• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var 1 yılı aşkın doğal yollarla denememize rağmen gebelik elde edemiyorduk bir kaç dr değişimi klomen çatlatma iğnesi tahliller vs hep boşa çıktı artık umudumu yitirmiştim yine dr değiştirdik bu gittiğim dr beni rahim filmi çektirmeye eşimi sperm testine yolladı benim tahlilim temiz çıktı ancak eşimin raporu çok kötüydü morfoloji ve ileri hızlı sayı değerleri çok aşağıdaydı.Bu ay aşılama yapacaktı doktorumuz son çare. 10 unda adet olup gidecektim işlemler için ama olmadım sonra test yaptım pozitif çıktı.düşünen ve sonuç alamayanlar için hsg yi kesinlikle öneriyorum.Birde bu ay eşim çakşır ben hayıt tohumu çayı içtik ama çok kısa bir süre.
Ayy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gibi ❤️❤️❤️

Heyyyy kimse yok mu ??? Kızlar nerdesiniz ya sesi çıkmıyor artık kimsenin hayrolsun insallah ☺️
temmuza transfer olduk ya oradayızzz şeker sizlerden güzel haber gelsin de sevinelimm bu gidişle ben ağustosta da olacağım çünkü ajahhaha

temmuza transfer olduk ya oradayızzz şeker sizlerden güzel haber gelsin de sevinelimm bu gidişle ben ağustosta da olacağım çünkü ajahhaha
Hayırlısı olsun kuzum agustosa kalmazsınız insallah hepiniz güzel haberleri Temmuz da alırsınız 🤲🏻 Bugün bat günüm ama olmadım yarın sabah test yapacağım çıkar insallah

Hayırlısı olsun kuzum agustosa kalmazsınız insallah hepiniz güzel haberleri Temmuz da alırsınız 🤲🏻 Bugün bat günüm ama olmadım yarın sabah test yapacağım çıkar insallah
ayyy kaçta yapcaksın merakla bekliyoruz inşallah 2. çizgiyi görürüz valla

ayyy kaçta yapcaksın merakla bekliyoruz inşallah 2. çizgiyi görürüz valla
İnsallah canım sabah uyanır uyanmaz yapacağım çok ümidim yok ama benim genelde idrarda çıkmıyorda gebeliklerim 😂 o yüzden akşam da kan da baktırmaya giderim büyük ihtimalle 🤲🏻

Adetime 3 gün var bugün gebelik testi yaptım sizce var mı birşeyler?

Eklentiler

• IMG_20210615_180643.webp
    IMG_20210615_180643.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 99
Kizlar sanirim hamileyim ama cok kasik agrim bel agrim var normal mi aslinda 3. Gebeligim 2 kaybim var ama onlarda hicbisey hatirlamiyorum flu gibi hersey suanda bole agri cekince tedirginim

Gozunuzaydin 🤩🤩 gebelik için özel bir şey yaptınız mı? Veya birşey kullandınız mı? Birde ilişki hergun mu oldu gün aşırı mi?
Teşekkür ederim ☺️ evet bu ay ben omega3 ve d vitamini kullandım.bunlari tavsiye ederim Eşimde sperm sıkıntisi vardı onu da düzelttik çok şükür

Kimyasal gebelikle alakalı sorusu olan arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmak isterim artık prof oldum bu konuda 😌
Benim de şöyle bir durum oldu. Adetim 8 gün gecikti. İlk kan verdim 7 buçuk çıktı üç gün sonra kan verdim 22 buçuk çıktı. Ondan sonraki gün adet kanamam başladı. Adetimin 3. Günü kan verdim 19 çıktı. Düşüyor şu an ama baya yavaş düşüyor gibi normal mi sizce e doktora gitmeyi düşünüyorum ama hemen mi gitmeliyim yonsa değer düşünce mi ne önerirsiniz

Back
X