Ben kullanmıyorum cnm 3 ay oldu Folik asitFolik asit kullanmaya baslayan var mi acaba aranizda? Adetime 1 hafta kaldi bugun gidip kan verdim ama gebelik icin degil genel olarak vitaminlere hormonlara bakilsin diye verdim. Bazi vitamin ve hormonlarin yuksek olmasi da gebeligi zorlastirirmis o yuzden kontrol ettireyim dedim. 3 aydir kullaniyorum folik asidi bugun doktora soyledim aslinda gerek yok hamilelikte baslarsin erkenden icmene gerek yok dedi kafam karisti herkes bangir bangir planladiginiz gunden itibaren baslayin diyor. Siz ne dusunuyosunuz?
İnşallah canım ama bak ilk defa bu ay göğüslerim de baya bir değişiklik var ya Allah'ım ne olur bu ay da bize mutluluk ver aminnnİnşallah psikolojik değildir bunlar da bu ay bi mutluluk gözyaşı dökeriz
Bat ne zamandı senin canımİnşallah canım ama bak ilk defa bu ay göğüslerim de baya bir değişiklik var ya Allah'ım ne olur bu ay da bize mutluluk ver aminnn
Bence degil cnm bekle baklm ysrin netlesirKızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce
Ay inşallah canım Buda son haliBence degil cnm bekle baklm ysrin netlesir
Bence var ya hadi insallahAy inşallah canım Buda son hali
hcg hormonunu zaten iğne ve ilaç olarak vücuduna aldığın için senin en sağlıklı gebelik testin doktorun kontrolü olacak canımAy inşallah canım Buda son hali
İnşallh canımBence var ya hadi insallah
Benım bi 4 gün önce bide 2 gün önce geldi. 2 gün önceki baya adet ishali gibi hissettirdi yanı sanki kan akcak gibiydi ama akmadı. Bi kerelikti bidaha gelmedi canım benım. Bugün sivilce cıkmıs yüzümde.- Janna - Bende tekrar ishsl olmusum senin kesildimi benmde bu sefer agrili geldi
Dünkünü de atar mısın dün bundan koyu muydu sanki bi bakalımKızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce
Kızlar bu ishal salgın olmasınBende belirti aramak istemiyorum kızlar ama insanın elinde olmuyor ki. Belim ağrıyo karnım agrıyo ara ara, yanağımda her adet döneminde cıkan meşhur 1 sivilcem çıktı(cünkü yüzümde hiç sivilce olmaz benim normalde) tek farklı olanı ishaldi. Daha önceki adetlerimde ishal asla önceden gelmezdi hep adet oldugım gün gelirdi. Bu sefer önceden geldi ve 2 farklı gün geldi. Evdeki halktan cokta farklı bir şeylerde tüketmiyorum açıkçası onlarda ishal olmadı. Bu arada suan yok ishalim 2 gün önce oldu en son. Hı birde 4 gün falan önce gelen kahverengimsi pembemsi bi akıntı var leke bile diyemem 1 kere geldi sadece daha gelmedi. Test yapmıcam haziranın 1 ine kadar bosuna moral bozmak istemiyorum
Aynı hemen hemen ilk foto dünküDünkünü de atar mısın dün bundan koyu muydu sanki bi bakalım
En sağdaki bugün sanırım..Arkadaşlar adet biteli böyleyim ne diyorsunuz?
22 23 24 25 mayis testlerim
Evet bugün ilk defa testimi daha koyu gordumEn sağdaki bugün sanırım..
Yumurtlama gösteriyor
Pazar pazartesi iliski oldu sizce bugün olmali mi?En sağdaki bugün sanırım..
Yumurtlama gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?