Hiçbir belirtim yok. Belirtisiz olur benim gebelikler.Senin ne gibi belirtilerin vardı
Sizin bata kaç gün varBende bu ay çok sabirsizim acaba cuma günü gitsem ama kadın doguma giriş yapmak lazim falankim uğraşacak onunla diye üşeniyorum
Bende herşeyi ağlıyorum bugün en son muhabbet kuşumuzu uzun süre kafesten çıkarmamıştık onları çıkarttık gelip beni öptü diye duygulanıp ağladımDurup durup ağlama hissi gelip ağlamak ta belirti sayılır mı ki acep
Benimkide koyu kıvamlı geçen aylar yumurtlama sonrası akıntı falan olmamıştı bilmiyorumBenm koyu kvamli beyaz var sut gibi
Bat gününüz mu. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
Bat günüm 2 gün geçmiştiBat gününüz mu. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benimde öyle canım gitti pembemsi akıntıBenm koyu kvamli beyaz var sut gibi
İnsallah canimBenimde öyle canım gitti pembemsi akıntıhadi inşallah umut
Bende herşeyi ağlıyorum bugün en son muhabbet kuşumuzu uzun süre kafesten çıkarmamıştık onları çıkarttık gelip beni öptü diye duygulanıp ağladım
İlişkiye girdikten sonra 5-6 gün sürüyor canım Rahime yerleşmesi bu süreçte hiç bir belirti yaşamıyorsun zaten döllenme gerçekleşiyor rahime yerleştikden sonra hormon salgılıyor ve kese oluşmaya başlıyor önce kan a geçiyor hormon daha sonra idrar a yansıyorİnsallah canimgogus hasassiyetim vsr o rahmimdeki igrenc agri geçti kasigima hafif hafif giren sızılar var sadece ya aslinda ben seyi merk ediyorum embriyo tuplerdeyken hcg salgiliyormu yoksa rahme dusunce mi basliyor
Yani simdi soyle ben kan verdigimde 8. Gundu dolayisiyla dollenme islemi 4-10 gun surebilir deniliyor eger gebeysem bile henuz rahme dusmemisse cikammis olabilirmiİlişkiye girdikten sonra 5-6 gün sürüyor canım Rahime yerleşmesi bu süreçte hiç bir belirti yaşamıyorsun zaten döllenme gerçekleşiyor rahime yerleştikden sonra hormon salgılıyor ve kese oluşmaya başlıyor önce kan a geçiyor hormon daha sonra idrar a yansıyor
Olabilir kuzum ben Şubat ayında bir düşük yaşadım mesela bat ım 10 gün geçtiği halde değerim düşük çıktı kese oluşmadı iki doktorla görüşüyordum ikiside bana geç döllenme olabilir yumurtlama gününde tuttu diye bişey yok kaç gün içinde döllenme gerçekleşti bilemeyiz beklemekten başka yapacak bsey yok demişlerdi tabi benim gelişme göstermediYani simdi soyle ben kan verdigimde 8. Gundu dolayisiyla dollenme islemi 4-10 gun surebilir deniliyor eger gebeysem bile henuz rahme dusmemisse cikammis olabilirmi
Anladim hayrlisinoyleyse bende bklycem biraz once ozele tekrar ultrasona girdim ama kan vermedim rahim duvari 14 mm olmusOlabilir kuzum ben Şubat ayında bir düşük yaşadım mesela bat ım 10 gün geçtiği halde değerim düşük çıktı kese oluşmadı iki doktorla görüşüyordum ikiside bana geç döllenme olabilir yumurtlama gününde tuttu diye bişey yok kaç gün içinde döllenme gerçekleşti bilemeyiz beklemekten başka yapacak bsey yok demişlerdi tabi benim gelişme göstermedi
Senin için çok erken daha hemen ümitsizliğe kapılma bence düşün bebiş daha yol daYani simdi soyle ben kan verdigimde 8. Gundu dolayisiyla dollenme islemi 4-10 gun surebilir deniliyor eger gebeysem bile henuz rahme dusmemisse cikammis olabilirmi
Ahahahah umarim oyledirSenin için çok erken daha hemen ümitsizliğe kapılma bence düşün bebiş daha yol danasıl çıksın hemen testlerde
6 Haziran batSizin bata kaç gün var
Peki kanda ne zaman çıkar. Bebek tuttuktan kaç gün sonra kan verebiliriz yada battan kaç gün önce verilen kanda çıkar. Tuttuğu halde çıkmama ihtimali var mı canımçatlama gününü 0 kabul edersek ilk 5 6 gün herhangi bir şey hissetmeniz imkansız, hissediyosanız psikolojiktir diyo doktorlar. 7 - 14 arası günlerde de kimisi hisseder kimisi hissetmezmiş. daha belirgin şeyler sonrasında başlıyormuş, o da zaten regl geçip test yapma zamanına denk geliyo:)
Rahme düsünce baslıyo diye bilşyorum benİnsallah canimgogus hasassiyetim vsr o rahmimdeki igrenc agri geçti kasigima hafif hafif giren sızılar var sadece ya aslinda ben seyi merk ediyorum embriyo tuplerdeyken hcg salgiliyormu yoksa rahme dusunce mi basliyor
Rahme tam tutunma olunca sağlanıyormuş canım seninki erkendi hem biraz daha bekleyelimİnsallah canimgogus hasassiyetim vsr o rahmimdeki igrenc agri geçti kasigima hafif hafif giren sızılar var sadece ya aslinda ben seyi merk ediyorum embriyo tuplerdeyken hcg salgiliyormu yoksa rahme dusunce mi basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?