Çok erken yapılmış zaten test. tekrar yaparsın canm gecikme olursaCtesi kan verdim negatifti yâpmayi dusunmuyorum olsa cikardi gibi geliyor bakalim
Bende gecikme olursa yapmayi duusnuyorum bakalim nasipÇok erken yapılmış zaten test. tekrar yaparsın canm gecikme olursa
Adetin düzenli mi? Kaç günde bir adet oluyorsun? Kimisi yumurtlamyi 20. Günde görür kimisi benim gibi 12. GündeMerhabaBen burada yeniyim. Size birşey danışmak istiyorum ki bu konularda gerçekten çok fikrim yok. Benim 1 haziran regl başladı 6 haziranda bitti. Ben adetin 3.günü hormon testi verdim şükür hepsi normal çıktı. Doktor ayın 14 ünde gel yumurtlamaya bakalım dedi, gittim 15 mm daha çatlama olmamış dedi. 3-4 gün sonra gel çatlama olucak mı bakalım dedi ama ben işten dolayı gidemeyeceğim için ovülasyon testiyle takip et dedi. Ben ayın 15 inde başladım yaptım ama T çizgisi hiç kırmızı olmadı hep silik çıktı. Dün ve bugünde T çizgisi hiç yok. Sizce neden olabilir? Ya da ne zamana kadar devam etmelitim testte
su alımına dikkat ediyorsun değil mi gerekirse 4 saat susuz kalıp öyle yapMerhabaBen burada yeniyim. Size birşey danışmak istiyorum ki bu konularda gerçekten çok fikrim yok. Benim 1 haziran regl başladı 6 haziranda bitti. Ben adetin 3.günü hormon testi verdim şükür hepsi normal çıktı. Doktor ayın 14 ünde gel yumurtlamaya bakalım dedi, gittim 15 mm daha çatlama olmamış dedi. 3-4 gün sonra gel çatlama olucak mı bakalım dedi ama ben işten dolayı gidemeyeceğim için ovülasyon testiyle takip et dedi. Ben ayın 15 inde başladım yaptım ama T çizgisi hiç kırmızı olmadı hep silik çıktı. Dün ve bugünde T çizgisi hiç yok. Sizce neden olabilir? Ya da ne zamana kadar devam etmelitim testte
Adetim 28-29 günde bir oluyor aslında, çok sapma yok. Bende flo uygulaması var ona göre planladık ilişkiyi eşimle, aman Allahım herşey boşa mı gittiAdetin düzenli mi? Kaç günde bir adet oluyorsun? Kimisi yumurtlamyi 20. Günde görür kimisi benim gibi 12. Gündepko varsa yumurtlamanin ne zaman olacağı da belli olmuyor o zaman teste devam
Evet su olayına dikkat ediyorum sanıyordum ben testi yapmadan 1 saat önce bırakıyordum sıvı alımını. Acaba o mı etkiledi ki ? Tam olarak nasıl kullanılması bu ovülasyon testi. Mesela ben genelde öğlen 2 de yapıyorum. 1 gibi su içmeyi bırakıyorum ama 1 den öncede idrara gitmiyorum, yaptığım doğru birşey mi?su alımına dikkat ediyorsun değil mi gerekirse 4 saat susuz kalıp öyle yap
benim size önerim idrarınızı yapın sonra 1 bardak su için en az 2 saat bekleyin öyle yapınn daha sağlıklı sonuç alırsınızz ilk başlarda ya çişim gelmezse diye sabahtan tutuyordum sonra hüsranla sonuçlandı hepp baya geç pik gördüm onda da 3 saat falan susuz kalarakEvet su olayına dikkat ediyorum sanıyordum ben testi yapmadan 1 saat önce bırakıyordum sıvı alımını. Acaba o mı etkiledi ki ? Tam olarak nasıl kullanılması bu ovülasyon testi. Mesela ben genelde öğlen 2 de yapıyorum. 1 gibi su içmeyi bırakıyorum ama 1 den öncede idrara gitmiyorum, yaptığım doğru birşey mi?
