Alttan muayeneden mi korkuyosunHadi ya ilk olacak ya. Ondan sadece kana bakar diye düşündüm. Kan sonucuna göre muayene eder. Çok korkuyorum ben ondan bu kadar geciktim.
İstemediğimi söylerim olmadı.
Benide kimyasal da bile ettiBeni adetkende alttan muayene etmişti
Amin cnm inşallah.İcime bi an hamilesin hissi dustu umarım gebesindir rabbim tez zamanda once karnına sonra kucagina bebek nasip etsin insallah
Evet biraz ürkütücü geliyor. 30 hazirana aldım. Regl tarihimde 27 haziran. Bakalım hayırlısı olsun artık.Alttan muayeneden mi korkuyosun
Yaaa ben o durumda etmez diye düşünüyordumBeni adetkende alttan muayene etmişti
Olabilir valla bilmiyorumAllah allah ben cok umutluydum senden bazen gevikebiliyor oyle stres etki ediyo
Bende eve girince size testimi atayım inşallah bulurum.. ama galiba böyleydiBende bi dusuk bide dış gebelikten sonra ogrendim 4 ay ara verdikten sonra tekrar denemeye karar verdik doktorum gebelikten once baslatti iğneyide bakalim ilk deneme iğnelerle inşallah sağlikli ilerleriz
Maalesef benim kimyasal oldu ama senin gercek bebektir insallahAmin cnm inşallah.senin olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Hamilelerin hissi kuvvetli olur derler daha bı ümit oldu içime. Adetime 11 gün var, Sağ kasığımda arada bir kramp ağrısı oluyor. Kendime engel olsamda, Onda bile hemen umitleniyorum.
İliski esnasin aci hussediyorsan egger onunda yarisi kadar bir aci oluyor ama iliski esnasinda aci olmuyorsa hic olmaz korkmaEvet biraz ürkütücü geliyor. 30 hazirana aldım. Regl tarihimde 27 haziran. Bakalım hayırlısı olsun artık.
Yaaa ben o durumda etmez diye düşünüyordum
Ah çok üzgünüm canım ben devamını okumamıştım, kusuruma bakma. Allah hepimizin kucağını doldursun en yakın zamanda inşallah.Maalesef benim kimyasal oldu ama senin gercek bebektir insallah
İnsallah insallah bakalim ben temmuzdann umutluyumAh çok üzgünüm canım ben devamını okumamıştım, kusuruma bakma. Allah hepimizin kucağını doldursun en yakın zamanda inşallah.
Bende temmuzda olacağını düşünüyorum, dua edicem senin içindeİnsallah insallah bakalim ben temmuzdann umutluyum
Tesekkur ederim hepimizin olsun hepimiz kavusalim bebeklere en kisa zamanda inssllshBende temmuzda olacağını düşünüyorum, dua edicem senin içinde
İnşallahTesekkur ederim hepimizin olsun hepimiz kavusalim bebeklere en kisa zamanda inssllsh
Eder eder daha iyi görüyolar bir şey olmax korkmaEvet biraz ürkütücü geliyor. 30 hazirana aldım. Regl tarihimde 27 haziran. Bakalım hayırlısı olsun artık.
Yaaa ben o durumda etmez diye düşünüyordum
Ahhsjsjsj hadi bismillah basladık gene- Janna - ben yine ishal olmusum hdjfjfjfjfjfjf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?