• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regliyken gitmen daha iyi olur insallah gitmene gerek kalmaz ama hormonlara adetim 2 yada 3. Gunu bakiliyor
Gitmem gerekecek sanırım canım :) ama inşallah kalmaz. Bu ayla 9 oldu bizim. Siz ne zamandır deniyorsunuz doktora gittiniz mi ?

Gitmem gerekecek sanırım canım :) ama inşallah kalmaz. Bu ayla 9 oldu bizim. Siz ne zamandır deniyorsunuz doktora gittiniz mi ?
6 ay olsu bizimde ben gidiyorum duzenli olarak eşimde yarinn gidecek bakalim

Merhaba tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🤲 özel birsey yapmadim sadece pihtilasma bozuklugum oldugu icin folikasit corasprin igneye basladim oncesinde tabi bu pihtilasma bozuklugu olanlar icin. Sizin boyle bi probleminiz veya başka bi probleminiz yoksa folikasit 2 güne bi ilişki yeterli olur 😊
Pıhtılaşma var bende de Ma heterozigot yani ileri seviye değil. Ama gebeligimde tedbir amaçlı doğuma kadar kullanmıştım.. sizinki nasıl seviyede

Pıhtılaşma var bende de Ma heterozigot yani ileri seviye değil. Ama gebeligimde tedbir amaçlı doğuma kadar kullanmıştım.. sizinki nasıl seviyede
Bende de pihtilasma var ama ben veta 409 iken doktora gittim ve o zaman yazdi kan silandiricilari. İnsallah oncesinde kullanmadim diye bisey olmaz😕

Bende bi dusuk bide dış gebelikten sonra ogrendim 4 ay ara verdikten sonra tekrar denemeye karar verdik doktorum gebelikten once baslatti iğneyide bakalim ilk deneme iğnelerle inşallah sağlikli ilerleriz

Eklentiler

• 20210522_234442.webp
    20210522_234442.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar. bende evlendiğimden beri pcosla uğraşıyorum. Eylülde 4 yıl olacak. 2 yıla yakındır çocuk biraz biraz düşünüyoruz. Korunmuyoruz ama yumurta takibi falan ilk ocakta yaptım.yani çokta üstüne düşmedim ama heveslendim. Daha önce 2 defa klomen kullandım, folikul tam gelişmedi. Kilo var ve çok yoğun çalışıyorum. Bu ay adet söktürücü ile adet olup femera başladım. 6. Gün doktora gittim fsh iğnesi verdi. 2 gün kullan E2 ve Lh yaptır gel dedi. O gün tek folikul oluşmuş 10mm olmuş, doktor iyi dedi. İgneyi 3 gün daha kullandım tekrar E2 ve Lh yaptırıp gittim. 22mm ve 19,5 mm iki tane prenses folikulum olusms. E2 250,7 , Lh 9,85 oldu. Doktorum çok sevindi. 8 Haziran'da Ovitrelle vurulup, çatlamasını sağladı. O günden başlayıp gün aşırı ilişki dedi. 8-10-12-14 Haziran ilişki oldu. Şimdi bekleme surecindeyim. İnanılmaz korkuyorum. Eşimin 21 Haziran doğum günü. Test yaparim belki sürpriz yaparım diyorum ama ya yoksa? İlk defa bukadar yaklaştım. Beni en iyi siz anlarsınız. Bugünden hemen uygulama indirip üye oldum. Hergun bu uygulamadayim, güç alıyorum sanki. Beklemek çok zor

Merhabalar. bende evlendiğimden beri pcosla uğraşıyorum. Eylülde 4 yıl olacak. 2 yıla yakındır çocuk biraz biraz düşünüyoruz. Korunmuyoruz ama yumurta takibi falan ilk ocakta yaptım.yani çokta üstüne düşmedim ama heveslendim. Daha önce 2 defa klomen kullandım, folikul tam gelişmedi. Kilo var ve çok yoğun çalışıyorum. Bu ay adet söktürücü ile adet olup femera başladım. 6. Gün doktora gittim fsh iğnesi verdi. 2 gün kullan E2 ve Lh yaptır gel dedi. O gün tek folikul oluşmuş 10mm olmuş, doktor iyi dedi. İgneyi 3 gün daha kullandım tekrar E2 ve Lh yaptırıp gittim. 22mm ve 19,5 mm iki tane prenses folikulum olusms. E2 250,7 , Lh 9,85 oldu. Doktorum çok sevindi. 8 Haziran'da Ovitrelle vurulup, çatlamasını sağladı. O günden başlayıp gün aşırı ilişki dedi. 8-10-12-14 Haziran ilişki oldu. Şimdi bekleme surecindeyim. İnanılmaz korkuyorum. Eşimin 21 Haziran doğum günü. Test yaparim belki sürpriz yaparım diyorum ama ya yoksa? İlk defa bukadar yaklaştım. Beni en iyi siz anlarsınız. Bugünden hemen uygulama indirip üye oldum. Hergun bu uygulamadayim, güç alıyorum sanki. Beklemek çok zor
Hadi hayirlisi canim cok da kafana takma

İcime bi an hamilesin hissi dustu umarım gebesindir rabbim tez zamanda once karnına sonra kucagina bebek nasip etsin insallah 😊

Ben daha yeni gidicem. Randevu aldım regl tarihime göre. Sorması ayıp bu durumda alttan muayene eder mi doktor ? Yoksa kana mı bakar.
Valla doktordan doktora degisir benm doktorum ediyor hem alttan muayene hemde kan hormonlar vs

Valla doktordan doktora degisir benm doktorum ediyor hem alttan muayene hemde kan hormonlar vs
Hadi ya ilk olacak ya. Ondan sadece kana bakar diye düşündüm. Kan sonucuna göre muayene eder. Çok korkuyorum ben ondan bu kadar geciktim. 😔
İstemediğimi söylerim olmadı.

Back
X