Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah ilişki nasıl oldu herkese soruyorum
Pardon dikkat etmemiştim mesaja ilişkimiz ovulasyon çizgimiz belirginleşmeye başlayınca biz de başladık çatlamaya kadar devam ettik.Yani aralıksız ilişki oldu. Sonrasinda tatile çıktık dinlendik kafamız rahattı bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum

Malesef gecikmeli regl oldum. Bu hafta hsg cektirecem. Tüp bebek sürecine girdik. Rapor vs ugrasacam. Kendime verdiğim son şanstı.

Yapıyorum canım ama maalesef kaç aydır tutmuyor deniyorum ama olmadı. Hayırlısı

İnşallah bende artık umudumu yitirmiştim eşimin morfoloji sıfırdı.İleri hızlıda olması gerekenin çok altındaydı ben aşılama yaptıracaktım ama Allah biliyor ya ondan bile umudum yoktu benim..Ol dedi ve oldu..

Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz bence değer sıfırlanınca gidebilirsiniz, şuan için bu değer tehlikeli değil kendiliğinden atar zaten vücudunuz.

Selam kıymalı böreklerim gunaydin nabersiniz ben iyiyim sag gogus agrim hafif sag kasik batmam ve arada gelen migde bulantim disinda pekte biseyim yok aslinda hayir diyelimde hayir olsun inşallah

K
Selam kıymalı böreklerim gunaydin nabersiniz ben iyiyim sag gogus agrim hafif sag kasik batmam ve arada gelen migde bulantim disinda pekte biseyim yok aslinda hayir diyelimde hayir olsun inşallah
Kız senin bata ne kadar kaldıı hadi inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…