• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 85 liyim kizlarr
Bende 82
Yap canim ama umutsuz olma açıkçası ben hem daha çok para verip hem de negatif gordum ve kasette pozitif cikti kızımda o yüzden almam bi daha erken gebelik testi bi diğer zamanda değerim 13 çıktığında kaset tipi testte baya cizgi belliydi
Ben netten sipariş vericektim dayanamadım bir tane erken bir tane kaset aldım eczaneden inşallah hamile olduğumu öğrenirim yoksa ovulasyon gebelik testi netten çoklu alicam daha ucuz
Aklima takilan su karnımın aşağısına doğru regl olmadan once agrir agriyor belim ağrıyor regl olucam sanki böyle bir durumda sırf pembe kahve akıntı geldi diye hamile olabilir miyim boşuna sanki bu heyecan

Bende 82

Ben netten sipariş vericektim dayanamadım bir tane erken bir tane kaset aldım eczaneden inşallah hamile olduğumu öğrenirim yoksa ovulasyon gebelik testi netten çoklu alicam daha ucuz
Aklima takilan su karnımın aşağısına doğru regl olmadan once agrir agriyor belim ağrıyor regl olucam sanki böyle bir durumda sırf pembe kahve akıntı geldi diye hamile olabilir miyim boşuna sanki bu heyecan
nette daha ucuz aynen bende ovulasyon alcam bu ay
benden de pembe kahve geldi dün ama bence adet
bat gününde yerleşme olması düşük ihtimal
bat gününe varsa daha olabilir canım

Bende 82

ilk bebek mi canım

Benim de şöyle bir durum oldu. Adetim 8 gün gecikti. İlk kan verdim 7 buçuk çıktı üç gün sonra kan verdim 22 buçuk çıktı. Ondan sonraki gün adet kanamam başladı. Adetimin 3. Günü kan verdim 19 çıktı. Düşüyor şu an ama baya yavaş düşüyor gibi normal mi sizce e doktora gitmeyi düşünüyorum ama hemen mi gitmeliyim yonsa değer düşünce mi ne önerirsiniz
Canım merhaba yeni gordum mesajını mutlaka sıfırlanması gerekiyor adetin bitince her ihtimali karşı kan vermeni öneririm biraz yavaş düşüyor evet 0 laninca kanama başlar diyorlar ama benim 3 ünde de beta 0 olmadan başladı ben risk almamak için adetim bitince 3 ünde de kan verdim

Canım geçmiş olsun öncelikle. İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider senin için 🙏 benim adetim 5 gün geçti kanama başlamadı. O yüzden korkuyorum dış gebelik mi diye. Değerlerim de az da olsa artıyor. Sizin kanamanız hemen başlamış değerleriniz artmış mıydı peki?
Canım merhaba mesajını yeni gördüm benim 2.kimyasalimda ilk gün 27 2.gun sonra 36 bı 2 gün sonra daha 38 di milim milim artıp düşmeye baslamisti kanama başladıysa korkma dış gebelikte degerler 1000 lere çıkıyor kese tüpe yerleşiyor sen yinede ihmal etme ama mutlaka kontrol ettir

Kizlar aranızda daha önce hamilelik yaşayan olmuş. Pcos var, femera tedavisi oldum. Benim çatlatma iğnesi vurulali 10 gün oluyor. Bu Pazartesi ye kadar gün aşırı ilişki oldu. 3 gündür sağ kasığımda kramp ağrısı gibi batarlar giriyor, göğüslerim dolgun, göğüslerim elime sert geliyor, kasık bölgemde gerginlik hissediyorum eğilirken falan, Bide bu akşam 9 dan beri mide yanması gibi gaz gibi böyle doluluk hissi var. Erken mi bu belirtiler için? Son 3 güne kadar hiç belirtim yoktu. İlaçların yan etkisi olabilir mi? Beynim yine bana oyun mu oynuyor 🧑🔫

İyi günler hanımlar. Sizi takip ediyorum ama ilk ayım olduğu için katılmadım. Aynı heyecanı bende yaşıyorum. İnşallah hepimiz o kalp atışlarını duyarız. Sizlere bir sorum olacaktı yaşım 30 ve bir oğlum var 4.5 yaşında bat tarihim 19 haziran bugün sabah erken gebelik testi yaptım ilk idrar ile çok az bir pembelik gördüm ve lekelenme tarzı bişeyler oldu bugün. Birkaç gündür kasık ve bel ağrım var benim bir düşügüm oldu oğlumda da riskli bir hamileliğim oldu progestoran kullanıyordum ve kanamam oluyordu. Açıkcası kafam karıştı adet ile ilgili bir lekelenmemi yoksa sıkıntı oldugu için bir yerleşme kanaması mı kan testi versem erken mi çünkü yarın bat günüm tecrubeli olanlar bana yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim

İyi günler hanımlar. Sizi takip ediyorum ama ilk ayım olduğu için katılmadım. Aynı heyecanı bende yaşıyorum. İnşallah hepimiz o kalp atışlarını duyarız. Sizlere bir sorum olacaktı yaşım 30 ve bir oğlum var 4.5 yaşında bat tarihim 19 haziran bugün sabah erken gebelik testi yaptım ilk idrar ile çok az bir pembelik gördüm ve lekelenme tarzı bişeyler oldu bugün. Birkaç gündür kasık ve bel ağrım var benim bir düşügüm oldu oğlumda da riskli bir hamileliğim oldu progestoran kullanıyordum ve kanamam oluyordu. Açıkcası kafam karıştı adet ile ilgili bir lekelenmemi yoksa sıkıntı oldugu için bir yerleşme kanaması mı kan testi versem erken mi çünkü yarın bat günüm tecrubeli olanlar bana yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim
Testi atarsan bakip ona gore yorumlayalim 🥰

Back
X