Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahme tam tutunma olunca sağlanıyormuş canım seninki erkendi hem biraz daha bekleyelim oh endometrium da kalınlaşıyor ne güzel
Evet oyle beklyrm bende baklm kuzenim ebeydi doktor arkadasina sormus 30 yaşın altındaysa gebelik %80 ihtimal demis

Peki kanda ne zaman çıkar. Bebek tuttuktan kaç gün sonra kan verebiliriz yada battan kaç gün önce verilen kanda çıkar. Tuttuğu halde çıkmama ihtimali var mı canım
Yumurtlamadan 8 10 gün sonra kanda cikiyomus yani adet tarihinden 5 6 gun once yani en erken

Yumurtlamadan 8 10 gün sonra kanda cikiyomus yani adet tarihinden 5 6 gun once yani en erken
Bu günlere cok sabitlenmeyin.. geç döllenme olabiliyor ve bat tarihi 12 gün geçtikten sonra pozitifi gören bile cok kadın var. Yanı 8-10 gün sayıp negatifi görüp kimse üzülmesin diye söylüyorum

Haso18 ayrıca senin yumurtlama günün bile net değil bence canım hala iliskiye devam ediyor musunuz? Cünkü en son martta adet olmuşsun o kadar ay sadece 1 kere mı yumurtlucaksın hic sanmıyorum

Haso18 ayrıca senin yumurtlama günün bile net değil bence canım hala iliskiye devam ediyor musunuz? Cünkü en son martta adet olmuşsun o kadar ay sadece 1 kere mı yumurtlucaksın hic sanmıyorum
Canm ben her ay yunurtladim ovulasyon testiyle takip ediyorum ya nisan mayis hepsinde yumutlama goedum ama adet gormedim iliskiye devam etmiyoru

Canm ben her ay yunurtladim ovulasyon testiyle takip ediyorum ya nisan mayis hepsinde yumutlama goedum ama adet gormedim iliskiye devam etmiyoru
İliskiye devam edin hala yumurtlama olabilir kuzum gün aşırı devam et bence eşin yanındaysa. Ben hala devam ediyorum 2 güne bir belki tutar mı tutar ne malum

İliskiye devam edin hala yumurtlama olabilir kuzum gün aşırı devam et bence eşin yanındaysa. Ben hala devam ediyorum 2 güne bir belki tutar mı tutar ne malum
Dogru soyluyosun o agridan dllayi devam edememistik o agri geçmişken devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…