela bat ım 10 gün geçtiği halde değerim düşük çıktı kese oluşmadı iki doktorla görüşüyordum ikiside bana geç döllenme olabilir yumurtlama gününde tuttu diye bişey yok kaç gün içinde döllenme gerçekleşti bilemeyiz beklemekten başka yapacak bsey yok demişlerdi tabi benim gelişme göstermedi

Anladim hayrlisinoyleyse bende bklycem biraz once ozele tekrar ultrasona girdim ama kan vermedim rahim duvari 14 mm olmus

Senin için çok erken daha hemen ümitsizliğe kapılma bence düşün bebiş daha yol da nasıl çıksın hemen testlerde

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı öğlen 1de yaptım dün biraz daha belliydi iğnenin etkisi mi acaba

Eklentiler

• 3DDBA84B-8677-4DB6-8CE0-3E11BE05C9E6.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 37
Peki kanda ne zaman çıkar. Bebek tuttuktan kaç gün sonra kan verebiliriz yada battan kaç gün önce verilen kanda çıkar. Tuttuğu halde çıkmama ihtimali var mı canım

Rahme düsünce baslıyo diye bilşyorum ben

Rahme tam tutunma olunca sağlanıyormuş canım seninki erkendi hem biraz daha bekleyelim oh endometrium da kalınlaşıyor ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…