- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
9 gun var daha bu ay cok umitsizkenn belirtiler yine peşimi birakmiyorK
Kız senin bata ne kadar kaldıı hadi inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 gun var daha bu ay cok umitsizkenn belirtiler yine peşimi birakmiyorK
Kız senin bata ne kadar kaldıı hadi inşallahh
Gebelik hayırlı olsunİnşallah bende artık umudumu yitirmiştim eşimin morfoloji sıfırdı.İleri hızlıda olması gerekenin çok altındaydı ben aşılama yaptıracaktım ama Allah biliyor ya ondan bile umudum yoktu benim..Ol dedi ve oldu..
Teşekkür ederimGebelik hayırlı olsunözel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde ilişki gün aşırı mi oldu hergun mu?
![]()
Belirtilerin neydi peki şekerimTeşekkür ederimBu ay diğer aylardan farklı olarak folat asitin yanında OMEGA 3 ve d vitamini kullandım. Yumurtlama günlerini takip ettim. İkinci çizgi belirginlesmeye başladığı zaman ilişkimiz başladı her gün oldu çatlamaya kadar. Sonrasında tatildeydik zaten rahattım da bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Ama OMEGA 3 ve d vitamini mutlaka kullanın. Çünkü d vitamini yumurtanın döllenme ve tutunma kapasitesini artırıyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel mutluluk
![]()
Merhaba, teşekkür ederim.Darısı hepiniz başına.15 gün falan anca sürmüştür çakşır suyu ve hayıt otu kullandık.22 mayısta hsg çektirdim tam yumurtlama günlerim olan 27-28-29-30 mayıs tarihlerini kullanabildik nasıl olsa aşılama yapılacak diye çokta önemsemedik açıkçası.Birde yumurtlama günlerimde akşamları eşime havuç suyu sıktım.Gebelik hayırlı olsunözel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde ilişki gün aşırı mi oldu hergun mu?
![]()
Hani belirti aramıyorduk beyaa9 gun var daha bu ay cok umitsizkenn belirtiler yine peşimi birakmiyor![]()
Benmki armaak degil asko ben belirtileri degil belirtiler beni ariyor chjcjfjdjdjdjdHani belirti aramıyorduk beyaa![]()
arjen elenmişşBenmki armaak degil asko ben belirtileri degil belirtiler beni ariyor chjcjfjdjdjdjd
Tamam siliyorumarjen elenmişş
Ya ben otlarla ilgili kür yapmaya korkuyorum diğer hormonlar bozulur diyeMerhaba, teşekkür ederim.Darısı hepiniz başına.15 gün falan anca sürmüştür çakşır suyu ve hayıt otu kullandık.22 mayısta hsg çektirdim tam yumurtlama günlerim olan 27-28-29-30 mayıs tarihlerini kullanabildik nasıl olsa aşılama yapılacak diye çokta önemsemedik açıkçası.Birde yumurtlama günlerimde akşamları eşime havuç suyu sıktım.
Ya ben otlarla ilgili kür yapmaya korkuyorum diğer hormonlar bozulur diyesizde de ilişki üst üste olmuş herkeste farklı oluyor bu durum insanın kafası karışıyor
bende gecen ay HSG çekindim ve üst üste degerlendirdim ama olmadı bakalım bu ay
Adetime 3 gün vardı test yaptığımda, 3-4 gündür de göğüslerim çok şiş acıyordu ama test yaptığım gün acım biraz azaldı adet öncesi sendromu olduğunu düşündüm her seyin bı test yapayım dedim o şekilde silik bir çizgi gördüm 10 gündür falan iştahım çok fazla ve çene taraflarimda sivilcelenme oldu bu olmayan bir şeydi. Benim göğüslerim de adet olacağı zaman sismezdi. Uyku halim var. Birkaç gün önce de gece uyuyacagim zaman kasıklarımda çok çok hafif bacaklarıma vuran adet ağrısının çok hafifi bir sancı oldu. Sancı bile değil ama farklı birşeyin olduğunu bildim. Öyle bıçak tarzı keskin ağrım sizin olmadı bunların dışında bir belirtim yok. Yumurtlamam da 1 haziran. Belirtim çok olmayacak gibi hissediyorum midede ccok şükür bir sıkıntım da yok. Adet belirtilerine benzer şeyler göğüsün şiddetli ağrıması dışında o bile azaldı yaniBelirtilerin neydi peki şekerim
Anladim saglikla kavus bebegine insallah cicegimAdetime 3 gün vardı test yaptığımda, 3-4 gündür de göğüslerim çok şiş acıyordu ama test yaptığım gün acım biraz azaldı adet öncesi sendromu olduğunu düşündüm her seyin bı test yapayım dedim o şekilde silik bir çizgi gördüm 10 gündür falan iştahım çok fazla ve çene taraflarimda sivilcelenme oldu bu olmayan bir şeydi. Benim göğüslerim de adet olacağı zaman sismezdi. Uyku halim var. Birkaç gün önce de gece uyuyacagim zaman kasıklarımda çok çok hafif bacaklarıma vuran adet ağrısının çok hafifi bir sancı oldu. Sancı bile değil ama farklı birşeyin olduğunu bildim. Öyle bıçak tarzı keskin ağrım sizin olmadı bunların dışında bir belirtim yok. Yumurtlamam da 1 haziran. Belirtim çok olmayacak gibi hissediyorum midede ccok şükür bir sıkıntım da yok. Adet belirtilerine benzer şeyler göğüsün şiddetli ağrıması dışında o bile azaldı yani
Bence gayet iyi belirtilerin neelerdi nasil degerlendrdin biraz anlstirmsinMerhaba, bende pzt günü 202 değerle hamile olduğumu öğrendim ilk hamileliğim olacak. Bugun test yaptırdıgımda 354 çıktı %75 bi artış var böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu, doktor yeterli olacağını söyledi ama aklıma takıldı
Uzun süredir beklediğim için belirtileri pek dikkate almadım, hayal kırıklığı olmasın diye. 3 gün Geçince test yaptım Ama göğüslerim çok ağırlaştı ağrıyor, akıntım var bunun dışında belirtim olmadıBence gayet iyi belirtilerin neelerdi nasil degerlendrdin biraz anlstirmsin
Ne kadar zamandir bekliyordunuz daha once hic gebelik olustumu ve bu gebeliginiz normal yollami oldu kusura bakmayin cok soru sordumUzun süredir beklediğim için belirtileri pek dikkate almadım, hayal kırıklığı olmasın diye. 3 gün Geçince test yaptım Ama göğüslerim çok ağırlaştı ağrıyor, akıntım var bunun dışında belirtim olmadı
1,5 yıl oldu. İlk gebeliğim 4. klomen kullanışımda oldu, yok tabiki sorunNe kadar zamandir bekliyordunuz daha once hic gebelik olustumu ve bu gebeliginiz normal yollami oldu kusura bakmayin cok soru sordum