İnsan inanamiyor canım ne bileyim rüya gibi dünden beri heyecanım geçmedi sabahın 4 inden beri ayaktayım uyku tutmuyorKiz delimisin cocuk yuruyerek gelcek sen hala hamilemiyim diyon xhfjfjfjdj maslalah ben burdayim siyor sıpa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan inanamiyor canım ne bileyim rüya gibi dünden beri heyecanım geçmedi sabahın 4 inden beri ayaktayım uyku tutmuyorKiz delimisin cocuk yuruyerek gelcek sen hala hamilemiyim diyon xhfjfjfjdj maslalah ben burdayim siyor sıpa
Kan versen cikar boyle merkta kalma kos kan ver 1 saate cikiyoİnsan inanamiyor canım ne bileyim rüya gibi dünden beri heyecanım geçmedi sabahın 4 inden beri ayaktayım uyku tutmuyor![]()
Acilde yada ozel hastanede verebilirsin cnmAcilden mi veriliyo
Tamam canım sağolasın eşimi bekliyorum gelince gidicezAcilde yada ozel hastanede verebilirsin cnm
Oluyormus hic yasamadim ama degerlednir her ihtimale karsi kasik agrisi uzayan sumuksu akintin vrsa catlamistirKızlar ben bu ay klomen kullandım. Adetin 5 inci günü başladım 5 gün kullandım İlaç bittikten 2 sonra kontrole gittim sağ tarafta kist oluşmuş sol tarafta gelişme yok dedi. Dün yani adetin 16. Günü kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım sonra bi damla pembe bi leke geldi Bugün ağrım falan yok leke de yok. Yumurta çatladığında falan böyle lekelenme olur mu sizce ? Teşekkürler
Haber ver bizede ha merkta birakmaTamam canım sağolasın eşimi bekliyorum gelince gidicez
Tabiii hemenHaber ver bizede ha merkta birakma
Çok fazla bi akıntım olmadı ama değerlendirdim inşallah sonu güzel olurOluyormus hic yasamadim ama degerlednir her ihtimale karsi kasik agrisi uzayan sumuksu akintin vrsa catlamistir
Cnm saat 3 te gidip alicam sonucu
Hadi hayirlisiCnm saat 3 te gidip alicam sonucu
İnşallah Allah gönlünüze göre versin.Ayy maşallahsağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
bende 2 aydır çakşır tozu ekstresi ve vitaminler kullanıyorum eşimle birlikte. Bu aydan sonra da hayıt suyu kullanmaya başlayacağım. Durmak yok bakalım
![]()
Ayy çok sevindim inşallah tutunur bebeğimİki gunde bir min %60 artis oldugu surece normal kabul ediliyor
Merhaba benimde 18 şubat görünüyorİnşallah Allah gönlünüze göre versin.
Merhaba gebelik var Galiba hayirli olsunHım anladım canım iğne kullandınmı doktorun neler öneriyo
Merhaba tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba gebelik var Galiba hayirli olsunbütün anne adaylarına soruyorum gebelik için özel birşey yaptınız mı ? Birde ilişki kaç günde bir oldu
![]()
Hayırlı uğurlu olsunlar inşallah sağlıkla gelsinler..Merhaba benimde 18 şubat görünüyor![]()