Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ishal salgın olmasın
Biz herşeye belirti diye bakıyoruz da iki gün önce eşim ishal oldu bugün de ben oldum
Ne bileyim ama sürekli ishal degildim yani 1 kere gün icinde tuvalete o sekilde cıktım. Evde baska kimsede olmadı benım
Burda hamiş kalan bayanlardan birinede oldu. Doktor hormonların degismesinden oluyo demis

Ne bileyim ama sürekli ishal degildim yani 1 kere gün icinde tuvalete o sekilde cıktım. Evde baska kimsede olmadı benım
Burda hamiş kalan bayanlardan birinede oldu. Doktor hormonların degismesinden oluyo demis
Benimde bugün sabah oldu bir kez.
Ama yumurtlayalı 2gün oldu. Benim ondan olması imkansız birde eşimdede oldu.

Benimde bugün sabah oldu bir kez.
Ama yumurtlayalı 2gün oldu. Benim ondan olması imkansız birde eşimdede oldu.
Alla alla cok ilginc ama dedigim gibi her belirti baska bir seyle karıstırılıyo malesef net gebe oldugumuzu gösteren bi belirti yok. Ama ishalde gebelik baslangıcında hormonsal degisikliklerden oluyo diye duydum ben kuzum.
ona bakarsak diğer belirtilerde adet belirtisiyle aynı. Yanı malesef ne dersek diyelim günümüz gelmeden öğrenemicez

Gittikce belirginlesmesi gerkeiyorken gittikca siliklesiyormu bana mi oyle geliyor

Eklentiler

• IMG_20210525_151530_6.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 16219451248944042348782473888689.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 30
İdrarı fazla damlatıyor olabilirsin
İlk ay bende damlalık ne kadar çektiyse hepsini sıkıyordum kuruyunca yanık gibi dalgalı dalgalı lekeler oluyorsu
3damla yeterliymiş aslında
Valla söylediğin iyi oldu. Ne kadar damlatırsam o kadar yumurtlama ihtimali var gibi zorluyorum demek ki gebelik testinde de öyle, hormon sanki kaçacak

Bu da ovülasyonun 21. Günü gene böyle

Eklentiler

• F122F917-E800-45A9-B1CB-A4F8AADB9C6A.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…