- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
GjjffuufygyugguAhhsjsjsj hadi bismillah basladık gene![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GjjffuufygyugguAhhsjsjsj hadi bismillah basladık gene![]()
Yaaaa hadi insAllah hamilesindir cnm yaBugun de olmadim canim saol ins
Henüz hiç kullanmadım zaten yeni öğrendim bu durumu. Hamile kaldığım da iğne ve coraspin kullanmam lazım mışHım anladım canım iğne kullandınmı doktorun neler öneriyo
Ayy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gib
Bende rahîm filminden çok umutluydum ama cektireli 3 ay olacak maalesef bende de hiç bir sorun yok bizde 2 yıldır deniyoruz neredeyseAyy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gibi![]()
Merhaba aynı tarihteymisiz benimde bu ay hiç ümidim kalmadı9 gun var daha bu ay cok umitsizkenn belirtiler yine peşimi birakmiyor![]()
İyi akşamlar mesajınızı şimdi okudum ve sormak istedim bu çakşır ve hayıt tohumunu nasıl kullandınız biraz detaylı paylaşır mısınız bizimle ? Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun bu arada :)İnşallah Allah herkesin gönlüne versin.Çakşır suyu ve hayıt tohumu çayı deneyin.Ben onlarında etkilediğini düşünüyorum.
Hadi ya üzüldüm inşallah en kusa zamanda alırız güzel haberleriBende rahîm filminden çok umutluydum ama cektireli 3 ay olacak maalesef bende de hiç bir sorun yok bizde 2 yıldır deniyoruz neredeyse
Senin neden umidun kalmadikiMerhaba aynı tarihteymisiz benimde bu ay hiç ümidim kalmadı
Adetin kac gun gecti. Benim adetten sonraki 2gunum bitti ama suan cok agrim var adet olmaktan cok korkuyorum baya agriyo karnimBeta hcg sonucum 118 çıktı kizlar kimyasal riskim devam ediyor değil mi
Adetim daha geçmedi 1 günüm var ben de korkmaliyim sanırımAdetin kac gun gecti. Benim adetten sonraki 2gunum bitti ama suan cok agrim var adet olmaktan cok korkuyorum baya agriyo karnimbenim beta 135 cikmisti
Teşekkür ederim.Çakşır suyu hazır satılıyor üzerinde kullanma talimatı mevcut.Çay bardağına 3/1 çakşır gerisi normal su sabah akşam aç karnına eşim içti. 2.şişede içmeye gerek kalmadı:) Hayıt tohumunu ben sabahları bir tatlı kaşığı tohumu kaynamış sıcak suyun içinde atıp demlendirdim içtim.Kaynatmadım.Kupaya sıcak suyu tohumları attım demlendi süzüp içtim.İyi akşamlar mesajınızı şimdi okudum ve sormak istedim bu çakşır ve hayıt tohumunu nasıl kullandınız biraz detaylı paylaşır mısınız bizimle ? Bebişiniz hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Ayni agri dun yemek yerken bana girdik ama anlik birseydi sonra hemen gitti o an nefes alamadim resmen sebebini bilmiyorum amaKızlar Gunaydin nasılsınız ben bişey sorucam dün çocuğa yemek yedirirken kasıklarıma bıçak saplanır gibi bir ağrım oldu çocuğa yemek bile yediremedim kisa bir süre bel ağrım var bide beyaz kremsi akıntı var sebebi nedir yorum olabilir miyim
Kaç gün gecikti adetiniz test yaptınız mı idrarBugun de olmadim canim saol ins
Ay aynısını yaşamışız resmenAyni agri dun yemek yerken bana girdik ama anlik birseydi sonra hemen gitti o an nefes alamadim resmen sebebini bilmiyorum ama
Geçmiş olsun inş güzel sebepleri vardır ama yumurtlama olabilir belki yada gebelik olabilir. Adetiniz yakın mı.Kızlar Gunaydin nasılsınız ben bişey sorucam dün çocuğa yemek yedirirken kasıklarıma bıçak saplanır gibi bir ağrım oldu çocuğa yemek bile yediremedim kisa bir süre bel ağrım var bide beyaz kremsi akıntı var sebebi nedir yorum olabilir miyim
Evet umarım hayra alamettirAy aynısını yaşamışız resmen
Düzenli değil tam tarih veremiyorum ama 10 günlük lekelemeden sonraki 10.günGeçmiş olsun inş güzel sebepleri vardır ama yumurtlama olabilir belki yada gebelik olabilir. Adetiniz yakın mı.
Yumurtlama donemin gecmismiydi acabaDüzenli değil tam tarih veremiyorum ama 10 günlük lekelemeden sonraki 10.gün