• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya ilk olacak ya. Ondan sadece kana bakar diye düşündüm. Kan sonucuna göre muayene eder. Çok korkuyorum ben ondan bu kadar geciktim. 😔
İstemediğimi söylerim olmadı.
Alttan muayeneden mi korkuyosun 🤔🤔

İcime bi an hamilesin hissi dustu umarım gebesindir rabbim tez zamanda once karnına sonra kucagina bebek nasip etsin insallah 😊
Amin cnm inşallah.🙏 senin olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 Hamilelerin hissi kuvvetli olur derler 🥰 daha bı ümit oldu içime. Adetime 11 gün var, Sağ kasığımda arada bir kramp ağrısı oluyor. Kendime engel olsamda, Onda bile hemen umitleniyorum.

Bende bi dusuk bide dış gebelikten sonra ogrendim 4 ay ara verdikten sonra tekrar denemeye karar verdik doktorum gebelikten once baslatti iğneyide bakalim ilk deneme iğnelerle inşallah sağlikli ilerleriz
Bende eve girince size testimi atayım inşallah bulurum.. ama galiba böyleydi

Amin cnm inşallah.🙏 senin olmuş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 Hamilelerin hissi kuvvetli olur derler 🥰 daha bı ümit oldu içime. Adetime 11 gün var, Sağ kasığımda arada bir kramp ağrısı oluyor. Kendime engel olsamda, Onda bile hemen umitleniyorum.
Maalesef benim kimyasal oldu ama senin gercek bebektir insallah

Evet biraz ürkütücü geliyor. 30 hazirana aldım. Regl tarihimde 27 haziran. Bakalım hayırlısı olsun artık.

Yaaa ben o durumda etmez diye düşünüyordum 😑
İliski esnasin aci hussediyorsan egger onunda yarisi kadar bir aci oluyor ama iliski esnasinda aci olmuyorsa hic olmaz korkma

Bir kaç yere yazdım kusura bakmayın
Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum size normalde adetim 32-34 gün arası oluyor geçen ay yani 25 mayısta hastalandm bu ay ilk defa erken hastalandm 11 haziranda ovulasyonu hangi güne göre hesaplaşacağım? Test aldim ama şuan evimde değilim ilk defa test kullanacağım ve esim izne 27-28 haziranda gelecek inşallah bilginiz varsa yardım edebilir misiniz bana

Back
X