Siz adet bitiminden kaç gün sonra pik gördünüz?benim size önerim idrarınızı yapın sonra 1 bardak su için en az 2 saat bekleyin öyle yapınn daha sağlıklı sonuç alırsınızz ilk başlarda ya çişim gelmezse diye sabahtan tutuyordum sonra hüsranla sonuçlandı hepp baya geç pik gördüm onda da 3 saat falan susuz kalarak
ben adet başından 22. gün gördüm 8 gün sürmüşü regl 14. gün oluyo sonundan daSiz adet bitiminden kaç gün sonra pik gördünüz?
Bende işte adetten sonra 15.gün başladım teste ilk testlerde T çizgisi hep silikti ama vardı. Bu 2 gündürde hiç yok o yüzden aklıma takıldı galiba bundan sonra T kırmızı olmaz dedim kendi kendimeben adet başından 22. gün gördüm 8 gün sürmüşü regl 14. gün oluyo sonundan da
Evet programı takip etme vücudunu dinle akıntı kaşık ağrısı hep yumurtlama belirtisidir.. birde testi 10. Günde yapmaya başlaAdetim 28-29 günde bir oluyor aslında, çok sapma yok. Bende flo uygulaması var ona göre planladık ilişkiyi eşimle, aman Allahım herşey boşa mı gittiama bugün adet bitiminden sonra 17. Gün, adetin başlangıcından 23.gün. Neredeyse diğer regli dönemine giricem
en önemli 3 günü değerlendirmişsin kız bundan sonrası bekleme modu 14 günKızlar pazartesi yumurta akı akıntım geldi ovulasyon testi yaptım yumurtlama gösterdi dün de çatladı. Pazar pazartesi salı ilişki oldu. Az önce yumurta akı akıntım tekrar geldi. Sizce bu durum normal mi? Bi de yarın nöbetçiyim 2 gün ara vereceğiz. Korkuyorum kaçırırsak diye
GKızlar pazartesi yumurta akı akıntım geldi ovulasyon testi yaptım yumurtlama gösterdi dün de çatladı. Pazar pazartesi salı ilişki oldu. Az önce yumurta akı akıntım tekrar geldi. Sizce bu durum normal mi? Bi de yarın nöbetçiyim 2 gün ara vereceğiz. Korkuyorum kaçırırsak diye
Gözün aydın pozitif görmüşsünKızlar pazartesi yumurta akı akıntım geldi ovulasyon testi yaptım yumurtlama gösterdi dün de çatladı. Pazar pazartesi salı ilişki oldu. Az önce yumurta akı akıntım tekrar geldi. Sizce bu durum normal mi? Bi de yarın nöbetçiyim 2 gün ara vereceğiz. Korkuyorum kaçırırsak diye
Nöbet usulü çalışınca böyle oluyor işteen önemli 3 günü değerlendirmişsin kız bundan sonrası bekleme modu 14 gün
Ben hamilelik düşünmeden önce akıntı ağrı hep farkederdim bu ay ovülasyon testine başladım ne akıntı var ne ağrıEvet programı takip etme vücudunu dinle akıntı kaşık ağrısı hep yumurtlama belirtisidir.. birde testi 10. Günde yapmaya başla
Adetin 19.günü gördüm canım sen teste devam et, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyorG
Gözün aydın pozitif görmüşsünben göremedim ha bugüm görürüm ha yarın görürüm bu gidişle göremicem gibi
ayyy kardeşş takvim yalan dolan sen yap çatlatmanıı ovulasyonda da çıktıysa çift çizgii doktor da demiş zaten çatlat gitsinnSelam kızlar... Doktor çatlama iğnesi verdi. Bugün aksam 9 da Olcam. Ama ovulasyon testi yaptım. Tek köyü iki çizgi ... Yani ovulasyona göre bugün yumurtlama günüm.. ama takvime göre cumartesi günü yumurtlama günü... Şimdi bugün yumurtlama günü ise benim çatlatma iğnesi yapmam ne kadar doğru olur beynim yani... Hepl me
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?