Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı,bat a 1 hafta var. Erken gebelik testi olsaydi cikar miydi yoksa bu ay da olmadi mi

Kızlar ben bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı,bat a 1 hafta var. Erken gebelik testi olsaydi cikar miydi yoksa bu ay da olmadi mi
Bence erken yapmıssın canım, bir kaç gün sonra erken gebelik testiyle dene ya da Bat ı bekle istersen

Ya kızlar bir şey soracağım 2 haftadır sol göğsüm şiş yani büyüdü sağ göğsün normal bu hamilelik belirtisi olabilir miyim iki haftadır da ağrı yapıyor

Benimdee
Bu günlere cok sabitlenmeyin.. geç döllenme olabiliyor ve bat tarihi 12 gün geçtikten sonra pozitifi gören bile cok kadın var. Yanı 8-10 gün sayıp negatifi görüp kimse üzülmesin diye söylüyorum
Yumurtanın ömrü 24 saat zaten canım bizde lh ile yumurta zamanını tespit ediyoruz..
Bu bizim için geçerli değil ancak uygulama tahminlerine göre deneyenler de geç döllenme olabiliro da uygulamada söylrnenden daha sonraki günlerde yumurtlamışsan olur.
Yada iki kez yumurtlayanlarda

Erken gebelik testleri Bile en erken bata 6gün önce çıkarıpını idda ediyor..
Çok erken yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…