• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah 💜💜 ilişki nasıl oldu herkese soruyorum 🙈🙈🙈
Pardon dikkat etmemiştim mesaja🙈 ilişkimiz ovulasyon çizgimiz belirginleşmeye başlayınca biz de başladık çatlamaya kadar devam ettik.Yani aralıksız ilişki oldu. Sonrasinda tatile çıktık dinlendik kafamız rahattı bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum ☺️

@zeynom4435 @aysesma @tugce2110 @Monarosa01 @bbkeliz92 @etothec @3cicekannesi @Mrvhnm @EngineerD @Sibelsibel06 @icefrezya @Mrsmai @Ozlem949 A Arjen87 @Venev @charlottes @Biroglanannesi @sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
Malesef gecikmeli regl oldum. Bu hafta hsg cektirecem. Tüp bebek sürecine girdik. Rapor vs ugrasacam. Kendime verdiğim son şanstı.

Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş şuan durumunuz nedir bilmiyorum listede de göremedim ama benim doktorum gebelik düşündüğün her ay 2 gün önce erken gebelik testi yapacaksın pozitif gördüğün an iğne vuracaksın demişti çünkü bebek tutunsa bile adet günü adetle birlikte atılıyormuş pıhtılaşma problemi olanlarda zor bir süreç her ay test yap falan ama
Yapıyorum canım ama maalesef kaç aydır tutmuyor deniyorum ama olmadı. Hayırlısı

Ayy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gibi ❤️❤️❤️
İnşallah bende artık umudumu yitirmiştim eşimin morfoloji sıfırdı.İleri hızlıda olması gerekenin çok altındaydı ben aşılama yaptıracaktım ama Allah biliyor ya ondan bile umudum yoktu benim..Ol dedi ve oldu..

Ayy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gibi ❤️❤️❤️

Benim de şöyle bir durum oldu. Adetim 8 gün gecikti. İlk kan verdim 7 buçuk çıktı üç gün sonra kan verdim 22 buçuk çıktı. Ondan sonraki gün adet kanamam başladı. Adetimin 3. Günü kan verdim 19 çıktı. Düşüyor şu an ama baya yavaş düşüyor gibi normal mi sizce e doktora gitmeyi düşünüyorum ama hemen mi gitmeliyim yonsa değer düşünce mi ne önerirsiniz
Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz bence değer sıfırlanınca gidebilirsiniz, şuan için bu değer tehlikeli değil kendiliğinden atar zaten vücudunuz.

Eklentiler

• 37D3D9F3-53D8-452E-81FF-B07A456CDDE3.webp
    37D3D9F3-53D8-452E-81FF-B07A456CDDE3.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 65
Selam kıymalı böreklerim ♥️♥️ gunaydin nabersiniz ben iyiyim sag gogus agrim hafif sag kasik batmam ve arada gelen migde bulantim disinda pekte biseyim yok aslinda hayir diyelimde hayir olsun inşallah 🥰

K
Selam kıymalı böreklerim ♥️♥️ gunaydin nabersiniz ben iyiyim sag gogus agrim hafif sag kasik batmam ve arada gelen migde bulantim disinda pekte biseyim yok aslinda hayir diyelimde hayir olsun inşallah 🥰
Kız senin bata ne kadar kaldıı hadi inşallahh

Back
X