Senin ne gibi belirtilerin vardıBATa 10 gün var ama ben cuma günü kan verecem dayanamıyorum:)))
Canım benım gene adet belirtilerim basladı bilmiyorum beklemedeyımAyni durumdaymışız adete 8 10 gun kala hic iyi değildim belim cok kötüydü karnimda oyle ama yaklaştık bir 4 5 gündür belirti 0 batta yarin hic umudum kalmadi benimde hayırlısı olsun ne yapalım
teşekkürler söylediğin için :) aile hekimin yazdı öyle miBen de senin gibi İstanbul yaşıyorum sağlık ocağına gidip pilanli gebelik düşünüyorum dedim folik asit yazayım dedi o şekilde kullanıyorum canım
kullandığın folik asitin ismi ne bide kan falan verdin mi yoksa direk onu mu yazdıBen de senin gibi İstanbul yaşıyorum sağlık ocağına gidip pilanli gebelik düşünüyorum dedim folik asit yazayım dedi o şekilde kullanıyorum canım
Hayırlı haber alırsın inşallahYarın belki perşembe en geç
Rica ederim canım benim evet canım bir sefer yazdırdım bitince de eczaneden aldım canımteşekkürler söylediğin için :) aile hekimin yazdı öyle mi
Haklısın üzülüyoruz ama belki erken deyipte umudumuzu da yitirmiyoruzErkenden üzülmek istemiyorum desem
2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim
Minik mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olalım
B.A.T+YAŞ
Beni etiketleyerek bilgileri yazanlar listeye alinacaktir!!
Bu ilaç canım yok hiç kan fln vermedimkullandığın folik asitin ismi ne bide kan falan verdin mi yoksa direk onu mu yazdı
Haklısın üzülüyoruz ama belki erken deyipte umudumuzu da yitirmiyoruz
amin inşallah canım gerçekten faydası varsa kullanayım :)Bu ilaç canım yok hiç kan fln vermedim
Bu ay umudum var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende sadece akinti ve gogus hassasiyeti var şuan yani niye bir donem oyle kötü oldum anlam veremedim hic öyle olmamıştım bunlarda zaten adet belirtileri psikolojik demekki yasadigim seylerCanım benım gene adet belirtilerim basladı bilmiyorum beklemedeyım
Bende de bel ağrısı var kasık ağrısı var sabahları karın ağrım oluyo hafif. Bide sivilce cıktı işte ve vücut ödememim varBende sadece akinti ve gogus hassasiyeti var şuan yani niye bir donem oyle kötü oldum anlam veremedim hic öyle olmamıştım bunlarda zaten adet belirtileri psikolojik demekki yasadigim seyler
Benm koyu kvamli beyaz var sut gibiKızlar akıntılarınız nasıl oluyo benim bugün beyaz pütürlü akıntım vardı mantar olabilir mi diye endişelendim umarım normaldir
Bende bu ay çok sabirsizim acaba cuma günü gitsem ama kadın doguma giriş yapmak lazim falanBATa 10 gün var ama ben cuma günü kan verecem dayanamıyorum:)))
4 aydır bir gebelik olması işteamin inşallah canım gerçekten faydası varsa kullanayım :)
4 aydır bir gebelik olması iştegebelik olunca faydasını gördüm derin kizz
Bence umarım değildir bu ay hiç bir şekilde akıntım olmadı çünküakıntı herkeste olan bir belirti mi benim yok mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?