• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay klomen kullandım. Adetin 5 inci günü başladım 5 gün kullandım İlaç bittikten 2 sonra kontrole gittim sağ tarafta kist oluşmuş sol tarafta gelişme yok dedi. Dün yani adetin 16. Günü kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım sonra bi damla pembe bi leke geldi Bugün ağrım falan yok leke de yok. Yumurta çatladığında falan böyle lekelenme olur mu sizce ? Teşekkürler

Kızlar merhaba bugün 3. Asilamami oldum. P.tesi doktor 20mm demişti. İnanılmaz göğüslerim ağrıyo ne zamn böyle ağrımaya başlasa en geç 2 hafta içinde adet olurum. Bu yumurtlamadan dolayı ağrıyo olabilir mi. Sizlerde böyle bir şey oldumu😕😕

Kızlar ben bu ay klomen kullandım. Adetin 5 inci günü başladım 5 gün kullandım İlaç bittikten 2 sonra kontrole gittim sağ tarafta kist oluşmuş sol tarafta gelişme yok dedi. Dün yani adetin 16. Günü kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım sonra bi damla pembe bi leke geldi Bugün ağrım falan yok leke de yok. Yumurta çatladığında falan böyle lekelenme olur mu sizce ? Teşekkürler
Oluyormus hic yasamadim ama degerlednir her ihtimale karsi kasik agrisi uzayan sumuksu akintin vrsa catlamistir

Oluyormus hic yasamadim ama degerlednir her ihtimale karsi kasik agrisi uzayan sumuksu akintin vrsa catlamistir
Çok fazla bi akıntım olmadı ama değerlendirdim inşallah sonu güzel olur 🥰 ilk defa bu şekilde bişey yaşıyorum

Ayy maşallah 😍 sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah🤗 bende 2 aydır çakşır tozu ekstresi ve vitaminler kullanıyorum eşimle birlikte. Bu aydan sonra da hayıt suyu kullanmaya başlayacağım. Durmak yok bakalım😅
İnşallah Allah gönlünüze göre versin.

Merhaba gebelik var Galiba hayirli olsun 💜💜 bütün anne adaylarına soruyorum gebelik için özel birşey yaptınız mı ? Birde ilişki kaç günde bir oldu 🙈🙈🙈
Merhaba tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🤲 özel birsey yapmadim sadece pihtilasma bozuklugum oldugu icin folikasit corasprin igneye basladim oncesinde tabi bu pihtilasma bozuklugu olanlar icin. Sizin boyle bi probleminiz veya başka bi probleminiz yoksa folikasit 2 güne bi ilişki yeterli olur 😊

Back
X