Takıp edemedim cnm yaaYumurtlama donemin gecmismiydi acababenm bu gun yumuetlamanin 6. Gunu
Bende 2 ay once ogrendim 20 gundurde igne yapiyorum kendime zor bi surec her an acaba yine bisey olurmu korkusu allah yardimcimiz olsunHenüz hiç kullanmadım zaten yeni öğrendim bu durumu. Hamile kaldığım da iğne ve coraspin kullanmam lazım mış
Hadi hayırlısı canimmKızlar merhaba 13.günümde pik gördüm akşam calısmalar baslıyor hayırlısıyla
Bilmiyorum canım klomen kullandm ben 5 gün. Yanı önceden kendinden mi büyüyordu yoksa büyüyüp catlayamıyor muydu emin değilim. Hic takip ettirmedm. Doktorum 2.ayımda riske atmadı direk klomen verdiHadi hayırlısı canimmyumurtan kendinden mi büyümüştü
Hareketlilik oranı iyi duruyorKizceler esimin sperm sonuclari bi bakarmisiniz
Hareketlilik oranı iyi duruyor
2 yıla yakın deniyoruz en son rahim filmi çektirdim ondan umitliydim cektireli 3 ay olacak ama maalesefSenin neden umidun kalmadiki
Bende de bu ay öyle oldu 2 defa kivrandirdi sanki klomen kullandım ondan mı oldu diye düşünüyorumAyni agri dun yemek yerken bana girdik ama anlik birseydi sonra hemen gitti o an nefes alamadim resmen sebebini bilmiyorum ama
Anladim rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallsh2 yıla yakın deniyoruz en son rahim filmi çektirdim ondan umitliydim cektireli 3 ay olacak ama maalesef
Ben klomen.falands kullanmadim canmBende de bu ay öyle oldu 2 defa kivrandirdi sanki klomen kullandım ondan mı oldu diye düşünüyorum
Amin inşallah hepimize isteyen herkeseAnladim rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallsh
Ben klomen.falands kullanmadim canm
Ovulasyon testi yaptınız mıselam kızlar birşey danışacağm size, 2 yıldır evliyim 2 aydırda çocuk istiyoruz, bat a 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bat a şimdi 4 gün var belirlitilerim var ama pskolojikte olablir. Negatifi görünce çöktüm zaten , acaba kaset testleri denesem mi adeti mi beklesem bilemedm, biliyorum yine negatif çıkcak ama bazen bel ağrım ve karın ağrım olunca şeytan dürtüyor tekrar test yap diye...
Önce erken gebelik testi ile negatif görüp sonra pozitif olan varmı ????
Amin inşallah hepimizin... İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım benimBende 2 ay once ogrendim 20 gundurde igne yapiyorum kendime zor bi surec her an acaba yine bisey olurmu korkusu allah yardimcimiz olsun
Hamissindir belkimHaso18 canım ben bu hafta adet olmayacağım galiba günüm gelmişti ama iki kez yumurtlama gördüğüm için 2.ciye göre gelecek sanırsam. Listeden kaldırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?