Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni durumdaymışız adete 8 10 gun kala hic iyi değildim belim cok kötüydü karnimda oyle ama yaklaştık bir 4 5 gündür belirti 0 batta yarin hic umudum kalmadi benimde hayırlısı olsun ne yapalım
Canım benım gene adet belirtilerim basladı bilmiyorum beklemedeyım

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-25-16-35-47-171_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 41
Canım benım gene adet belirtilerim basladı bilmiyorum beklemedeyım
Bende sadece akinti ve gogus hassasiyeti var şuan yani niye bir donem oyle kötü oldum anlam veremedim hic öyle olmamıştım bunlarda zaten adet belirtileri psikolojik demekki yasadigim seyler

Bende sadece akinti ve gogus hassasiyeti var şuan yani niye bir donem oyle kötü oldum anlam veremedim hic öyle olmamıştım bunlarda zaten adet belirtileri psikolojik demekki yasadigim seyler
Bende de bel ağrısı var kasık ağrısı var sabahları karın ağrım oluyo hafif. Bide sivilce cıktı işte ve vücut ödememim var
Klasik her adetim baslarken olan şeyler

Kızlar akıntılarınız nasıl oluyo benim bugün beyaz pütürlü akıntım vardı mantar olabilir mi diye endişelendim umarım normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…