Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahme tam tutunma olunca sağlanıyormuş canım seninki erkendi hem biraz daha bekleyelim 😊😍 oh endometrium da kalınlaşıyor ne güzel 💓
Evet oyle beklyrm bende baklm kuzenim ebeydi doktor arkadasina sormus 30 yaşın altındaysa gebelik %80 ihtimal demis

Peki kanda ne zaman çıkar. Bebek tuttuktan kaç gün sonra kan verebiliriz yada battan kaç gün önce verilen kanda çıkar. Tuttuğu halde çıkmama ihtimali var mı canım
Yumurtlamadan 8 10 gün sonra kanda cikiyomus yani adet tarihinden 5 6 gun once yani en erken

Yumurtlamadan 8 10 gün sonra kanda cikiyomus yani adet tarihinden 5 6 gun once yani en erken
Bu günlere cok sabitlenmeyin.. geç döllenme olabiliyor ve bat tarihi 12 gün geçtikten sonra pozitifi gören bile cok kadın var. Yanı 8-10 gün sayıp negatifi görüp kimse üzülmesin diye söylüyorum🙃

Haso18 Haso18 ayrıca senin yumurtlama günün bile net değil bence canım hala iliskiye devam ediyor musunuz? Cünkü en son martta adet olmuşsun o kadar ay sadece 1 kere mı yumurtlucaksın hic sanmıyorum

Haso18 Haso18 ayrıca senin yumurtlama günün bile net değil bence canım hala iliskiye devam ediyor musunuz? Cünkü en son martta adet olmuşsun o kadar ay sadece 1 kere mı yumurtlucaksın hic sanmıyorum
Canm ben her ay yunurtladim ovulasyon testiyle takip ediyorum ya nisan mayis hepsinde yumutlama goedum ama adet gormedim iliskiye devam etmiyoru 🤔

Canm ben her ay yunurtladim ovulasyon testiyle takip ediyorum ya nisan mayis hepsinde yumutlama goedum ama adet gormedim iliskiye devam etmiyoru 🤔
İliskiye devam edin hala yumurtlama olabilir kuzum gün aşırı devam et bence eşin yanındaysa. Ben hala devam ediyorum 2 güne bir belki tutar mı tutar ne malum

İliskiye devam edin hala yumurtlama olabilir kuzum gün aşırı devam et bence eşin yanındaysa. Ben hala devam ediyorum 2 güne bir belki tutar mı tutar ne malum
Dogru soyluyosun o agridan dllayi devam edememistik o agri geçmişken devam edeyim

Back