Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bat 20 haziran beklemedeyim listeye adımı yazdırmadım mayıs ayında kayıt olmuştum bu ay olmayayım dedim Ne zaman test yapsam ne yapsam bilmiyorum ama son 3 gündür acayip bi kasık mı basenlerim mi yok sa karnım mı bi yerim sancıyo ama nerem alt bölgede kesin bi durum var adetmi başka bişeymi bilinmez son 4 günüm sabırla bekliyorum umarım hepimiz için herşey çok güzel olur

Bende rahîm filminden çok umutluydum ama cektireli 3 ay olacak maalesef bende de hiç bir sorun yok bizde 2 yıldır deniyoruz neredeyse

İnşallah Allah herkesin gönlüne versin.Çakşır suyu ve hayıt tohumu çayı deneyin.Ben onlarında etkilediğini düşünüyorum.
İyi akşamlar mesajınızı şimdi okudum ve sormak istedim bu çakşır ve hayıt tohumunu nasıl kullandınız biraz detaylı paylaşır mısınız bizimle ? Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun bu arada :)

Teşekkür ederim.Çakşır suyu hazır satılıyor üzerinde kullanma talimatı mevcut.Çay bardağına 3/1 çakşır gerisi normal su sabah akşam aç karnına eşim içti. 2.şişede içmeye gerek kalmadı:) Hayıt tohumunu ben sabahları bir tatlı kaşığı tohumu kaynamış sıcak suyun içinde atıp demlendirdim içtim.Kaynatmadım.Kupaya sıcak suyu tohumları attım demlendi süzüp içtim.

Kızlar Gunaydin nasılsınız ben bişey sorucam dün çocuğa yemek yedirirken kasıklarıma bıçak saplanır gibi bir ağrım oldu çocuğa yemek bile yediremedim kisa bir süre bel ağrım var bide beyaz kremsi akıntı var sebebi nedir yorum olabilir miyim

Ayni agri dun yemek yerken bana girdik ama anlik birseydi sonra hemen gitti o an nefes alamadim resmen sebebini bilmiyorum ama

Geçmiş olsun inş güzel sebepleri vardır ama yumurtlama olabilir belki yada gebelik olabilir. Adetiniz yakın mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…