Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit kullanmaya baslayan var mi acaba aranizda? Adetime 1 hafta kaldi bugun gidip kan verdim ama gebelik icin degil genel olarak vitaminlere hormonlara bakilsin diye verdim. Bazi vitamin ve hormonlarin yuksek olmasi da gebeligi zorlastirirmis o yuzden kontrol ettireyim dedim. 3 aydir kullaniyorum folik asidi bugun doktora soyledim aslinda gerek yok hamilelikte baslarsin erkenden icmene gerek yok dedi kafam karisti herkes bangir bangir planladiginiz gunden itibaren baslayin diyor. Siz ne dusunuyosunuz? 🤔
Ben kullanmıyorum cnm 3 ay oldu Folik asit

Benim bat 3 gün kaldı kasık ağrısı bel ağrısı var hafif azcıkda sivilcelendim biraz tatlıyı fazla kaçırdım ama bilmiyorum niyeyse bu ay bir umutluyum çakşır kökü filan kullandım folik asit b12 kullanıyorum

- Janna - - Janna - Bende tekrar ishsl olmusum senin kesildimi benmde bu sefer agrili geldi

Kızlar tekrar merhaba 11.günü iğnemin az önce test yaptım böyle çıktı iğne mi sizce

Eklentiler

• A2C69ED3-BF6A-4518-A38D-E3D5E75DD423.jpeg
    A2C69ED3-BF6A-4518-A38D-E3D5E75DD423.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 56
  • DBD8161E-5A53-409C-B8AC-2393FAC9CA6A.jpeg
    DBD8161E-5A53-409C-B8AC-2393FAC9CA6A.jpeg
    127,1 KB · Görüntüleme: 47
- Janna - - Janna - Bende tekrar ishsl olmusum senin kesildimi benmde bu sefer agrili geldi
Benım bi 4 gün önce bide 2 gün önce geldi. 2 gün önceki baya adet ishali gibi hissettirdi yanı sanki kan akcak gibiydi ama akmadı. Bi kerelikti bidaha gelmedi canım benım. Bugün sivilce cıkmıs yüzümde.

Bende belirti aramak istemiyorum kızlar ama insanın elinde olmuyor ki. Belim ağrıyo karnım agrıyo ara ara, yanağımda her adet döneminde cıkan meşhur 1 sivilcem çıktı😀😂 (cünkü yüzümde hiç sivilce olmaz benim normalde) tek farklı olanı ishaldi. Daha önceki adetlerimde ishal asla önceden gelmezdi hep adet oldugım gün gelirdi. Bu sefer önceden geldi ve 2 farklı gün geldi. Evdeki halktan cokta farklı bir şeylerde tüketmiyorum açıkçası onlarda ishal olmadı. Bu arada suan yok ishalim 2 gün önce oldu en son. Hı birde 4 gün falan önce gelen kahverengimsi pembemsi bi akıntı var leke bile diyemem 1 kere geldi sadece daha gelmedi. Test yapmıcam haziranın 1 ine kadar bosuna moral bozmak istemiyorum
Kızlar bu ishal salgın olmasın 😂😂
Biz herşeye belirti diye bakıyoruz da iki gün önce eşim ishal oldu bugün de ben oldum 😂😂😅

Arkadaşlar adet biteli böyleyim ne diyorsunuz?
22 23 24 25 mayis testlerim

Eklentiler

• 20210525_144656.jpg
    20210525_144656.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 52
Back