• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şubat anneleri sizin bhcg değerleriniz kaç, benim gibi bir durum başına gelen var mı
Ben en son betama bat gunumde baktirdim 1239 cikmisti bat gunum 9 hazirandi. 7 haziran da da 409 çıkmıştı. Dun keseyi gördük cok sukur 5+2 de kese gorundugu icin de tekrar beta bakılmıyor.

Merhaba, bende pzt günü 202 değerle hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim olacak. Bugun test yaptırdıgımda 354 çıktı %75 bi artış var böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu, doktor yeterli olacağını söyledi ama aklıma takıldı
İki gunde bir min %60 artis oldugu surece normal kabul ediliyor

Yumurtlama dönemi bitti ama hiç tık yok bende gene. Bu ayda olmadı sanırım. Doktora regliyken mi gitmek gerekir. Bu ay gitmem lazım artık.

Yumurtlama dönemi bitti ama hiç tık yok bende gene. Bu ayda olmadı sanırım. Doktora regliyken mi gitmek gerekir. Bu ay gitmem lazım artık.
Regliyken gitmen daha iyi olur insallah gitmene gerek kalmaz ama hormonlara adetim 2 yada 3. Gunu bakiliyor

İnşallah bende artık umudumu yitirmiştim eşimin morfoloji sıfırdı.İleri hızlıda olması gerekenin çok altındaydı ben aşılama yaptıracaktım ama Allah biliyor ya ondan bile umudum yoktu benim..Ol dedi ve oldu..
Ayy maşallah 😍 sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah🤗 bende 2 aydır çakşır tozu ekstresi ve vitaminler kullanıyorum eşimle birlikte. Bu aydan sonra da hayıt suyu kullanmaya başlayacağım. Durmak yok bakalım😅

Kizlar bu testi de şimdi yaptım var mıdır kesin bişeyler bunda pek belirgin değil çizgi ama🥺

Eklentiler

• IMG_20210616_125328.webp
    IMG_20210616_125328.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
Back
X