Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de öyle oluyor ya, utanmasa C çizgisi de silinecek gibi benle kafa buluyor🤣 bazen emin olamayıp 2.testi yapıyorum. Koyu olsa kesin anlarız ama😊
Ben yunurtlamayi gordumde iste belki bir ihtimal gebeyimdidrde gosterir diye inceliyorum 😂😂

Ne bileyim ama sürekli ishal degildim yani 1 kere gün icinde tuvalete o sekilde cıktım. Evde baska kimsede olmadı benım
Burda hamiş kalan bayanlardan birinede oldu. Doktor hormonların degismesinden oluyo demis
Benim ilk hamileligimde adete 1 2 gun kala ishal olmustu normalde hic olmam ama adet agrimda oldugu icin ben hamilelige yormamistim. Direk bir belirtidir diyemeyiz bence ama vucut normalden farkli tepki veriyosa o kisi icin bir umuttur diyebiliriz😊

Benim ilk hamileligimde adete 1 2 gun kala ishal olmustu normalde hic olmam ama adet agrimda oldugu icin ben hamilelige yormamistim. Direk bir belirtidir diyemeyiz bence ama vucut normalden farkli tepki veriyosa o kisi icin bir umuttur diyebiliriz😊
Aynen öyle benmde demek istedigim bu canım net sadece gebeyken olan bir belirti yok malesef. Biz sadece tahmin yapabiliriz

Aynen öyle benmde demek istedigim bu canım net sadece gebeyken olan bir belirti yok malesef. Biz sadece tahmin yapabiliriz
Aynen günü gelene ya da geçene kadar sadece tahminler olabilir, mesela benim her adetten yaklaşık 3 gün önce kahverengi lekelenme olur, bu ay inşallah olmaz, o bile benim için bir umut olucak 🙏 gerçi şubat ayında lekelenme de olmamıştı hatta 5 gün geçmesine rağmen hamile değildim, inşallah bu ay hepimizin tutar 🙏😔

Testi saat kaçta yapıyosunuz, sizin testler pırıl pırıl. Benimkiler bulanık nedense, bir şu saat işini oturtamadım😊
Instgramda bu isin uzmani bir anne var birgebeningunlugu sayfasi. Saat 12 ile 4arasi oglen diyor ovulasyon testi yapin ve bi iki saat oncesinden sivi alimini bitirin. Buna kahve corbada degil 😊👍

Acayip bir bel ağırısı başladı bende 28zi iple çekiyorum umarım olmam inşallahh

benimde 2 gündür çok ağız kuruluğum var bide ağzımda tuhaf metalik bir tat var karın bölgem çok şiş gaz gibi ama gaz da değil adetime 2 gün kaldı sizce bu gebelik belirtisi midir ?

benimde 2 gündür çok ağız kuruluğum var bide ağzımda tuhaf metalik bir tat var karın bölgem çok şiş gaz gibi ama gaz da değil adetime 2 gün kaldı sizce bu gebelik belirtisi midir ?
Olabilir olmayada bilir adetin ne zaman

2 gün daha sabret bakalım benimde 3 gün var

Bendede ağrı var kasıklarımda belimde ıslaklık var sürekli ama bilmiyorum umarım adet belirtisi değüldir :)

hadi inşallah hayırlısıyla gelsin :) ben yasmin kullandım ilk zamanlar 5 ay kadar ,bırakalı 7 ay oldu inşallah olur bu ay

Benım belirtilerim yok denecek kadar azaldı birazda umudu kestim acıkcası. Cuma günü test yapacağım bakalım cıkmazsa bidahaki aya kalacak gibi duruyor🥲
Ayni durumdaymışız adete 8 10 gun kala hic iyi değildim belim cok kötüydü karnimda oyle ama yaklaştık bir 4 5 gündür belirti 0 batta yarin hic umudum kalmadi benimde hayırlısı olsun ne yapalım

hayır ya maalesef geçen gün aslında sağlık ocağına gittim istanbulda yaşıyorum hastaneler dolu salgından dolayı sağlık ocağı kan almayı bıraktı 9.45 te iş yerinden bi daha izin alamadım gitmedim bende açıkçası folik asit hakkında bilgimde yok sadece arkadaşım bahsetti kullandım sende kullan dedi işte nasip olmadı eczaneye gidip kafama göre ilaç almakta istemiyorum bakalım bu ay gebelik çıkmazsa muayene olmaya gideceğim doğum kontrol hapının etkisi olabilir diyor çevreden insanlar

hayır ya maalesef geçen gün aslında sağlık ocağına gittim istanbulda yaşıyorum hastaneler dolu salgından dolayı sağlık ocağı kan almayı bıraktı 9.45 te iş yerinden bi daha izin alamadım gitmedim bende açıkçası folik asit hakkında bilgimde yok sadece arkadaşım bahsetti kullandım sende kullan dedi işte nasip olmadı eczaneye gidip kafama göre ilaç almakta istemiyorum bakalım bu ay gebelik çıkmazsa muayene olmaya gideceğim doğum kontrol hapının etkisi olabilir diyor çevreden insanlar
Ben de senin gibi İstanbul yaşıyorum sağlık ocağına gidip pilanli gebelik düşünüyorum dedim folik asit yazayım dedi o şekilde kullanıyorum canım

Back