• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende hala adet olmadım ama testim negatif cıktı acaba bende enfeksiyon olmuş olabilirmi o yüzden mi gecikti adetim bugün 12.Gün üstünden geceli

Belirtilerim hamilelik belirtisi gibi ama negatif cıktı bilmiyorum kafam çok karışık hiç böyle bisey yaşamamıştım

Henüz hiç kullanmadım zaten yeni öğrendim bu durumu. Hamile kaldığım da iğne ve coraspin kullanmam lazım mış
Bende 2 ay once ogrendim 20 gundurde igne yapiyorum kendime zor bi surec her an acaba yine bisey olurmu korkusu allah yardimcimiz olsun

Kızlar merhaba 13.günümde pik gördüm akşam calısmalar baslıyor hayırlısıyla😂

Eklentiler

• A6111088-641C-452A-A915-0B92FDC30795.webp
    A6111088-641C-452A-A915-0B92FDC30795.webp
    159,7 KB · Görüntüleme: 73
Kizceler esimin sperm sonuclari bi bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20210617_120928_4.webp
    IMG_20210617_120928_4.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20210617_120908_3.webp
    IMG_20210617_120908_3.webp
    36 KB · Görüntüleme: 69
Hadi hayırlısı canimm 😁 yumurtan kendinden mi büyümüştü
Bilmiyorum canım klomen kullandm ben 5 gün. Yanı önceden kendinden mi büyüyordu yoksa büyüyüp catlayamıyor muydu emin değilim. Hic takip ettirmedm. Doktorum 2.ayımda riske atmadı direk klomen verdi

selam kızlar birşey danışacağm size, 2 yıldır evliyim 2 aydırda çocuk istiyoruz, bat a 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bat a şimdi 4 gün var belirlitilerim var ama pskolojikte olablir. Negatifi görünce çöktüm zaten , acaba kaset testleri denesem mi adeti mi beklesem bilemedm, biliyorum yine negatif çıkcak ama bazen bel ağrım ve karın ağrım olunca şeytan dürtüyor tekrar test yap diye...

Önce erken gebelik testi ile negatif görüp sonra pozitif olan varmı ????

Haso18 Haso18 canım ben bu hafta adet olmayacağım galiba günüm gelmişti ama iki kez yumurtlama gördüğüm için 2.ciye göre gelecek sanırsam. Listeden kaldırabilirsin🤗

selam kızlar birşey danışacağm size, 2 yıldır evliyim 2 aydırda çocuk istiyoruz, bat a 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bat a şimdi 4 gün var belirlitilerim var ama pskolojikte olablir. Negatifi görünce çöktüm zaten , acaba kaset testleri denesem mi adeti mi beklesem bilemedm, biliyorum yine negatif çıkcak ama bazen bel ağrım ve karın ağrım olunca şeytan dürtüyor tekrar test yap diye...

Önce erken gebelik testi ile negatif görüp sonra pozitif olan varmı ????
Ovulasyon testi yaptınız mı

Bende 2 ay once ogrendim 20 gundurde igne yapiyorum kendime zor bi surec her an acaba yine bisey olurmu korkusu allah yardimcimiz olsun
Amin inşallah hepimizin... İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim

Back
X