Pardon dikkat etmemiştim mesajaMaşallahilişki nasıl oldu herkese soruyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon dikkat etmemiştim mesajaMaşallahilişki nasıl oldu herkese soruyorum
![]()
Malesef gecikmeli regl oldum. Bu hafta hsg cektirecem. Tüp bebek sürecine girdik. Rapor vs ugrasacam. Kendime verdiğim son şanstı.@zeynom4435 @aysesma @tugce2110 @Monarosa01 @bbkeliz92 @etothec @3cicekannesi @Mrvhnm @EngineerD @Sibelsibel06 @icefrezya @Mrsmai @Ozlem949 A Arjen87 @Venev @charlottes @Biroglanannesi @sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
Pai homozigotMerhaba hangi genlerinizde var pihtilaşma
Yapıyorum canım ama maalesef kaç aydır tutmuyor deniyorum ama olmadı. HayırlısıMerhaba üzerinden çok zaman geçmiş şuan durumunuz nedir bilmiyorum listede de göremedim ama benim doktorum gebelik düşündüğün her ay 2 gün önce erken gebelik testi yapacaksın pozitif gördüğün an iğne vuracaksın demişti çünkü bebek tutunsa bile adet günü adetle birlikte atılıyormuş pıhtılaşma problemi olanlarda zor bir süreç her ay test yap falan ama
İnşallah bende artık umudumu yitirmiştim eşimin morfoloji sıfırdı.İleri hızlıda olması gerekenin çok altındaydı ben aşılama yaptıracaktım ama Allah biliyor ya ondan bile umudum yoktu benim..Ol dedi ve oldu..Ayy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gibi![]()
Ayy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gibi![]()
Burada yeniyim nerede cevapla nerede alıntı yapılacak karıştırıyorum kusura bakmayın..Hayıt otu ve çakşır deneyin birde..
Hadi uyann test yapppHayırlısı olsun kuzum agustosa kalmazsınız insallah hepiniz güzel haberleri Temmuz da alırsınızBugün bat günüm ama olmadım yarın sabah test yapacağım çıkar insallah
Günaydın canım uyandım yaptım negatif hayalet çizgi de yokHadi uyann test yappp![]()
Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz bence değer sıfırlanınca gidebilirsiniz, şuan için bu değer tehlikeli değil kendiliğinden atar zaten vücudunuz.Benim de şöyle bir durum oldu. Adetim 8 gün gecikti. İlk kan verdim 7 buçuk çıktı üç gün sonra kan verdim 22 buçuk çıktı. Ondan sonraki gün adet kanamam başladı. Adetimin 3. Günü kan verdim 19 çıktı. Düşüyor şu an ama baya yavaş düşüyor gibi normal mi sizce e doktora gitmeyi düşünüyorum ama hemen mi gitmeliyim yonsa değer düşünce mi ne önerirsiniz
Yaaa atta bakalım belki biz görürüzGünaydın canım uyandım yaptım negatif hayalet çizgi de yok![]()
Görünecek bişey yokYaaa atta bakalım belki biz görürüz
Çok tuhaf ama belirtilerimde var göğüslerim aşırı hassaslaştı koku hassasiyetim ve mide bulantım var son günlerde ama adeti bekleyelim bakalımYaaa atta bakalım belki biz görürüz
Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını önümüzdeki ay devam inşallahGörünecek bişey yok![]()
Aynen biraz daha bekle belli olmuyor adetin gelmezse bir daha yaparsınÇok tuhaf ama belirtilerimde var göğüslerim aşırı hassaslaştı koku hassasiyetim ve mide bulantım var son günlerde ama adeti bekleyelim bakalım
Kanda baktırırım bu akşam benim gebelikler idrar da çok geç çıkıyor çünkü daha önce de yaşadımAynen biraz daha bekle belli olmuyor adetin gelmezse bir daha yaparsın
Aynen regl olana kadsr hep ümit vardırrrrKanda baktırırım bu akşam benim gebelikler idrar da çok geç çıkıyor çünkü daha önce de yaşadım
Kız senin bata ne kadar kaldıı hadi inşallahhSelam kıymalı böreklerimgunaydin nabersiniz ben iyiyim sag gogus agrim hafif sag kasik batmam ve arada gelen migde bulantim disinda pekte biseyim yok aslinda hayir diyelimde hayir olsun inşallah
![]()