Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 86’lıyımm. Sen 85 mi? İlk bebek mi ki acaba?Seninle aynı yaştayız umarım ilk denememizde hallolur![]()
Hiç pozitif görmediğimden bilemiyorum ama çok erken boşuna harcama 10 gün olunca yapKizceler esim sperm sonuclari iyi cikinca gitmis tets almış normal kaset test yumurtlamanin 6. Gunu yapsamda bir ise yaramaz dimi
Evet 85 ve ilk bebek inşallahBen de 86’lıyımm. Sen 85 mi? İlk bebek mi ki acaba?
Regli gününü beklesen çok daha iyi sonuç olur. Yumurtlama gününü biliyorsan, 17 gün sonra net sonuç çıkıyor diyorlar.selam kızlar birşey danışacağm size, 2 yıldır evliyim 2 aydırda çocuk istiyoruz, bat a 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bat a şimdi 4 gün var belirlitilerim var ama pskolojikte olablir. Negatifi görünce çöktüm zaten , acaba kaset testleri denesem mi adeti mi beklesem bilemedm, biliyorum yine negatif çıkcak ama bazen bel ağrım ve karın ağrım olunca şeytan dürtüyor tekrar test yap diye...
Önce erken gebelik testi ile negatif görüp sonra pozitif olan varmı ????
Aa süper. Mesajlarından gördüm. 6 senedir evliymissin. Ben de öylee. Yaşasınn. Yaşitim ve ilk bebek bekleyenleri çok seviyorum. İnsallah hemen oluurEvet 85 ve ilk bebek inşallah![]()
Erken gebelik testlerinde çıkıyor çoğu kişinin denediniz mi11 haziran canim hala da olmadim ama test yaptım 2 kez negatif
Kocaman bir aminn canımAa süper. Mesajlarından gördüm. 6 senedir evliymissin. Ben de öylee. Yaşasınn. Yaşitim ve ilk bebek bekleyenleri çok seviyorum. İnsallah hemen oluur![]()
HarikaKızlar merhaba 13.günümde pik gördüm akşam calısmalar baslıyor hayırlısıyla![]()
Evet sabah yaptım canım ilk idrarla değil ama sonraki idrarla yaptım sıvı almadanHarikaçok net, çok sevindim. Sabah 11 de mi yaptın testi? Pik olunca testte her sekilde görüyorsun demek, inşallah devamı da güzel gelişir
![]()
Başlıyor yavaştan gelmeye başladı kahverengi lekelerYaaaa hadi insAllah hamilesindir cnm ya![]()
Yapmıştım 2 kere 6 gun gecikti bugun gelmeye başladı regl gibiKaç gün gecikti adetiniz test yaptınız mı idrar
Erken gebelikten kaset tipi daha güvenilir geliyor banaErken gebelik testlerinde çıkıyor çoğu kişinin denediniz mi
Bende 85 liyim kizlarrEvet 85 ve ilk bebek inşallah![]()
Erken gebelikten kaset tipi daha
Erken olani yarın sabah yapicam digerini adet günü bitince inşallah belki de regl olucam gerek kalmiycakErken gebelikten kaset tipi daha güvenilir geliyor bana
Yap canim ama umutsuz olma açıkçası ben hem daha çok para verip hem de negatif gordum ve kasette pozitif cikti kızımda o yüzden almam bi daha erken gebelik testi bi diğer zamanda değerim 13 çıktığında kaset tipi testte baya cizgi belliydiErken olani yarın sabah yapicam digerini adet günü bitince inşallah belki de regl olucam gerek kalmiycak